Cele mai PROASTE ZODII. Femeia Fecioară: Nu-i chiar proastă, e doar ţărancă

Ne cerem scuze de la început, nu vrem să supărăm pe nimeni, dar ne-am săturat de horoscopul în care afli care-s cele "mai frumoase zodii", "mai bune la pat" sau mai inteligente. Ce-ar fi să pamfletăm situaţia? Hai să vedem cât de proşti suntem în funcţie de zodie!

Top 6 zodii tâmpite

Femeia Pești: Proasta cu carte

Femeia Pești este genul ăla de tipă care dă impresia tuturor că e deșteaptă, doar că ea știe că e proastă. Nu știe nici tabla înmulțirii, oricum nu-i trebuie. La ea prostia nu e chiar prostie, e doar o fraieră. Plânge din orice și crede în zodiac. Dacă-i moare personajul preferat dintr-un film, totul e o tragedie. E așa de naivă încât chiar crede că o iubești. Ce pot să zic? O batistă cu cloroform e tot ce-ți trebuie și e a ta.

Femeia Berbec: Bătută-n cap

Asta nu înțelege nici dacă-i faci o schemă. Și mai e și îndărătnică. E atât de proastă încât crede că Soarele nu apune ci se scufundă-n mare. Nu o lua cu fizică cuantică, vorbește-i despre mâncare, animăluțe și cam atât. Are mintea unei copilițe de 15 ani. Asta dacă nu are chiar 15 ani și cred că ai intrat la probleme, prietene. Ce cauți c-o puștoaică de 15 ani?

Femeia Săgetător: Proastă de dă-n gropi

Asta-i aiurită. Nu știe nici cum o cheamă. Se împiedică-n picioare și ia toate bălțile atunci când merge. Ori are nevoie de ochelari, ori de-un transplant de creier. Tot ce știe ea e că are treabă și asta o face prea grăbită ca să-și folosească țeastă.

Femeia Scorpion: Proastă, dar orgolioasă

Asta are-un orgoliu cât casa. E genul ăla de femeie enervantă care vrea ca lucrurile să fie cum vrea ea, care are ticuri nervoase și care se supără din toate prostiile. Te-ai procopsit dacă te trezești lângă ea dimineața. Nu-i chiar proastă, doar face pe proasta ca să îi faci tu treaba în locul ei. E șefa ta.

Femeia Leu: Proastă, dar frumoasă

Asta-i toată ziua cu ochile-n oglindă. Măcar e frumoasă, nu? Poți s-o prezenți ca pe un trofeu prietenilor, dar ferească Sfântul să deschidă gura că ai dat de dracul! O să se laude cu cele mai tâmpite chichițe, o să vorbească întruna și o să te facă de râs.

Femeia Fecioară: Nu-i chiar proastă, e doar ţărancă

Asta-i neam prost. Dacă o duci în oraş, ai dat de Dracu'. Mănâncă folosindu-şi mâinile, toată faţa şi ar apela şi la picioare dacă ar putea. Pfff, aşa tută e greu de digerat.

Top 6 bărbaţi proşti, în funcţie de zodie, pe www.antenastars.ro

Citeşte şi:

Horoscop 21 octombrie! ATENŢIE! Este o zi excelentă pentru comunicare!

Horoscop amuzant! Cum agaţă fiecare zodie? Scorpionul nu pierde vremea, iar nativul din rac este un familist convins


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro