Cum să-l faci să te iubească în funcție de zodie

Cum să-l faci să te iubească în funcție de zodie © yve.ro

Un rol destul de important în descoperirea intereselor și așteptărilor unei persoane îl joacă semnul zodiacal care poate face numeroase dezvaluiri, care de care mai folositoare. Dacă ești curioasă să vezi ce strategie trebuie să aplici pentru a cuceri un bărbat în funcție de semnul său zodiacal îți recomandăm să citești în continuare acest articol.

Berbec. Persoanele născute sub semnul zodiacal al Berbecului sunt persoane intens preocupate de a obține cât mai multe rezultate mărețe în domeniul profesional. Firi ambițioase și competitoare, reușesc a fi cuceriți doar de femei care țintesc foarte sus. Prin urmare, dacă vrei să-l faci să te iubească trebuie să-i menții interesul prin a fi femeia independentă și puternică de care are un astfel de nativ are nevoie.

Taur. Bărbații posesori ai însemnului zodiacal al Taurului sunt atrași de femeile care se arată dornice să îi cunoască atât prin prisma calităților pe care le au cât și prin prisma defectelor sale. Pentru a face un bărbat Taur să te iubească este suficient să îl accepți în viața ta însă fără a avea intenția de a-l schimba în vreun fel.

Gemeni. Cu bărbații Gemeni, lucrurile stau foarte simplu. Acești bărbați se declară fani ai timpului petrecut împreună motiv pentru care desprindem ideea că în cucerirea unui astfel de bărbat strategia este foarte simplă. Așadar, pentru a face un bărbat Gemeni să te iubească este nevoie să petreci cât de mult timp poți cu acesta. De mare ajutor poate fi găsirea unui hobby comun.

Citeste horoscopul complet pe YVE.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro