Cum îți dai seama dacă partenerul tău te înșală, în funcție de numărul destinului? Ferește-te de 7 și de 8!

um îți dai seama dacă partenerul tău te înșală, în funcție de numărul destinului? © pixabay

Există o modalitate prin care poți afla cu ce fel de persoane ai de aface, iar pentru acest lucru trebuie să îi știi doar data de naștere. Iată cum detectezi bărbații sau femeile indifele.

Pentru a afla numărul partenerului, tot ce trebuie să faci este să aduni fiecare cifră din data ta de naștere, până ajungi la un rezultat mai mic sau egal cu 9.

Numărul 1
Persoanele cu numărul destinului 1 sunt predispuși să fie autoritari în relație. Nu înșală neapărat, dar este foarte încăpățânat și vrea că totul să fie ca el. Nu prea ține cont de dorințele partenerul și problemele în cuplu pot apărea mai ușor.

Numărul 2
Dacă ai un partener cu numărul 2, trebuie să știi că acesta are nevoie de foarte multe confirmări. Vrea să cât de puternice sunt sentimentele tale. Nu sunt predispuși să înșele, dar vor o confirmare aproape obsesivă a emoțiilor. Dacă nu primește destulă afecțiune, își poate căuta un nou partener.

Numărul 3
Aceștia sunt printre cei predispuși la a înșela, însă nu din prima. Au tendința de a discuta și a fi extrem de deschise cu alte persoane. Acest lucru nu duce neapăra la a-și trăda partenerul, dar dorește să se bucure mereu de viață și au nevoie de înțelegere.

Numărul 4
Persoanele cu numărul destinului 1 sunt cele mai dedicate relației. Nu au tendința de își înșela partenerul și vrea stabilitate. Sunt printre cele mai stabile numere și cei mai buni parteneri pentru o relație pe termen lung.

Numărul 5
Cei cu vibrația nașterii 5 au tendința de a fi libertini. Partenerul lor poate interpreta această deschidere va fiind un par spre infidelitate. În realitate, nu prea înșală. De obicei aleg să aibă mai mulet aventuri până când își găsesc jumătatea.

Numărul 6
Acestea sunt alte persoane care nu sunt predispuse înșelatului. Acest lucru se poate întâmpla însă dacă ceva cu adevărat rău se produce între ei și parteneri. Sunt genul de oameni care își doresco familie armonioasă, însă nu acceptă compromisuri. Dacă se desparte, pleacă definitiv.

Numărul 7
Cei cu vibrația nașterii 7 sunt cei care îșală, cel mai mult decât toți ceilalți. Aceștia pot să aibă o viață dublă cu ușurință. De fel, acestora le apar ocaziile să înșele și se abțin greu să nu o facă.

Numărul 8
Ei nu sunt neapărat predispuși de a înșela, ci de a uita de viața de cuplu. Sunt foarte axați pe zona materială și dacă poate apărea o tentație, aceasta va apărea la locul de muncă. Viața de cumplu va cădea pe locul al II-a. Dacă reușesc să își găsească un partener înțelegător, care nu face reproșuri, o relație poate funcționa.

Numărul 9
Persoanele cu numărul destinului 9 nu vor înșela niciodată. Prin natura lor, ei sunt extrem de generoși și nu suportă ideea să facă rău cuiva. Dorește pace și armonie și au tendința de a-și trăda partenerul. De multe ori uită să se pună pe primul loc.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro