Cum cucereşti bărbatul din zodia Capricorn

Cum cucereşti bărbatul din zodia Capricorn © Pixabay

Nativii din această zodie se numără printre cei mai speciali bărbaţi ai zodiacului. Asta pentru că sunt foarte surprinzători. Cea care intenţionează să îi cucerească inima va avea parte de surprize la care nu s-ar fi gândit niciodată, deoarece Capricornul nu se va dechide decât în faţa celei care merită, iar aparenţele pot fi deseori înşelătoare în ceea ce-l priveşte. Iată cum vei reuşi să-l seduci!

Capricornii sunt nişte bărbaţi foarte inteligenţi. Preferă să analizeze lucrurile de pe margine şi nu le place să fie mereu în centrul atenţiei. Chiar dacă pun ochii pe ceva, vor fi foarte atenţi înainte de a ataca sau de a se lăsa prinşi în capcană. Au un sarcasm foarte rafinat şi nu oricine este capabil să se prindă de toate subtilităţile lor. De aceea, Capricornul va fi foarte bucuros când va găsi o femeie care să fie pe aceeaşi lungime de undă şi care să ştie să-i ţină piept oricărei confruntări, făcute cu scopul de a o testa.

Aceşti nativi sunt serioşi, aproape în orice situaţie a vieţii. Ştiu ce vor, sunt siguri pe ei şi caută o parteneră la fel de încrezătoare în forţele proprii, independentă şi care să nu depindă de nimeni din punct de vedere financiar. Ambiţioşi din fire, sunt foarte axaţi pe muncă, astfel că partenerele lor vor fi nevoite să le înţeleagă orele în plus petrecute la serviciu, fără a intra la bănuieli. Urăsc indifelitatea şi rareori vor fi prinşi flirtând cu altcineva, deoarece familia este pentru ei un lucru sacru.

Deşi poate nu te-ai aştepta, Capricornii au un simţ al umorului foarte bine dezvoltat. Îşi vor dezvălui însă această latură doar atunci când vor simţi că au găsit persoana potrivită. Femeia din viaţa Capricornului trebuie să fie la fel de deşteaptă ca el şi cât se poate de naturală. Preferă oricând o femeie lipsită de orice urmă de machiaj şi va şti să o facă să se simtă frumoasă. Pentru el, partenera de viaţă este cea mai frumoasă dimineaţa. În ceea ce priveşte partea sexuală, Capricornii sunt destul de pretenţioşi. Le va lua destul de mult până vor găsi pe cineva care să-i satisfacă complet.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro