3 zodii de femei sexy în pat. Ştiu exact cum să-şi satisfacă partenerul

3 zodii de femei sexy în pat. Ştiu exact cum să-şi satisfacă partenerul © Arhivă

Poţi crede că ţi-ai găsit iubirea vieţii tale. Dar femeia din faţa ta poate ascunde o latură la care nu te-ai fi aşteptat. Deşi arată extrem de bine şi te satisface perfect din punct de vedere intelectual, întotdeauna există posibilitatea de a fi dezamăgit când ajungeţi în pat. Nu este cazul şi următoarelor femei, deoarece ele sunt cele mai pricepute zodii, cu care nu ai vrea să mai pleci din aşternuturi.

Femeia Săgetător

Această femeie are o senzualitate unică. Îşi va ademeni bărbatul ca nimeni alta şi va reuşi să prindă în capcană orice "pradă" pe care a pus ochii. Femeia Săgetător exprima pasiune prin toţi porii, iar acest lucru îi înnebuneşte pe masculi. Rămâi într-o relaţie cu ea, deoarece deşi are câteva defecte, va reuşi să te ţină lângă ea prin priceperea sa în materie de sex. Destul de geloasă şi posesivă, această zodie va face orice să nu-şi piardă partenerul. Îi va satisface toate plăcerile şi va deveni din ce în ce mai pricepută , intrând în "competiţie" cu fiecare nouă apariţie feminină din viaţa iubitului său. 

Femeia Berbec

Nativele din această zodie iubesc să fie în centrul atenţiei. La fiecare eveniment la fiecare participă sunt o apariţie, iar bărbaţii nu au cum să nu o observe. Inteligentă, jucăuşă şi carismatică, femeia Berbec va şti cum să-şi seducă partenerul. Odată ajunşi în pat, acesta va avea parte de o mare surpriză. Această zodie este la fel de sigură în dormitor ca în restul situaţiilor. Are tendinţa să domine pentu a-i arăta bărbatului de ce e în stare şi trăieşte la maxim clipele de plăcere.

Femeia Leu

La fel ca numele zodiei, aceste femei se poartă ca nişte adevărate leoaice. Nu se lasă cucerite cu una cu două şi sunt destul de arogante. Doar nişte bărbaţi puternici reuşesc să le fure inima, restul simţindu-se deseori puşi în inferioritate. Munca lor va fi răsplătită imediat ce ajung în pat. Pe cât pare de posesivă, femeiei Leu îi place să fie dominată de partener. Îţi va oferi cele mai pasionale şi sălbatice partide de amor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro