Cum cucereşti bărbatul din zodia Săgetător

Cum cucereşti bărbatul din zodia Săgetător © Arhivă

Bărbatul Săgetător este însetat de aventură. Fire jovială, energică şi foarte creativă, femeia din viaţa sa va trebui să-i împărtăşească aceeaşi viziune deschisă asupra vieţii. Poate părea bărbatul ideal, însă ascunde defecte la care nici nu v-aţi fi gândit. Cu toate astea, face el ce face şi reuşeşte să-şi ţină iubita lângă el, chiar şi o viaţă întreagă. Iată cum seduci un astfel de nativ!

Aceşti nativi se bucură de fiecare clipă a vieţii la intensitate maximă. La începutul relaţiei, sunt foarte deschişi şi par uşor de abordat. Sunt foarte pretenţioşi, însă înainte de a-şi face cunoscute cererile, vor analiza persoana din faţa lor până la cel mai mic detaliu. De cele mai multe ori pot părea chiar superficiali, însă asta este doar o aparenţă. Sunt mult mai atenţi decât crezi. Dacă nu le este stârnit suficient interesul, vor petrece doar o noapte cu femeia cu care flirtează, iar a doua zi se vor face nevăzuţi.

Libertatea Scorpionului poate fi un avantaj, dar şi un dezavantaj. De aceea, nu este chiar cel mai fidel partener pe care l-ai putea avea. Cu toate astea, vei petrece clipe de neuitat alături de el. Mereu cu zâmbetul pe buze, va face orice să-şi destindă partenera şi să o facă să râdă. De asemenea, caută în potenţiala iubită acelaşi simţ dezvoltat al umorului. 

Ce fel de femeie îl atrage

Este un bărbat care inspiră masculinitate şi este conştient de atuurile pe care le are. Este atras de o femeie la fel de stăpână pe sine, care ştie cum să rezolve orice situaţie. Pe lângă umor, iubita lui trebuie să fie foarte inteligentă. Veţi petrece nopţi întregi vorbind despre diverse subiecte şi nu-i place deloc să nu se simtă pe aceeaşi lungime de undă. Are nevoie de o parteneră la fel de optimistă, cu care să treacă prin toate problemele vieţii, emanând energie pozitivă oriunde în jur. De asemenea, acest nativ pune preţ şi pe partea materială. Va vrea să cunoască o femeie independentă, care are propriul job şi nu este întreţinută de nimeni altcineva.

O altă calitate importantă pe care trebuie să o aibă partenera Săgetătorului este sinceritatea. Preferă să i se spună verde în faţă, oricât de dur ar fi adevărul, decât să fie minţit. De aceea, sunt şanse mai mari să ierte, chiar dacă este vorba şi despre o infidelitate, dacă va afla totul de la iubita sa şi nu din altă parte. Aşadar, nu suportă minciuna şi ipocrizia şi detestă oamenii care vor să pozeze în ceea ce nu sunt.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro