5 cei mai buni bărbaţi la pat, în funcţie de zodie. Nimeni nu le poate rezista

5 cei mai buni bărbaţi la pat, în funcţie de zodie. Nimeni nu le poate rezista

Într-un cuplu, sexul ocupă un loc important. Chiar şi cele mai sudate relaţii pot ajunge să se destrame dacă cei doi parteneri nu se satisfac suficient unul pe celălalt, din punct de vedere sexual. Datorită firilor sale pasionale, unii nativi nu-ţi vor induce niciun dubiu în ceea ce priveşte acest aspect, însă alţii, deşi timizi, îţi pot pregăti adevărate surprize în dormitor!

Bărbatul Rac

Racul este unul dintre cei mai sensibili bărbaţi ai zodiacului. Cu toate acestea, el se transformă complet atunci când ajunge în pat. Dacă reuşeşti să pătrunzi în dormitorul lui, te poţi considera o norocoasă, căci este foarte pretenţios şi îşi alege destul de greu partenera cu care să-şi petreacă nopţile, mai ales dacă este vorba de ceva de lungă durată. Va şti cum să te facă să te simţi femeie, în adevăratul sens al cuvântului. Spontan, tandru şi complet lipsit de inhibiţii, bărbatul Rac va face orice să îşi satisfacă partenera.

Bărbatul Berbec

Nu de puţine ori, Berbecul a fost considerat ca fiind un bărbat perfect. Ştie cum să se comporte în orice situaţie şi face cumva de iese mereu câştigător. Nici în ceea ce priveşte viaţa sexuală nu stă mai rău, deoarece reuşeşte să obţină orice femeie pe care şi-o doreşte. Odată ajunsă în patul său, partenera acestei zodii nu-şi va mai dori să plece. Asta pentru că bărbatul Berbec îi ghiceşte dorinţele. Fire destul de grăbită, acesta va trece direct la acţiune şi nu va sta prea mult pe gânduri, oferindu-ţi cele mai fierbinţi partide.

Bărbatul Fecioară

La fel ca bărbatul rac, acest nativ este considerat la început ca fiind o fire timidă, aproape introvertită. Însă odată ajuns în dormitor, acesta se transformă într-o adevărată bestie. Poate deveni chiar agresiv, pentru că nu îşi poate controla libidoul atunci când este foarte satisfăcut de parteneră. Este genul de bărbat care se simte flatat atunci când este complimentat pentru abilităţile lui sexuale, iar la fiecare partidă vecinii au parte de multe ţipete.

Bărbatul Scorpion

Scorpionul este un As în materie de sex. Prin natura firii sale, exprimă sexualitate prin orice gest sau acţiune, prin urmare nu vei rezista mult până să-i ajungi în aşternuturi. Nu va fi o decizie pe care o vei regreta, deoarece vei fi tratată ca o prinţesă, iar toate dorinţele îţi vor fi împlinite. Mare grijă însă! Dacă nu ţi-a garantat deja o relaţie de lungă durată, trebuie să ştii că sexul oferit de el poate duce la dependenţă.

Bărbatul Peşti

Bărbatul Peşti te va surprinde din toate punctele de vedere. Va şti cum să-şi exploateze toate abilităţile şi să se folosească de ele pentru a-şi satisface partenera. Ce-i drept, îi va lua puţin până va trece la acţiune, însă când va prelua iniţiativa, se va transforma într-un adevărat armăsar. Se poate adapta tuturor cerinţelor, fiind extrem de tandru şi romantic sau ceva mai pasional şi brutal, aşa cum îşi doreşte femeia. Pregăteşte-te pentru cele mai inedite poziţii!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro