Cele mai puternice cupluri din zodiac

Cele mai puternice cupluri din zodiac © yve.ro

Relațiile de cuplu sunt foarte importante, în general, pentru fiecare zodie în parte. Însă partenerul trebuie să ți-l alegi în funcție de compatibilitatea dintre zodii, dacă îți dorești o relație puternică și armonioasă. Află din acest articol cu cine faci casă bună în funcție de zodia în care te afli.

Berbec

Singura zodie cu care Berbecul poate avea o relație puternică este Balanța. Datorită faptului că au caractere care se completează reciproc, Berbecii și Balanțele vor avea o relație de nedespărțit.

Taur

Nativii zodiei Taur fac casă bună cu Fecioarele, unindu-i mai ales spiritul de familie de care sunt coordonați ambii. Atât Taurii, cât și Fecioarele, își doresc echilibru, înțeleg nevoile pe care le are partenerul, iar din acest motiv armonia este cea care va domni între ei.

Gemeni

Unui Geamăn îi stă bine lângă un Săgetător, iar asta e literă de lege. Primul este temperat de al doilea și adus cu picioarele pe pământ, în sensul în care se știe că Gemenii fug de responsabilități și de relații serioase. Cel care îl va ajuta în acest caz va fi un Săgetător. Uniunea dintre cei doi este indestructibilă.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro