Cum iubeşte un bărbat din zodia Vărsător. Aşa vei reuşi să-l cucereşti

Cum iubeşte un bărbat din zodia Vărsător. Aşa vei reuşi să-l cucereşti © Pixabay

Bărbatul din această zodie este caracterizat de crativitate. Mereu energic şi pus pe distracţie, acest nativ combină toate abilităţile sale şi le exploatează pentru a realiza ceva măreţ în viaţă. Adoră să fie înconjurat de prieteni, nu ratează nicio petrecere, dar în acelaşi timp este foarte focusat pe muncă atunci când este cazul. Pentru a intra într-o relaţie cu un Vărsător, trebuie mai întâi să-i înţelegi personalitatea complexă. 

În prima parte a vieţii, mai exact în perioada tinereţii, Vărsătorii nu pun relaţia amoroasă pe un loc prioritar. Aceştia sunt mai degrabă axaţi pe carieră şi se vor destinde cu ajutorul prietenilor pe care-i au mereu alături. Deşi poate exprima aroganţă, femeile sunt atrase de tipologia acestui bărbat.

Sinceritatea şi inteligenţa sunt cele mai mari calităţi ale Vărsătorului. Atunci când le este trezit interesul, aceşti bărbaţi vor şti exact cum să se comporte şi ce să-i spună unei femei pentru a-i menţine atenţia. Aceasta nu trebuie însă să i se arunce complet în braţe, deoarece, poate avea parte şi de surprize neplăcute. Nativii Vărsător sunt printre cei mai schimbători oameni. Îşi schimbă starea de spirit cât ai clipi, iar acest lucru poate fi deseori obositor.

Cum faci un bărbat din zodia Vărsător să se îndrăgostească de tine

Cea care plănuieşte să intre într-o relaţie cu acest bărbat va avea ceva bătăi de cap. Vărsătorului nu prea îi stă capul la asta şi chiar dacă se va îndrăgosti, nu va recunoaşte. Trebuie să vă încărcaţi cu multă răbdare! Şansele de reuşită sunt mai mari dacă începeţi flirtul cu această zodie într-o atmosferă foarte relaxantă, poate chiar în cadrul unei petreceri. 

Vărsătorul este atras de femeile inteligente, deoarece pune mare accent pe partea intelectuală. Doar dacă va fi satisfăcut din acest punct de vedere va da ocazia unei a doua întâlniri. Totuşi, partenera acestui nativ nu trebuie să-i dea niciodată de înţeles că este mai deşteaptă decât el. Este genul de persoană care vrea să se simtă bărbat în casă.

De asemenea, iubita bărbatului din această zodie trebuie să se adapteze la hobby-urile şi la stilul lui haotic de viaţă. Dacă vor petrece până în zori, a doua zi casa tot trebuie să fie lună. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro