3 zodii de femei independente. Își vor face foarte greu o relație stabilă

3 zodii de femei independente. Își vor face foarte greu o relație stabilă © Arhivă

Deși de-a lungul vieții vor avea destul de multe relații, pentru unele zodii stabilitatea nu este punctul lor forte. Dornice de distracție și de aventură, următoarele native se vor așeza foarte greu la casele lor sau poate... niciodată!

Berbec

Nativele din zodia Berbec se numără printre cele mai independente femei. Sunt axate foarte mult pe muncă și vor să își construiască o carieră de succes. De aceea, vor vedea relațiile mai mult ca pe o pierdere de timp și ca pe un mod de distragere de la lucrurile ce contează cu adevărat pentru ele. Nu au o problemă cu faptul că sunt singure, deoarece nici nu prea au timp să se gândească la asta. Atunci când au un partener, au tendința de a prelua controlul, lucru care îi poate enerva pe cei mai mulți bărbați. Așadar, există șanse mici ca o femeie din zodia Berbec să se căsătorească.

Săgetător

Femeile Săgetător trebuie să-și facă serios oridine în gânduri atunci când se implică într-o relație amoroasă. Aceste native au tendința de a renunța prea ușor la persoana iubită, atunci când întâmpină până și cea mai mică problemă de cuplu. Au nevoie de afecțiune, dar în același timp și de multă libertate. Pentru a putea ține o astfel de femeie lângă el, bărbatul din viața sa trebuie să găsească o metodă de a o surprinde mereu, deoarece îi va spune „adio” imediat ce intervine monotonia.

Vărsător

Nativele din zodia Vărsător se vor destăinui foarte greu în fața cuiva. Deși partenerii lor de viață își dau toată silința pentru a le face să se simtă comod în relație, astfel încât să le afle problemele, aceste femei se încăpățânează și cer să fie lăsate în pace, pentru că doar ele știu ce este mai bine pentru ele. Dacă iubiții lor vor insista, se vor orienta spre un alt bărbat care să nu implice atâtea responsabilități și „bătăi de cap”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro