Ce zodie îți este prieten în funcție de zodie

Ce zodie îți este prieten în funcție de zodie © yve

Prietenii sunt o parte importantă din viața noastră, sunt cei care ne ascultă atunci când avem nevoie, sunt cei care ne sprijină și ne înțeleg și sunt cei care mai presus de toate, nu ne judecă. Un prieten bun este acela la care apelezi indiferent de natura problemei tale, este cel în care ai cea mai mare încredere și știi că indiferent de mijloace, el îți va fi alături.

Cu toate acestea, există tipologii de oameni diferiți, unii se regăsesc în descrierea de mai sus, iar alții pur și simplu nu au nici cea mai mică empatie față de cei apropiați. 

Iată cine îți este prieten adevărat în funcție de zodie!

Berbec

Atunci când vine vorba de prietenie, berbecii sunt dispuși de multe sacrificii pentru un prieten adevărat. Este adeseori un prieten cicălitor, dar de mare încredere, un prieten pe care poți fi sigur că te poți baza. 

Taur

Taurii sunt puțin mai pretențioși când vine vorba de prieteni. Nu au mulți prieteni în general și își selectează foarte atent restul prietenilor. Taurilor le place calitatea și nu cantitatea, mai ales când vine vorba de relații de prietenie. 

Gemeni

Gemenii cu siguranță sunt cei mai prietenoși. Au foarte mulți prieteni, petrec foarte mult timp alături de ei și se distrează pe cinste. Atunci când vine vorba de încredere, cu gemenii trebuie să fiți mai reticenți, asta deoarece știți că nu pot păstra secrete.

Citeste articolul complet pe horoscop YVE.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro