3 zodii de femei care s-au născut să fie singure

3 zodii de femei care s-au născut să fie singure © Arhivă

Chiar dacă de-a lungul vieţii nu au dus lipsă de afecţiune şi au avut diverse relaţii, unele native efectiv nu îşi pot găsi liniştea alături de partenerii lor. Indiferent de sacrificiile pe care aceştia sunt dispuşi să le facă pentru ale, aceste femei nu vor fi niciodată pe deplin mulţumite, motiv pentru care vor ajunge să creadă cu tărie, la un moment dat, că sunt născute să fie singure.

Săgetător

Femeile din zodia Săgetător sunt o adevărată enigmă. Acestea lasă mereu loc de interpretări, fiind învăluite de o latură misterioasă, lucru care îi atrage deseori pe masculi. Ceea ce nu ştiu bărbaţii este că până vor ajunge să le cucerească cu adevărat inima este cale lungă şi chiar şi după mult timp petrecut împreună, vor simţi că nu sunt satisfăcute în totalitate. Nativele acestei zodii adoră să fie libere şi chiar dacă sunt nişte persoane responsabile, vor da imediat înapoi, atunci când vor simţi că relaţia devine mai serioasă.

Vărsător

Nativele din această zodie îşi vor face cu greu o relaţie stabilă, deoarece nu suportă plictiseala. La primele semne ale instalării monotoniei, femeile Vărsător îşi vor căuta fericirea în altă parte. De asemenea, cu toate că sunt nişte persoane deschise şi mereu puse pe distracţie, nativele acestei zodii vor păstra mereu o distanţă între ele şi iubiţii lor, crezând că în acest fel vor menţine suspansul.

Berbec

Nu este un secret faptul că nativele din zodia Berbec sunt unele dintre cele mai independente femei ale horoscopului. De asemenea, sunt şi foarte încăpăţânate. Le place să aibă mereu dreptate şi de multe ori caută motive de ceartă din lucruri mărunte, doar pentru că simt că nu li se face suficient de mult pe plac. Dacă vor să nu locuiască singure toată viaţa, ar face bine să dea dovadă de mai multă răbdare şi înţelepciune.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro