Cum cucereşti inima bărbatului din zodia Rac

Cum cucereşti inima bărbatului din zodia Rac © Pixabay

Racii se numără printre cele mai dificile zodii atunci când vine vorba despre dragoste. De cele mai multe ori, aceşti nativi nu ştiu cum să-şi "gestioneze" acest sentiment şi să-şi arate adevăratele intenţii. De aceea, dacă ai pus ochii pe un astfel de bărbat, să ştii că vei avea ceva de furcă. Iată ce trebuie să faci pentru a-l cuceri!

Nativii din zodia Rac sunt nişte bărbaţi speciali. Oriunde îşi fac apariţia sunt o prezenţă plăcută şi greu de uitat. Latura lor misterioasă este de multe ori un avantaj prin care reuşesc să le sucească minţile domnişoarelor, însă acestea pot fi mai târziu surprinse într-un mod plăcut sau mai puţin plăcut... Deşi sunt nişte persoane loiale, pe atât sunt de schimbătoare. 

Calitatea principală a Racilor este sinceritatea. Sunt poate ultimii bărbaţi pe care i-aţi putea bănui de infidelitate. Familişti convinşi, nativii din zodia Rac îşi doresc o parteneră cu care să-şi poată construi planuri de viitor. Chiar dacă par destul de pricepuţi la flirt, trebuie să ştiţi că nu sunt în căutare de aventuri. Îşi doresc relaţii de lungă durată şi se vor gândi din timp la nuntă şi copii.

În ciuda abilităţilor sale, Racii pot fi doborâţi de gelozie. Pot deveni chiar foarte posesivi, fie că au motive întemeiate sau nu. De aceea, le va lua mult timp până vor începe să-ţi ofere încrederea. În pat sunt destul de lipsit de inhibiţii. Au nevoie de o parteneră cu care să experimenteze şi se vor lăsa şi conduşi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro