Cum se comportă zodiile când sunt stresate

Cum se comportă zodiile când sunt stresate © yve.ro

Stresul este considerat a fi pentru cea mai mare parte dintre noi un factor perturbator al activităților de zi cu zi.

Calitatea unor lucuri făcute sub acțiunea stresului poate fi uneori îndoielnică deoarece presiunea psihică pusă de acesta ne împiedică să ne exercităm abilitățile la potențialul maxim. Un aspect general valabil este acela că toți ne dorim să ne expunem cât mai puțin stresului, exprimându-ne preferințele pentru un mediu detensionat. Din nefericire, fiecare dintre noi se confruntă zilnic cu factori care provoacă stresul, esențial este să știm cum să le facem față. Gestionarea resurselor de timp este de regulă cea mai bună armă împotriva stresului. Citind în continuare puteți afla cum se comportă cei doisprezece nativi ai zodiacului în condiții de stres.

Berbec. În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, aceștia sunt considerați a fi persoane foarte bine organizate atunci când vine vorba de resursele temporale. În acest sens, atunci când Berbecii sunt stresați acționează în mod haotic și dezorganizat.

Taur. Nativii Taur sunt permanent stresați deoarece nu reușesc să se țină de o rutină, motiv pentru care consideră că orice formă de organizare este inutilă. Prin urmare, stresul face parte din viața de zi cu zi a nativilor Taur însă nu influențează în mod negativ activitatea acestora.

Gemeni. Cei născuți în zodia Gemeni sunt persoane care, contrar așteptărilor, atunci când parcurg o perioadă dominată de stres, în loc să se mobilizeze și să termine ce au de făcut în timp util, intră într-o stare de letargie care dă senzația că au ajuns la capătul puterilor.

Citeste articolul complet pe horoscop YVE.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro