Cum îşi cheltuie zodiile banii!

Cum îsi cheltuie zodiile banii! © yve.ro

Ce legătură au semnele cu banii? În această perioadă este util să cunoaștem aceste detalii. În timp ce semnele de pământ sunt cele mai econome, cele de aer și de foc sunt cheltuitoare, iar semnelede apă preferă să investească. Iată un mic ghid pentru a afla mai multe despre relația zodiilor cu banii.

Berbec

Uneori, dorește să pună bani deoparte, dar nu se poate abține să nu umble la contul bancar. Femeia berbec investește foarte mulți bani în coafor și cumpărături, iar pentru bărbații berbec, nu există nicio limită a cheltuielilor pentru o mașină nouă sau îmbrăcăminte care îi scoate în evidență.

Taur

Conservarea și gestionarea bunurilor materiale sunt fundamentale pentru acest semn zodiacal, care gă sește în securitatea sa economică un refugiu. Este dificil să vezi un taur care aruncă banii pe cheltuieli inutile.

Gemeni

Acest semn iubește cheltuielile și investește profiturile, riscând uneori. Femeile acestui semn zodiacal iubesc să cumpere haine și bijuterii, iar bărbaților le place săinvestească în călătorii și produse de tehnologie.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro