3 zodii de bărbați pe care femeile le aleg întotdeauna

3 zodii pe care femeile le aleg întotdeauna © arhiva

Chiar dacă bărbații sunt cei care curtează fete de cele mai multe ori, nici femeie nu se lasă mai prejos și fac cele mai bune alegeri atunci când vine vorba despre partenerul de viață. Următorii bărbați sunt cei pe care femeie nu îi evită niciodată atunci când se gândesc la o relație serioasă sau mai puțin serioasă. 

Taur

Aceștia bărbați sunt cei mai doriți atunci când vine vorba despre preferințele femeilor. Fac față cu brio oricărei probe la care aceștia sunt supuși și nu evită nici o ocazie de a se face remarcați. Deseori se cred superiori, dar asta le dă un stil mai aparte față de restul nativilor

Capricorn 

Capicorni sunt niște romantici, iar cum femeilor le place romantismul aceștia se fac remaracați prin gesturi care îi dau gata. Florile, cinele, ciocolata sunt principalele cadouri pe care le fac persoanelor iubite. Iubesc sincer și își dau tot interesul atunci când vine vorba despre persoana iubită. 

Leu

Bărbații Lei sunt cei cărora le place foarte mult viața de noapte, iar femeie le dau roată la toate petrecerile. Nu sunt evitați și se bucură din plin de femeile cu care se întâlenesc. De puține ori sunt morocănoși, dar în general sunt tot timpul cu zâmbetul pe buze.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro