Cele mai geniale femei din zodiac

Cele mai geniale femei din zodiac © YVE

Fiecare femeie în parte are o atitudine și o personalitate diferită care o diferențiază și o face specială. Inteligența, creativitatea și firea extrem de puternică determină femeia genială să vină cu cele mai inovative soluții și să devină un model de urmat. Este independentă, își creează propria fericire și stare de bine, astfel că fericirea ei nu depinde de alți oameni.

Urmărind și analizând astrele, putem afirma că cele mai geniale femei sunt cele care s-au născut sub zodia vărsător, fecioară, capricorn, scorpion și gemeni. Urmărește mai jos pentru a afla calitățile acestor femei de excepție, care trebuie apreciate la adevărata lor valoare!

Vărsător

Cunoscuți pentru intelectul superior, indivizii născuți în zodia Vărsător tind să analizeze orice fel de informație prin mintea lor sclipitoare și să aprofundeze cunoștințele. Sunt deschiși părerilor din diferite puncte de vedere și acceptă idei și concepte de la alte persoane decât ei înșiși. Acest fapt ajută femeile vărsător să găsească cele mai bune soluții și să fie eficiente în orice situație.

Preocupată de binele oamenilor, femeia vărsător se gândește des la binele semenilor și își dorește egalitate în toate aspectele. Umanitatea acestei zodii se diferențiază de celelalte două zodii care au elementul specific aerul, balanță și gemeni. Considerată poate cea mai prietenoasă dintre zodii, femeia vărsător vede mereu ce e mai bun în tine și oferă încrederea că ai răspunsurile corecte în interiorul tău oricât de adânc îngropate.

În viața unei femei, prietenii și întâlnirile joacă un rol important în formarea echilibrului emoțional, însă vărsătorul va prefera independența și libertatea, va alege mereu propria fericire. Datorită calităților lor remarcabile, reușește să realizeze tot ce își propune.

Femei geniale născute în zodia vărsător:

Oprah Winfrey-29 ianuarie

Shakira-2 februarie

Tati Westbrook- 14 februarie

Judy Blume-12 februarie

Fecioară

Femeile născute în această zodie sunt interesate de informații din toate domeniile, sunt curioase și pasionate, toate acestea fiind dovada faptului că sunt considerate cele mai inteligente dintre toate semnele zodiacale. Au ochiul dezvoltat pentru detalii, știu să citească printre linii și să interpreteze eficient limbajul nonverbal al oamenilor, astfel că ele vor observa amănunte care celorlalți le scapă în general.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro