Cât va dura relația ta în funcție de ce zodie este iubita/iubitul tău

Foto: captura youtube

O relație de durată este destul de greu de preconizat. Sunt oameni care se întâlnesc și ajung să stea o viață împreună și oameni care se îndrăgostesc la prima vedere și se despart după foarte puțin timp, motivele fiind, desigur, conexiunea slabă dintre ei.

Dacă ai pus ochii pe cineva și vrei neapărat să ai o relație de lungă durată cu acea persoană, noi îți dăm șansa să vezi ce trebuie să faci ca să-l legi de tine pentru totdeauna.

BERBEC: Au nevoie să ”câștige” pentru a rămâne îndrăgostiți. Povestea voastră va dura mai mult dacă îți înveți partenerul Berbec să împartă responsabilitățile relației la 2, astfel încât să aibă pe mână anumite lucruri, dar nu pe toate.

TAUR: Dacă partenerul tău e Taur, au nevoie de siguranță și confort. Va trebui să te legi de el și să fii loial, pentru a-i câștiga încrederea. Nu îl zdruncina dacă vrei o relație de scurtă durată

GEMENI: Au nevoie de distracție și varietate pentru a rămâne îndrăgostiți. Dacă se plictisesc, vor pleca imediat mai departe. Fii spontan(ă) și fă ca bucuria să fie mereu o parte a relației voastre. Fă-l sau fă-o să râdă mult și cu poftă, e cea mai scurtă și simplă cale spre inima unui Geamăn.

Citește continuarea aici!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro