Ce asemănări sunt între zodii

Ce asemănări sunt între zodii © yve.ro

Zodiile, deşi atât de diferite unele de altele la prima vedere, se intersectează în puncte marcate de asemănările comportamentale, subliniind astfel compatibilităţile sau incompatibilităţile dintre acestea. Iată câteva trăsături pe care le au în comun zodiile:

Ambiţia

Recunoscute pentru ambiţia lor desăvârşită sunt Berbecii, Scorpionii şi Săgetătorii. Nimeni şi nimic nu poate opri aceste 3 zodii din a ajunge acolo unde îşi doresc. Sunt în stare să depună eforturi uriaşe, să escaladeze munţi, să traverseze mări în înot, să renunţe la prietenii, la principii, toate astea pentru a-şi îndeplini scopul.

Perfecţionismul

Perfecţionismul este trăsătura definitorie a Capricornilor şi a Fecioarelor. Aceste două zodii sunt în continuă căutare de noi idealuri, încercând întotdeauna să facă lucrurile din ce în ce mai bine. Învaţă din greşelile lor, dar şi din ale altora, acest lucru conducându-le spre perfecţiunea pe care vor să o atingă. De fiecare dată când sunt aproape de a-și îndeplini idealul, își vor schimba țelul și vor aspira spre idealuri și mai înalte.

Inteligenţa

Citeste articolul complet pe horoscop YVE.ro


facebook whatsapp twitter pinterest