Buhuuu! Iată cum se pregătesc nativii zodiacului de Halloween! Unii sunt capabili de farse de groază

Halloween-ul se apropie, iar oraşele se vor transforma. Obiceiul spune că oamenii se vor deghiza în costume cât mai stranii, iar farsele sunt la ordinea zilei.

Conform Acvaria.com, anumiţi nativi sunt mai predispuşi la "glume nesărate" ca alţii. Iată ierarhia: 

BALANȚA – UN CADOU DE GROAZĂ. îți tragi pe tine un cearșaf și faci farse prin cartier, sunând pe la ușile vecinilor cardiaci sau stând după colț la lăsarea serii. Nimic nu te încânta mai mult decât să tragi o sperietură strașnică vecinului pe care nu-l suporți, aruncându-i pietre în geam sau întinzând o sfoară la intrarea în bloc. Ce ai să râzi când ai să-l vezi tăvălindu-se pe jos cu genunchii plini de sânge, iar tu ai s-o iei la sănătoasă încântat că i-ai făcut-o.
 
SCORPION – CAPTIV ÎN CAVOU! Tu ești farseurul de top al Halloweenului, deci văi de cei care vor pică azi în plasă ta! Pregătești o surpriză de proporții care îi va lasă cu gură căscata și pe cei mai talentați scriitori de povești de groază. Îl iei pe omul la care ții cel mai mult la o plimbare, fără să-i spui unde mergeți, îl legi la ochi și-l conduci în mare taină spre locul special, unde îl așteaptă surpriză. Când va deschide ochii, se va trezi singur, închis într-o cripta de 200 de ani din cimitirul cel vechi al orașului, cu un casetofon urlând din toate difuzoarele că toți dracii și cu ține zgâindu-te de după un geam spart, făcând umbre îngrozitoare pe pereți! Ești odios! Dar ce-ți place!
 
LEU – DEZASTRU TOTAL. Oo, demult nu ai mai avut parte de asemenea aventuri incitante! Toate merg de-a-ndoaselea azi! Spargi pahare și farfurii, pentru că nu le poți ține în mână, te lasă mașină la mijlocul călătoriei, căzi de pe scară și îți rupi o mână, afli că tocmai  ai fost dat afară  de la serviciu.
 
CAPRICORN – ATAC TERORIST.  Unde poţi trage tu o farsă zdravănă de Halloween dacă nu în cel mai populat loc din oraş? Îţi alegi spaţiul potrivit cu atenţie şi pregăteşti o glumă colectivă, care sã bage tot oraşul în sperieţi. Intri într-un club ticsit de lume sau într-un tramvai plin ochi şi aprinzi o bombă, ţipând apoi din toţi rãrunchii: atentat terorist, fugiţi! Se va crea panica de pe lume, toti se vor îmbrânci care încotro pentru a cãuta iesirea, iar tu ai sã te prãpãdesti de râs, de-a dreptul malefic, strigând întruna: teapã!!! Ce bine te simti când vezi femeile îngrozite urcate pe mese, urlând ca la 11 septembrie, si bãrbatii panicati ca niste gãini cum o taie pe unde vãd cu ochii!

Sursă foto jurnalul.ro

Citeşte şi


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro