Cum să-l faci să fie disperat după tine în funcţie de zodie

Cum să-l faci să fie disperat după tine în funcţie de zodie © yve

Vezi cum te îndrumă astrele să te comporţi pentru a-l face să fie topit după tine. Fii hotărâtă dacă vrei să cucereşti o Balanţă, pune-ţi în valoare formele atunci când ai întâlnire cu un Taur şi exersează-ţi talentul culinar dacă noul partener este în zodia Fecioară.

Bărbatul Berbec

Îl poţi cuceri de la prima întâlnire. Mereu ai ştiut că ai un farmec aparte. Este momentul în care trebuie să începi să îl foloseşti, să nu mai ai temeri şi să ai o atitudine greu de trecut cu vederea. Foloseşte-ţi zâmbetul fermecător, pune-l în valoare cu un ruj strident şi zâmbeşte-i la fiecare pas. O femeie fericita este întotdeauna o femeie fermecătoare; nu uita niciodată acest lucru.

Bărbatul Taur

Bărbatului Taur îi place foarte mult să îi arăţi părţile tale frumoase. Ai reuşi în sfârşit să scapi de kilogramele în plus. Este momentul perfect să scoţi din dulap rochia pe care nu ai mai purtat-o de ceva vreme şi să îţi pui in valoare formele. Este greu să te obişnuieşti cu noua ta forma fizică, dar cu siguranţă el a observat fiecare schimbare pe care ai făcut-o. O pereche de pantofi cu toc îţi vor pune în valoare picioarele şi vei reuşi să-l faci să fiarbă.

Bărbatul Gemeni

Este momentul de o noua schimbare în viaţa ta. Ce spui de un look nou, câteva şuviţe blonde şi bucle lejere? Nu mai ezita! Este timpul să scoţi toate armele şi să îl prinzi în plasă. Fii încrezătoare. Gemenii adoră să te surprindă într-o continuă schimbare. Nu îl lăsa să se plictisească, vino mereu cu o altă înfăţişare iar asta îl va cuceri pentru totdeauna.

Citeste articolul complet pe horoscop YVE.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro