Cum seduci bărbatul din zodia Leu

Cum seduci bărbatul din zodia Leu © Pixabay

Nativii din această zodie se numără printre cei mai râvniţi bărbaţi ai zodiacului. Este cale lungă până ce ajungi să le cucereşti inima, însă vei vedea pe parcurs că a meritat tot efortul. Iată cum vei reuşi să-i faci să se îndrăgostească!

Bărbaţii din zodia Leu au un farmec aparte. Şarmanţi, inteligenţi şi mereu cu o urmă de mister, aceşti nativi atrag interesul tututor femeilor din jur. Le place să fie înconjuraţi de prieteni şi să se afle în centrul atenţiei, astfel că sunt foarte atenţi la felul cum arată. La fel de mult vor analiza şi aspectul femeii din faţa lor, dar nu pot fi acuzaţi de superficialitate. Deşi par nişte bărbaţi siguri pe dânşii, ei bine, nu sunt chiar atât de încrezători pe forţele proprii şi de multe ori fac asta doar în faţa celorlalţi. De aceea, doar în faţa partenerei se vor deschide complet şi vor lăsa să li se vadă toate vulnerabilităţile şi defectele.

Acest nativ pun preţ atât pe planul intelectual, cât şi pe cel financiar. Vrea să aibă lângă el o femeie independentă şi foarte deşteaptă, cu care să poată dezbate orice subiect. La început, chiar dacă este interesat, bărbatul Leu se va preface că nu acordă prea mare atenţie viitoarei sale partenere. Cu toate astea, face el cum face şi reuşeşte să o ţină pe jar, lucru care poate fi considerat incitant. 

Odată ce-şi va recunoaşte sentimentele, acesta se va schimba radical. Este mult mai blând în cadrul familiei, deoarece aici poate fi cu adevărat el. Partenera sa de viaţă trebuie să fie la fel de puternică pentru a se putea susţine reciproc, familistă şi foarte îngrijită. Leul are o mare satisfacţie când îi este lăudat locul în care trăieşte, de aceea pune mare preţ pe curăţenie. În acelaşi timp, este genul de bărbat care vrea să conducă. De aceea, preferă să ia deciziile singur.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro