Cinci cupluri zodiacale care vor fi fericite dacă se vor găsi

Cinci cupluri zodiacale perfecte © Arhiva

Toți ne dorim o iubire adevărată și fiecare dintre noi are modelul persoanei iubite. Astrenele ne sugerează care este cea mai potrivită pereche pentru noi în funcție de zodie. 

Taurul și Racul 

Racii sunt persoane dependente, cu o inimă bună, mult farmec, dar și o bună dispoziție pe care o afișează mereu. Bărbatul Taur este stâlpul casei. Este puternic, onest, loial, dar cu un temperament vulcanic. Însă, femeia Rac va știi întotdeauna cum să îl liniștească. Dacă cei doi se văr găsi, vor avea o relație frumoasă și durabilă.

Balanța și Capricornul

Balanța este o fire pașnică, care urăște conflictele, dar care iubește conversația. Pe cât de sociabilă este Balanța, pe atât de introvertit este Capricornul. Lui îi place rutina, stabilitatea și rareori își face planuri de schimbare. Între cei doi ar putea apărea uneori probleme pentru că sunt două firi tari, dar totul se rezolvă, în cele din urmă.

Gemenii și Fecioara

Gemenii sunt pozitivi, flexibili și nu țin supărare într-o relație. Sunt amuzanți, carismatici și foarte iubitori. Deși îi place să se îndrăgostească, nu va avea niciodată o relație de lungă durată. În schimb, Fecioara este sensibilă și realist și își va ajuta partenerul în orice situație. Cele două semne zodiacale se potrivesc de minune.

Scorpion și Scorpion

Scorpionul este pasional, intiutiv și sexy. Înțelege oamenii și mereu le sare în ajutor. Combinația Scorpion-Scorpion este una excelentă. Când unul se află la pământ, celălalt, intuitive din fire, știe ce trebuie să facă. Viața lor nu va fi una deloc plictisitoare.

Leu și Capricornul

Leul nu se înțelege cu oricine, însă cu Capricornul va face cea mai bună pereche, pentru că acesta este stabil, răbdător și înțelegător. E fiecare data când Leii vor fi luați de val, Capricornul va fi acolo să îi aducă cu picioarele pe pământ.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro