Calcularea ascendentului. Cum afli cea de-a doua zodie și cum te influențează

Calcularea ascendentului. Cum afli cea de-a doua zodie și cum te influențează © Foto simbol arhivă

Horoscopul reprezintă, fără doar şi poate, un domeniu de interes pentru multe persoane. Este citit zilnic de cei care cred în astre şi, deşi toţi oamenii îşi ştiu zodia, situaţia nu este la fel în cazul ascendentului.

Fiecărei zodii îi corespunde un ascendent. Acesta reprezintă punctul în care se începe delimitarea caselor cerului în astrograma natală, constituind pragul casei 1- casa vieţii, a identităţii proprii şi a personalităţii.

Astrologii mai spun că ascendentul reprezintă modalitatea în care ne exprimăm şi suntem percepuţi de cei din jurul nostru. Acesta este, de fapt, semnul zodiacal care apare fie la orizontul de răsărit, fie în partea estică, atunci când se naşte.

Pentru a afla care e ascendentul tău, în cel mai simplu mod, ai nevoie de data naşterii, ora şi oraşul în care ai venit pe lume. 

Îţi poţi calcula ascendentul aici.

Puterile neștiute ale zodiilor

Indiferent sub ce semn zodiacal te-ai născut, este clar că ai ceva aparte, pe care nativul de lângă tine nu-l are. 

Berbec. Nativii Berbec tind să se concentreze mult pe diferite preocupări inutile, care le reduc din timpul alocat propriilor activităţi importante.

Taur. Nativii Taur sunt un model pentru oamenii din jurul lor, inspirându-i pe aceştia. În plus, aceşti nativi au putere să prezică viitorul.

Gemeni. Gemenii au calităţi telepatice, reţin uşor lucruri şi simt când ceva urmează să se întâmple.

Rac. Racii sunt sensibili şi au calitatea de a simţi ce se întâmplă cu oamenii din jurul lor, iar în acest fel pot să-i ajute şi să-i susţină.

Leu. Leii sunt persoane vesele, valde şi darnice. Reuşesc să se desprindă de probleme şi să-şi vadă de viaţa lor.

Fecioară. Nativii Fecioară au putere să prezică evenimente care urmează să se întâmple, dar reuşesc să nu se fălească cu acest lucru.

Balanţă. Balanţele au calitatea că pot simţi pericolul înainte ca acesta să apară, astfel că pot să scape basma curată.

Scorpion. Nativii Scorpion au puteri parapsihologice foarte mari, dar au nevoie de cineva experimentat pentru a-i ghida în această arie.

Săgetător. Săgetătorii sunt interesaţi de lucrurile care se întâmplă dincolo de lumea aceasta, sunt pasionaţi de religie şi filosofie.

Capricorn. Nativii Capricorn au calitatea de a avea o logică foarte bună şi se axează mereu pe fapte şi nu pe vorbe.

Vărsător. Vărsătorii sunt deschişi, le place mult să ajute şi pun accentul mereu pe prietenie, libertate şi sunt pasionaţi de astrologie.

Peşti. Nativii Peşti sunt foarte visători. Ei cred că viitorul se citeşte într-o ceaşcă de cafea şi tind să gândească foarte înalt.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro