Cum cucereşti bărbatul din zodia Balanţă

Cum cucereşti bărbatul din zodia Balanţă © Pixabay

După cum este şi numele zodiei, nativul din zodia Balanţă va fi întotdeuna un bărbat echilibrat. De aceea, rareori ar putea fi acuzat de infidelitate. Are nevoie de stabilitate şi va face orice pentru a-şi satisface partenera. Iată cum îi poţi cuceri inima!

Bărbaţii din zodia Balanţă dau dovadă de multă seriozitate, în tot ceea ce fac. Firi ambiţioase, aceşti nativi vor duce la capăt orice îşi pun în minte, oricât de multe dificultăţi ar întâmpina pe parcurs. La fel se întâmplă şi în cazul relaţiilor. Chiar dacă vor mai exista certuri şi neînţelegeri, aceşti nativi nu vor pune "stop" la prima discuţie mai aprinsă. În general, sunt răbdători şi vor căuta mereu o soluţie.

Aceşti nativi sunt atraşi de naturaleţe. Ei preferă oricând o femeie fără strop de machiaj, în locul uneia aranjată excesiv. Dacă observă că partenera lor acordă prea multă atenţie hainelor sau aspectului fizic o vor considera o persoană superficială, iar ei nu caută aşa ceva. Ştiu exact ce să spună pentru a-şi face iubita să se simtă frumoasă. De asemenea, sunt şi foarte inteligenţi. Sunt atraşi de femeile la fel de deştepte, pentru a putea purta discuţii nesfârşite despre diferite subiecte. 

Să cucereşti un bărbat din zodia Balanţă este destul de dificil. Nu pentru că ar fi foarte pretenţios, ci pentru că prin aerul misterios care îl învăluie nu ştii cum să-l abordezi. Dacă intenţionezi să-l seduci, nu exagera cu flirturile şi mesajele, pentru că se va considera sufocat şi în acelaşi timp presat să ia o decizie. Lasă lucrurile să vină de la sine şi arată-i cât eşti de feminină. Când veţi ajunge în pat vei avea o surpriză cu adevărat plăcută. Asta pentru că Balanţele pot părea puţin timide, însă odată ajunşi în dormitor îşi vor dezvălui latura pasională şi uşor... sălbatică.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro