3 zodii femei care au orice bărbat la picioarele lor. Sunt experte în arta manipulării

3 zodii femei care au orice bărbat la picioarele lor. Sunt experte în arta manipulării © Arhivă

Femeile scot toate armele din dotare atunci când vor să cucerească un bărbat. Unele pot chiar să posteze în ceea ce nu sunt în momentul în care vor să-l obţină şi să-l atragă în capcană. Iată care sunt zodiile la care trebuie să aveţi câteva semne de întrebare!

Scorpion

Femeia Scorpion este una dintre cele mai viclene zodii. La începutul relaţiei, în perioada de flirt poate părea uşor stângace şi destul de tăcută, însă după cum se spune: pisica blândă zgârâie rău. Imediat ce-şi va duce planul la bun sfârşit şi reuşeşte să atragă bărbatul în mrejele ei, se schimbă radical. Ajunsă în elementul ei, partenerul femeii Scorpion va fi surprins de latura ei extrem de pasională. Este foarte pricepută îi pat şi îi va îndeplini bărbatului toate fanteziile. Are o listă lungă de cuceriri, deoarece ştie să-şi satisfacă iubitul pe toate planurile. Atenţie! Bărbaţii nu trebuie să uite că această femeie este o fire independentă şi îi place să controleze tot.

Rac

Femeia din această zodie este foarte sensibilă. Are o naturaleţe aparte care atrage orice bărbat. Iubeşte liniştea şi caută un partener la fel de echilibrat, cu care să nu întâmpine dispute. Sună perfect, însă să nu uităm şi de defecte. Este posibil ca un bărbat prea puternic să nu-i înţeleagă stările. Va simţi nevoia să mai petreacă câte o seară în club sau cu prietenii, în timp ce ea va vrea să stea în casă. 

Peşti 

Aceste femei sunt şi mai sensibile decât cele din zodia Rac. Sau cel puţin asta lasă să se vadă. Pot folosi această trăsătură şi ca pe o capcană cu care să-şi atragă prada. Îl va face pe bărbatul de lângă ea să se simtă foarte folositor, deoarece în el găseşte protecţie şi confort. Cu cât vor înainte în relaţie, aceste femei vor vrea să preia uşor, uşor controlul, iar când vor fi acuzate, apelează la un fel de rol de victimă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro