Cele mai romantice zodii de Valentine's Day

Cele mai romantice zodii de Valentine's Day © Arhivă

Sfântul Valentin este una dintre cele mai aşteptate sărbători ale anului. Cum Valentine's Day se apropie cu repeziciune, îndrăgostiţii şi-au făcut deja planuri pentru această zi specială, pregătiţi să achiziţioneze fel de fel de cadouri pentru partenerii lor. Iată care vor fi cele mai romantice zodii!

Rac

Este cunoscut faptul că Racii se numără printre cele mai sensibile zodii. Aceşti nativi renunţă însă la timiditate atunci când vor să îşi impresioneze partnerii. Persoanele din această zodie le-au pregătit mari surprize acestora. În locul cadourilor, vor alege să facă nişte dovezi speciale de iubire, deoarece nu pun preţ pe partea materială. De asemenea, preferă să se bucure de clipele de tandreţe în intimitate, fără să fie însoţiţi de ochii curioşilor.

Fecioară

La fel ca Racii, nativii din această zodie preferă să îşi petreacă timpul cu persoana iubită într-un cadru intim. În loc să petreacă în club sau restaurant, persoanele din această zodie vor opta pentru o cină romantică, pentru a putea discuta liber cu partenerul de viaţă, la un pahar de vin. Conversaţiile vor căpătă imediat o altă nuanţă decât cea iniţială. Deşi sunt nişte firi raţionale, Fecioarele se vor lăsa duşi de val şi îşi vor surprinde partenerii în pat.

Taur

De regulă, Taurii nu se numără printre cei mai romantici nativi. Cu toate astea, ştiu să se bucure de Sfâtul Valentin, ca nişte adevăraţi îndrăgostiţi. Sunt în stare de sacrificii mari, cheltuindu-şi până şi ultimul ban pentru satisfacerea partenerilor. Le vor propune acestora nişte idei pe atât de nebuneşti, pe atât de incitante, drept pentru care nu prea există şanse să fie refuzaţi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro