Ce trebuie să faci ca să ai bani mulţi în funcţie de zodie

Ce trebuie să faci ca să ai bani mulţi în funcţie de zodie © yve.ro

Deşi vom încerca să negăm, banii sunt primordiali în ziua de azi, fără de care nu am putea supravieţui. Deşi pare SF, semnul zodiacal sub care ne aflăm ne poate oferi indicii despre cum anume am putea câştiga mai mulţi bani, atunci când avem nevoie, şi nu numai.

Berbec: înainte de toate, trebuie să ştii să îţi stăpâneşti impulsurile. Ai tendinţa de a cumpăra toate lucrurile care sunt la reducere, dar pentru a nu mai cădea în această ispită, încearcă să îţi faci o listă de cumpărături înainte de a pleca de acasă, pentru a cunoaşte exact produsele şi lucrurile asupra cărora să te axezi. Doar în acest mod vei putea economisi bani, cu care ai putea face alte lucruri folositoare.

Taur: sunt destul de pragmatici, atunci când e vorba de bani sau de a strânge bani. Se bazează pe în mod special, pe intuiţie. Mereu se gândesc cum pot face să recondiţioneze anumite lucruri, pentru a nu fi nevoiţi să le înlocuiască, cheltuind astfel, alţi bani.

Gemenii: meditează foarte mult înainte de a achiziţiona ceva, fără să acţioneze din instinct. Sunt foarte ocupaţi şi activi, astfel că mereu îi vezi vorbind la telefon, chiar şi în timpul liber. Acasă, au obiceiul de a lăsa electrocasnicele aprinse, când de fapt, ar trebui oprite. Dacă ar economisi mai mult acasă când se află, rezultatele ar fi vizibile.

Citeste articolul complet pe horoscop Clair.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro