3 zodii dezamăgite în iubire în luna Februarie

3 zodii dezamagite în iubire în luna Februarie © arhiva

Trei dintre zodii vor avea parte de clipe mai puțin plăcute în această lune. Ele vor trece printr-o despărțire, iar aceasta vine la pachet cu dezamăgirea. 

Capricorn. Capricornii vor avea parte de o mare dezamăgire în dragoste. După ce au crezut că într-adevăr și-au găsit iubirea adevărată, iată că lucrurile iau o altă întorsătură, iar acești nativi vor trece printr-o despărțire ce le va crea foarte multă suferință. O buna perioadă le va fi destul de greu să iubească, însă lucrurile se vor vindeca și își vor găsi cu adevărat partenerul. 

Pești. Peștii au trecut peste o despărțire, dar cum un necaz nu vine niciodată singur, acești nativi vor avea parte de o altă dezamăgire în dragoste în luna Februarie. Când credeau că lucrurile au început să fie altfel între ei și partneri, apare o neîntelegere care ulterior duce la separare. 

Vărsător. Pentru vărsători a fost o perioadă foarte liniștită din toate punctele de vedere, însă luna februarie va strica acest șir de fericire, deoarece aceștia se vor despărți de persoana iubită și vor trece printr-o perioadă destul de grea, mai ales că aceștia au fost foarte atașați unul de altul și cu greu vor face față singuri. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro