Ce zodii se potrivesc cu Scorpionul?

Ce zodii se potrivesc cu Scorpionul? © yve.ro

Compatibilitatea din punct de vedere al zodiilor oferă un plus fiecărei relații deoarece semnul zodiacal spune foarte multe despre o persoană.

Fiecare zodie în parte vine la pachet cu un set de trăsături specifice pe baza cărora putem face o selecție a persoanelor din jurul nostru. În acest sens, cele mai comune trăsături ale nativului Scorpion sunt acelea că este o fire prietenoasă și de încredere, este o persoană care acordă atenție pasiunilor sale și căreia îi place să se distreze.

De asemenea, chiar Scorpionii își exprimă dorința de a avea în preajmă persoane cu un spirit libertin asemenea lor și cu simțul umorului. Citind în continuare puteți afla care sunt nativii zodiacului cu care Scorpionii se înțeleg cel mai bine.

Taur. Dacă aveți un prieten sau o cunștință născută sub semnul zodiacal al Scorpionului, cu siguranță aveți și un prieten sau o cunoștință posesoare a însemnului zodiacal al Taurului deoarece aceste două zodii prezintă un magnetism ridicat atrăgându-se în mod reciproc. Afinitatea acestor două zodii una pentru alta vine din faptul că împărtășesc aproximativ același spirit libertin, în cazul nativilor Taur este potențat într-o anumită măsură de tendințe de responsabilitate.

Citeste articolul complet pe horoscop YVE.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro