Cum seduci un bărbat din zodia Taur

Cum seduci un bărbat din zodia Taur © Pixabay

Bărbaţii din zodia Taur sunt o adevărată enigmă. Destul de discreţi, aceşti nativi preferă să analizeze foarte bine situaţia înainte de a ieşi la "vânătoare". Romantici, dar totodată şi raţionali, aceştia vă vor face să vă simţiţi cele mai împlinite femei din lume!

Taurii se fac remarcaţi prin aerul lor misterios. Deşi pot părea timzi, aceşti nativi păstrează o anumită distanţă doar pentru a putea să-şi facă ordine în gânduri şi să ştie cum să acţioneze. Dacă sunteţi atrase de un astfel de bărbat, tot ce trebuie să faceţi este să-i spuneţi direct ceea ce simţiţi sau să îi arătaţi semne clare, deoarece subtilitatea nu este punctul lor forte.

Nativii din zodia Taur îşi vor dezvălui latura romantică doar atunci când sunt îndrăgostiţi până peste cap. Sunt bărbaţi de "modă veche", astfel că preferă oricând să ieşiţi la o piesă de teatru, în locul unei seri în club. Încrederea lor este foarte greu de câştigat, însă odată ce veţi reuşi, cu siguranţă veţi vedea că nu v-aţi chinuit degeaba. Ştiu exact ceea ce să spună şi cum să se comporte cu partenerele lor, pentru a le face să se simtă femei în adevăratul sens al cuvântului. La fel de tandri vor fi şi în dormitor, aşa că după o noapte în doi, dimineaţa vă puteţi trezi cu micul dejun la pat.

Ceea ce îi îndepărtează foarte mult pe aceşti bărbaţi este lipsa onestităţii. Au o intuiţie foarte bună şi vor simţi de fiecare dată când sunt minţiţi. De aceea, cel mai bine este să le spuneţi adevărul, oricât de dureros ar părea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro