Cei mai periculoşi bărbaţi în funcţie de ZODIE! Nu te îndrăgosti de ei pentru că îţi vor FRÂNGE inima!

Sursa foto: Spynews

Toate femeile trebuie să aibă grijă cu aceşti bărbaţi pentru că nu au sentimente şi frâng inimi întotdeauna. Sunt dornici de aventuri şi nu se îndrăgostesc foarte uşor.

Bărbatul din Fecioară este domnul perfecţiune. El îţi frânge inima pentru că niciodată nu eşti suficient de bună pentru el. Fecioara are nevoie de mai mult, cere mai mult. Te critică, pentru că te iubeşte, pentru că vrea să te ducă pe drumul cel bun.

Nativul din Leu se iubeşte pe sine prea mult, atât de mult încât nimic în jurul lui nu mai contează. Dacă te implici total în relaţia cu un Leu poţi avea surpriza să constaţi că priorităţile sale n-au, de fapt, nicio legătură cu tine.

Zodia Gemeni este cea mai vicleană din întreg zodiacul şi ocupă primul loc în top. Bărbaţii din această zodie deţin puterea magică de a dezbrăca o femeie de inhibiţii, totul pentru ca mai târziu, după ce au obţinut ce au vrut, să plece fără să se uite în urmă, conform eva.ro.

Femeile trebuie să fie foarte atente dacă întâlnesc bărbaţi din aceste trei zodii. Înainte de a pune sentimente în relaţie, toate doamnele şi domnişoare trebuie să îi cunoască foarte bine.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro