Ce fel de mireasă vei fi în funcţie de zodie! Află cum îţi infuenţează astrele nunta!

Zodia te reprezintă, îţi influenţează viaţa într-un mod sau altul şi chiar poate să prevadă cum se va desfăşura cea mai importantă zi din viaţa unei femei.


Berbec: Având în vedere că îţi place să fii înconjurată de toţi prietenii şi familia la evenimentele importante din viaţa ta, lista de invitaţi ai nunţii tale va fi numeroasă. Puţin nonconformistă, rochia ta nu va fi tocmai albă, fie ivoire, fie bej, fie un roz pal. Fiindcă îţi place să fii în centrul atenţiei, alege culoarea predominantă roşu. Aşa că pantofii sau buchetul de flori pot avea culoarea dragostei.

Taur: Dacă am putea să definim nunta ta în două cuvinte, acestea ar fi clasică şi elegantă. Rochia va fi simplă, însă foarte elegantă care îţi va pune în valoare rafinamentul şi silueta. Eşti foarte atentă la detalii, astfel invitaţii tăi vor vi răsfăţaţi cu cele mai apetisante meniuri. Pentru o nuntă cu adevărat frumoasă, nu uita de sfaturile celor din jurul tău şi adaugă o pată de culoare în sală, la buchetul de flori sau la decoraţiuni.

Gemeni: Pentru tine totul este simplu şi uşor, indiferent dacă este nuntă sau nu. Tu îţi vei dori ceva ieşit din comun, care să uimească şi să nu poată fi uitat, de aceea vei alege culori magice şi o rochie pe măsură. Atenţie la exagerări, chiar dacă ai pune toate culorile naturii la nunta ta, încearcă să te hotărăşti pe una singură. Noi îşi sugerăm auriul.

Rac: Caracterul tau liniştit şi romantic se va observa foarte bine la cea mai importantă zi din viaţa ta. Vei avea o nuntă intimă, la care vor fi invitaţi doar prietenii apropiaţi, prietenii şi rudele.  Numărul restrâns de invitaţi nu va reprezenta o problemă, fiindcă tu te vei bucura de o nuntă minunată, tradiţională. Fiindcă eşti nehotărâtă, culoarea pentru sală, aranjamentele florale, invitaţiile sau rochia de mireasă îţi va da bătăi mari de cap. Sfatul nostru este să alegi o rochie de culoarea ivoire.

Leu: Cuvântul cheie este WOW! Tu vei face posibilul şi imposibilul pentru a organiza cea mai uimitoare nuntă la care au fost vreodată inviaţii tăi, şi chiar vei reuşi. Rochia ta va fi de un alb strălucitor şi de prinţesă, o locaţie care va tăia respiraţia tuturor, un meniu sofisticat şi aranjamente minunate. Culorile care vor predomina vor fi alb şi argintiu pentru că iţi place să străluceşti şi orice detaliu privitor la nunta ta, va avea nevoie de aprobarea ta pentru a merge mai departe.

Fecioară: Fiind o romantică incurabilă, îţi vei dori o nuntă elegantă, însă simplă. Tonurile de verde vor fi predominante, fiindcă îţi place natura şi nimic nu te va face să îţi schimbi ideile pe care le-ai construit cu multă vreme înaintea nunţii. Alege data nunţii în perioada verii, încât să poţi alege o locaţie aproape de natură sau chiar în aer liber.

Balanţă: Ţie îţi place luxul, aşa că nunta ta va fi una pe măsură. Organizarea nunţii va fi făcută chiar de tine pentru că eşti foarte sigură pe propriile gusturi şi alegeri. Ai grijă însă la bugetul de care depinzi, fiindcă luxul costă. Vei avea o rochie simplă şi elegantă şi va completa la perfecţie ţinuta mirelui tau.

Scorpion: Creativitatea este cuvântul care te defineşte. Vei purta cea mai extravagantă rochie care să îţi lase invitaţii cu gura căscată. Atenţie să nu exagerezi sau să fii prea indecentă în ăncercarea ta de a fi cea mai frumoasă mireasă a timpurilor.

Săgetător: Cu toate că eşti o femeie libertină, acest lucru nu va fi observat la nunta ta. Vei organiza o petrecere simplă şi elegantă şi vei face orice va fi posibil pentru a-ţi mulţumi invitaţii. Cu toate că vfei opta pentru o nuntă simplă, numărul invitaţilor va fi numeros pentru că îţi doreşti o nuntă mare alături de toţi cunoscuţii tăi. Este foarte posibil să alegi o rochie de mireasă ivoire şi din dantelă, însă ai grijă să asortezi restul încăperii cu ţinuta ta.

Capricorn: Nunta ta va fi una tradiţională, care va avea amprenta ta. Decorul locaţiei pe care o vei alege poate fi ciocolatiu cu alb, însă ai grijă să nu exagerezi. Nu încerca să acaparezi toată atenţia dinvitaţilor pentru că ai şi un mire.

Vărsător: Problema femeilor din această zodie este că îşi doresc să suprindă invitaţii. Vei avea o nuntă unică care va rămâne în mintea invitaţilor tăi toată viaţa. Vei alege culori ciudate, meniuri sofisticate, sub nicio formă tradiţionale, toate acestea vor încânta ochii invitaţilor tăi. Rochia ta nu va fi albă, iar ţinuta mirelui tău o vei alege tot tu.

Peşti: Romantică din fire, nunta va fi cel mai aşteptat moment din viaţa ta. Planurile pentru această zi atât de importantă pentru tine sunt făcute cu mult timp înainte de nuntă, aşa că te sfătuim să nu te agiţi prea tare dacă nu iese totul cum ai plănuit. Vei alege o locaţie de vis, o rochie vintage, iar în concluzie nunta ta va fi una în stilul tradiţional.

Sursă: www.reginele.ro 
Foto: Hepta


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro