Homepage » Horoscop » Horoscopul anului! Cum stai cu sexul, banii şi sănătatea în 2014? Noi îţi spunem tot!

Horoscopul anului! Cum stai cu sexul, banii şi sănătatea în 2014? Noi îţi spunem tot!

Publicat pe 31.12.2013 la 21:45 Actualizat pe 31.12.2013 la 22:04

Vrei să ştii ce ţi-au pregătit astrele pentru 2014? Cum va evolua cariera ta, dacă vei fi sănătos sau vei avea parte de dragoste? Citeşte mai jos horoscopul anului viitor, dar nu te întrista dacă astrele nu-ţi sunt prietenoase. În cele din urmă totul ţine de tine!

Vrei să ştii ce ţi-au pregătit astrele pentru 2014? Cum va evolua cariera ta, dacă vei fi sănătos sau vei avea parte de dragoste? Citeşte mai jos horoscopul anului viitor, dar nu te întrista dacă astrele nu-ţi sunt prietenoase. În cele din urmă totul ţine de tine!

Berbec
Sănătate: În primele trei luni ale anului puteţi să primiţi un diagnostic vizând stari psihice mai delicate, a unui dezechilibru mental sau a unei boli cu origine necunoscuta, cu simptome misterioase. E de dorit ca in aceasta perioada sa se evite eforturile de amploare si costisitoare, fizice sau psihice, surmenajul de orice tip, excesele. Perioada cuprinsa intre mijlocul lui iunie- mijlocul lui noiembrie se poate dovedi propice unei evaluari amanuntite a starii de sanatate, chiar cu caracter de rutina, daca nu exista alte indicatii. Cum sunt probabile erori de diagnostic sau diverse bizarerii legate de manifestarile unei boli, este indicat sa fie consultati, pentru aceeasi diagnosticare, doi sau mai multi medici.
Dragoste: În prima parte a anului 2014, casa cuplului Berbecului este locuită de Marte, planeta pasiunii, dar și a conflictului. Din păcate, în 2014 Marte este în termeni conflictuali cu Jupiter, Uranus și Pluto, care-i accentuează latura certăreață, aspră, agresivă. Prin urmare, există un risc de tensiuni, conflict, ba chiar de agresiune sau ruptură. Din fericire, în iulie 2014 cerul se înseninează. Marte părăsește casă cuplului Berbecului, iar în casa dragostei și a sexualității Berbecului intră Jupiter, Marele Benefic, plin de energie, entuziasm și noroc. Partea a doua a anului 2014 aduce poftă de viață, distracții și aventură, oportunități amoroase și perspective frumoase pentru iubire și erotism.
Bani: Te confrunți cu schimbări majore mai ales în carieră, dar ești în direcția potrivită. Vei fi mai împăcat/a cu alegerile tale profesionale și ești mult mai motivat/a. Vei avea mari surprize în 2014. Cu Pluto în triunghi cu Uranus, nu este indicat să faci investiții riscante. Consulta un expert și ai mare grijă la ce alegi, nu de alta, dar banii nu te vor da afară din casă.
Taur
Sănătate: Te aşteaptă un an epuizant la locul de muncă, aşa că nu este exclus să apară şi ceva probleme de sănătate. Toamna timpurie poate constitui un interval in care te resimti dotat cu o buna vitalitate si un entuziasm consistent. Probabil ca reusesti sa nu te mai agiti ridicol si agresiv, ca-ti conservi energia cu cap, investind-o in activitatile care-ti pot duce un plus de valoare. O stare buna fizic si o incredere sporita in propriile forte te ajuta sa-ti indeplinesti marile vise de glorie personala.
Dragoste: Saturn supune atenției, în 2014 că și în anul precedent, subiecte legate de seriozitate, durabilitate, maturitate, răbdare sau timp. Relațiile sunt puse la încercare, iar cele cu probleme se pot desface. În prima parte a anului 2014, Saturn este bine aspectat de Jupiter, Neptun și Pluto, care încurajează noile cunoștințe și promit lucruri bune pentru relație, prin comunicare, prietenie și drumuri. O legătură la distanță sau o călătorie cu scop sentimental sunt foarte posibile în primul trimestru din 2014. Iunie 2014 este o luna relaxată și senzuală. August și prima jumătate a lui septembrie 2014 pot fi pasionale, dar pot aduce și momente dificile sau decizii tranșante. Noiembrie 2014 promite evenimente importante, care trebuie tratate cu înțelepciune și prudența.
Bani: Stă în natură Taurilor să fie harnici. Nu ești niciodată mai fericit/a că atunci când ești ocupat/a. Cu Uranus în zonă ta personală și Saturn în cea de parteneriat există o șansa că tu să îți unești forțele cu una sau două persoane în afaceri. Șeful tău și alți parteneri de afaceri știu că pot conta pe tine -€“ dă unui Taur ceva de lucru și ceilalți pot fi siguri că drumul spre performanță este asigurat. Muncești cu grijă și ai standarde ridicate, iar asta îi va inspiră pe cei din jurul tău. Banii vor ajunge la tine în număr mare, dacă îţi vezi de treabă şi eşti atent la actele de intoleranta si violenta, la obiectii primitive si reprosuri brutale la adresa celor cu care lucrezi!
Gemeni
Sănătate: Un inceput de an mai ezitant, in care s-ar zice ca nu ai puterea si energia necesara ca sa te avanti prea tare in viata. Pana în februarie starea de sanatate se poate dovedi destul de precara si probabil ca preferi o atitudine mai contemplativa, sa stai si sa observi cum lucrurile se petrec din inertie, decat sa te implici, sa te lupti ca sa le faci sa se miste in sensul dorit de tine. Pe langa posibile accese de epuizare mentala, nevroze si dureri de cap, poţi să fii expus unei suferinte si sistemul de reproducere si organele genitale, cu efecte turbulente asupra vietii sexuale.
Dragoste: 2014 se anunța interesant în plan relațional, poate de-a dreptul palpitant. Prima parte a anului 2014 este doldora de adrenalină, elan amoros și pofte trupești. Se spune că Gemenii ar fi un semn al mentalului și al rațiunii. Ei bine, acum vor învața cum este când instinctele preiau fraele, iar carnea și sufletul își cer drepturile. Unii Gemeni își vor regăsi interesul pentru partener și-și vor relansa viața sexuală, alții se vor îndrăgosti nebunește sau vor acționa nechibzuit în numele iubirii, alții vor fi atrași de fructul oprit, pe care vor dori cu tot dinadinsul să-l culeagă, oricât i-ar costă. Indiferent cum, perioadă este pasionala, vie, dinamică, plină de întâmplări și, probabil, presărată cu incidente.
Bani: Chiar dacă suntem cu toții fericiți că avem un job în economia asta, e posibil că programul tău zilnic să se schimbe. Vei avea mult de muncă în anul următor, vor crește responsabilitățile și vei simți că niciodată nu ai muncit mai mult în viață ta. Încercări grele îți vor cădea pe umeri, dar ești suficient de puternic/a să le cari. În toamnă, poverile vor începe să se ușureze și cam în această perioadă vei culege răsplată pentru eforturile tale. Și mai important, salariul îți va crește în 2014 și vei putea să te bucuri de plăcerile vieții, lucru care nu îți era permis până acum. Fii atent/a la oportunități și câștigurile tale vor crește din ianuarie și până în iulie 2014. Mai toate câștigurile vor veni din munca ta din ultimii ani, așa că, cu cât ai muncit mai bine, cu atât răsplata este mai mare.
Rac
Sănătate: S-ar putea zice ca e necesar, cu precadere in a doua jumatate a lunii iunie, sa renunti a-ti mai planifica riguros orice act, la a-ti mai dori controlul absolut asupra vietii tale. Ai putea afla acum, in imprejurari total misterioase, o serie de vesti care-ti tulbura linistea sufleteasca si starea de sanatate. Incearca sa te abandonezi, sa mergi odata cu evenimentele care vin spre tine In plus, o atentionare privind starea de sanatate priveste luna iulie, cand poti fi predispus la imbolnaviri bruste si afectiuni cu caracter acut. N-ar strica sa recurgi mai degraba in aceasta perioada la relaxare, sa incerci sa beneficiezi de cateva saptamani de refacere si concediu. Evita sa-ti calesti nervii de otel in medii de munca prea solicitante, costurile ar putea fi alarmante.
Dragoste: Încărcătura emoțională este foarte mare până în iulie 2014. Jupiter se află în Rac și se manifestă energic, descătușat, dornic de libertate, de acțiune și de aventură. Este greu de acordat cu Pluto, aflat în casa relațiilor Racului, care este intens, dramatic, bântuit de exigențe și obsesii. Cam la fel este și Saturn, stăpânul casei cuplului Racului, aflat în Scorpion. Și se mai întâmplă un eveniment de mare impact: intrată în casă cuplului Racului la data de 5 noiembrie a anului precedent, Venus nu o părăsește decât pe 5 martie 2014. Este o perioadă de referință pentru cuplu, cu care unii Raci s-au mai întâlnit în iarna lui 2005-2006. Doar că acum contextul este mai încordat, mai complex. Ai grijă, mai ales în ianuarie 2014, când Venus este retrograda! În rest, vei avea un an fericit, iar perioadă 26 octombrie - 5 decembrie 2014 este pasionala, dinamică, semnificativă.
Bani: Va fi anul 2014 mai bun decât cel care tocmai a trecut? Cu siguranță DA! Cu toate că nu va fi un an perfect, va fi un an care te va duce acolo unde trebuie să ajungi. Cariera ta va evolua rapid în ceva mult mai potrivit pentru vremurile în care trăim. Până acum nu ai reușit să îți faci un nume a€“ dar Uranus te va ajută anul acesta! Cariera ta este predispusă la succes! Este important să îți concentrezi atenția pe ceea ce contează pentru tine și ce are un potențial de câștig pe termen lung. Nu lua nimic de-a gata - nu vei avea întotdeauna oportunități atât de spectaculoase - așa că atunci când poți, folosește-le în avantajul tău.
Leu
Sănătate: Inceputul anului poate fi marcat de afectiuni ale sistemului digestiv ori respiratoriu. Probabil ca luna ianuarie nu constituie un interval propice unor cure alimentare de slabire sau detoxifiere, organismul putand fi deja vulnerabil, de vreme ce este supus unor dezechilibre nutritive care necesita atentie suplimentara. Incearca sa respecti o alimentatie cat mai riguros naturala! Sfarsitul lunii iulie si mare parte din august se prognozeaza promitatoare in ce priveste starea de sanatate fizica si mentala. Te bucuri probabil de un tonus bun, de forta fizica si energie peste medie, numai bine ca sa-ti pui in practica multe din tintele fixate. Poti fi in masura sa raspunzi cu promptitudine unor solicitari ambitioase si exigente, poti actiona neobosit si imbatabil.
Dragoste: Prima parte a anului 2014 este mai degrabă pașnică. Saturn, stăpânul casei cuplului Leului, formează un triunghi armonios cu romanticul Neptun și cu fericitul Jupiter. Situația este stabilă, iar accentul cade mai ales pe viață de familie, pe activități domestice, pe interese legate de locuința, proprietăți și bunuri. Este o perioadă intimă, în care pari a fi interesat(a) mai mult de latură sensibilă, emoțională, a relației, decât de cea fizică, pasionala. Unii Lei s-ar putea să vrea să prindă rădăcini, să-și fondeze un cămin. Se mai poate că muncă sau alte responsabilități să te acapareze, iar viață sentimentală să treacă în plan secund. 'Venus este mai generoasă cu fericirea în martie 2014, când trece prin casă cuplului Leului. Acum socializezi mai mult și-ți deschizi mai ușor inima. O mai faci apoi abia în ultima decadă din iunie și în primele două decade din iulie 2014. După care... explozie de fericire! Entuziasmul jupiterian va continuă să te însoțească și să-ți ofere momente memorabile până la sfârșitul anului 2014, ba chiar și în 2015.
Bani: Din punct de vedere financiar, totul merge bine. Neptun se află în casa finanțelor, iar această planetă are un dublu avantaj, așa că unii Lei vor beneficia de asta, alții ar putea suferi din cauza aceasta, iar alții vor avea parte de o combinație din ambele. Partea bună este că Neptun te poate ajută să faci bani din activități artistice. Dacă ești artist, poți vinde operele de artă sau poți lucra, de exemplu, că și compozitor sau coregraf. Pe de altă parte, dacă faci cunoștință cu cealaltă față a lui Neptun, trebuie să lămurești ceva confuzii în ceea ce privește aspectele financiare cauzate de cineva apropiat. Vei fi tentat/a să îţi schimbi locul de muncă anul acesta, dar ar fi bine să nu cedezi tentației înainte de august, deoarece configurațiile planetare nu sunt în favoarea ta.
Fecioară
Sănătate: Pe parcursul anului o să te simti extrem de bine in propria piele, exaltat si energic, curajos si cu o stare de spirit mult peste medie. Este probabil sa traiesti acum in ritm alert si intens, de avalansa in forta, iar bolile acute ori amenintarile de orice tip la sanatatea ta sa se tina deoparte ori sa aiba au un impact destul de scazut asupra ta. E posibil totuşi să ai ceva probleme de greutate sau de metabolism. Pot reveni in prim plan o serie de suferinte hepatice mai vechi sau de pancreas, care cer un tratament riguros mai de lunga durata. Complexitatea eventualelor afectiuni pot impune in vederea diagnosticarii o suma de analize mai ample sau investigatii suplimentare.
Dragoste: Tendința astrologica generală a anului 2014 prezintă o conexiune armonioasă între casa cuplului Fecioarei și casa minții și a comunicării Fecioarei. Ești foarte atras(a) de persoane inteligențe, care îți stimulează gândirea, care te incită prin ceea ce spun sau scriu. La rândul tău, devii mai sexy prin vorbele de duh sau prin ideile tale ingenioase. Neptun, situat în casa cuplului Fecioarei, îți imprima o exaltare romantică minunată, dar care uneori te poate face să idealizezi și să te atașezi de persoane nepotrivite. În 2014, Pluto se află în continuare în casă iubirii și a erotismului Fecioarei, încercând să te ajute să-ți descoperi adevăratele nevoi sufletești și adevăratul potențial sexual. Sunt posibile unele dezamăgiri, mai ales în august și noiembrie-decembrie 2014.
Bani: Jupiter iti va influenta primele luni ale lui 2014, ceea ce inseamna ca proiectele legate de afaceri sunt bune. Vanzarile vor creste si tintele pe care ti le-ai propus pentru anul trecut vor fi indeplinite la inceputul acestui an. Probabil ai în plan nişte călătorii, dar nu vor fi productive. Nu este cazul sa le anulezi, deoarece pot fi benefice pe termen lung. Vor fi momente când ti se va parea ca lucrurile nu inaintează, dar asta nu e neapărat un lucru rău. De asemenea, evită riscurile. Sansele să schimbi locul de muncă sunt mari in prima jumătate a anului, dar nu şi în a doua jumatate a anului, aşadar acţionează în aceasta directie.Saturn tranzitează prin Casa a treia si ai putea întâmpina obstacole si la actualul loc de munca, iar promovarile vor intarzia sa apara. În orice caz, superiorii tăi vor fi încântaâi de muncă şi eforturile depuse.
Balanţă
Sănătate: In cazul in care esti fumator inrait, e de dorit acum sa renunti sau cel putin sa reduci numarul de tigari, plamanii fiind vulnerabili la tuberculoza. Sunt posibile afectiuni de vorbire, care ingreuneaza procesul comunicarii. Pe de alta parte, de-a lungul intregii luni septembrie, pot sa te reincerce afectiuni mai vechi de tract urinar, ovare sau rinichi. De asemenea, pe un fond de simptomtologie ascunsa, greu de depistat, pot reveni in actualitate si recidiva anumite suferinte de ordin glandular sau ocular, motiv pentru care aceste organe n-ar trebui solicitate excesiv in aceasta perioada. Luna octombrie pare să fie o perioada benefica din punct de vedere al starii de sanatate, cand te arati energic si exploziv, increzator in tine, cu ascendent puternic asupra celor din jur.
Dragoste: Cu Uranus în casă relațiilor Balanței, perioadă 2011-2018 este trepidantă, jalonată de schimbări care privesc cuplul sau partenerul/parteneră de cuplu. Pentru a naviga cu succes prin acești ani, ai nevoie de adaptabilitate și bunăvoință. Și nu este doar asta. Stăpânul casei relațiilor Balanței, Marte, se află în ciclul retrogradării chiar în Balanța, unde va stă neobișnuit de mult: între 7 decembrie 2013 și 26 iulie 2014. Această lungă ședere poate avea un impact important asupra vieții de cuplu. Cele mai complicate perioade sunt ianuarie, martie, aprilie (mai ales!) și primele două decade din mai 2014. Pot exista, totuși, și povești de dragoste pasionale. Dar acestea tind să fie zbuciumate și să sfârșească prost. În iulie 2014, tensiunile se evaporă că și când n-ar fi fost, iar în relațiile Balanței se reinstaurează armonia.
Bani: În anul 2014, cariera ta va avea o expunere mult mai mare, cu conexiuni venite din toate părțile. Apare o perioadă pozitivă în viață ta profesională și ai să te simți obligat/a moral să îți faci treabă cât mai bine. Dacă lucrezi în cercetare, ai să primești recunoaștere și apreciere pentru descoperirile tale. O să îți demonstrezi abilitățile în această perioadă, spre surprinderea colegilor tăi. 2014 va avea o influența majoră în finanțe. Ești într-o perioadă foarte bună, așa că îți permiți să cheltuiești mult. Prin urmare, trebuie să câștigi destul de mult că lucrurile să meargă cum ar trebui. Evită orice decizie financiară care te afectează pe termen lung. Trebuie să aștepți și să analizezi cum va fi anul 2014.
Scorpion
Sănătate: Lunile martie, aprilie si mare parte din mai te pot surprinde cu anumite vulnerabilitati de sanatate. Sunt posibile traumatisme ale membrelor inferioare, accidentari ale gambelor, interventii chirurgicale sau alte tehnici de terapie invaziva survenite in urma unor intamplari bizare, incarcate cu un anume grad de mister. E de dorit sa incerci sa mentii echilibrul hidric in organism. Fiind posibile infectii de-a lungul intregului tract urinar si crize de colica biliara, inflamatii ale pancreasului, devine important sa ai un regim alimentar corespunzator si sa te hidratezi, sa-ti asiguri zilnic volumul de lichide necesar functionarii optime a organismului.
Dragoste: Neptun rămâne și în 2014 în casa iubirii Scorpionului, romantic și plin de speranțe. Într-un fel este bine, fiindcă astfel mai contrabalansează din reticenţa lui Saturn, aflat în Scorpion. Pe de altă parte, Neptun trăiește în sfere eterate și este cam ineficient: iubirile născute sub aripa lui se concretizează rar, iar dacă se concretizează, sunt ambigue sau incerte. Comunicarea în cuplu este esențială pentru Scorpioni în această perioadă. Este bine să vorbești despre ce simți și ce te preocupa, eventual să negociezi cu partenerul/partenera anumite condiții ale traiului în comun. De asemena, relația poate presupune o corespondența asiduă sau poate implică multe drumuri. Iunie, august, sfârșitul lui octombrie și prima săptămâna din noiembrie 2014 sunt intervale de armonie și împliniri. În rest, atmosfera este neutră.
Bani: Anul 2014 va fi unul favorabil, dar nu te aștepta la rezultate peste noapte. Ai răbdare deoarece, până la sfârșitul anului, te așteaptă o promovare sau o mărire. Vei fi într-o poziție caracterizată prin putere, dar încearcă să nu fii prea dominant/a, sau îți vei strica relațiile cu colegii. Trebuie să îi tratezi ca pe niște egali și să îi respecți, dacă aștepți asta din partea lor. Din punct de vedere financiar, acest an va fi favorabil pentru tine, cel puțin în partea de început. Te vei confrunta cu constrângeri de natură materială, dar totul depinde de cum vei gestiona lucrurile. Bunăstarea financiară va fluctua, dar, per total, vei fi relaxată, mai ales pentru că se întrevede o creștere salarială. Este un an când proiectele care au început de câțiva ani vor vedea lumina zilei. Lasă-ți ambițiile să prindă aripi. Comunicarea mai eficientă este cuvântul-cheie în zonă carierei.
Săgetător
Sănătate: Nu e cazul sa suprasoliciti sistemul cardiac, in special inima, in lunile aprilie-mai. Obosesti mai usor decat de obicei, te epuizezi probabil in te miri ce conflicte cotidiene, nu esti capabil de eforturi fizice sustinute ori prea exigente. Cum puseele de tensiune arteriala pot fi la ordinea zilei, urmeaza cu strictete medicatia necesara! Din martie pana spre finalul lui iulie isi pot face aparitia diverse afectiuni care vizeaza sistemul osos, cu tot ceea ce ar presupune el in ansamblul lui (osatura, articulatii, dinti, piele, unghii, par). E necesar sa urmezi acum o cura de calciu si magneziu, indicata chiar ca masura preventiva. De asemenea, e de asteptat sa te lovesti de stari inexplicabile de depresie ori melancolie.
Dragoste: Ύn prima parte a anului 2014, Uranus îți poate aplica o serie de electroșocuri, ba chiar ar putea să-ți reconfigureze peisajul romantic și sexual în mod radical. Cum însă îți plac emoțiile tari și ai minunată însușire a optimismului, s-ar putea să găsești aceste turbulențe că fiind revigorante sau să le privești că pe o șansă de a explora noi teritorii. În ceea ce privește relațiile vechi sau oficializate, acestea pot fi frământate în special de probleme legate de copii, sarcină sau sexualitate.
Bani: Te vei confruntă cu provocări în viața profesională. Eficientă și ideile bune îți vor fi recunoscute și apreciate de șefi și vei avea numeroase oportunități de a-ți arată latura creativă. Deși începi să fii recompensat/a pentru efortul depus, ai grijă să nu ți se urce la cap. Finanțele îți pot ridica probleme anul acesta, din cauta tranzitului lui Saturn prin casa a douăsprezecea a semnului tău zodiacal. Acest tranzit indică faptul că vor crește cheltuielile. Veniturile nu vor crește, așadar îți va fi chiar mai greu în această situație. Controlează-ți cheltuielile, altfel veți avea parte de neplăceri.
Capricorn
Sănătate: La inceputul acestui an s-ar zice ca e greu sa pompezi in altii un entuziasm pe care tu insuti nu-l detii. De altfel, cum esti lipsit probabil de energie, poate parea ca te zbati in gol atunci cand esti solicitat sa intervii intr-o actiune care cere un efort spontan de proportii. Desi ai probabil o senzatie fizica de sfarseala, de cadere, esti procupat de ambalaj, nu iesi oricum in societate. Pe de alta parte, se prognozeaza in luna iunie o serie de dificultati mentale, o slaba putere de concentrare si memorare, ori diverse incidente prin care este afectat sistemul de locomotie. Este de dorit sa incerci sa-ti menajezi in aceasta perioada cu precadere bratele, mainile, palmele, ce pot fi supuse unor traumatisme fizice, unor luxatii sau eforturi ultrasolicitante cu urmari nefaste.
Dragoste: Relatiile sunt, poate, cel mai important lucru din viata ta in prima jumatate a lui 2014. Daca este bine dispus, Jupiter aduce deschidere, fericire si impliniri. Daca este prost dispus, pierde masura, pretinzand mai mult decat este cazul, crezand ca totul ii este permis sau reactionand exagerat. Daca te afli intr-o relatie care te sufoca sau te ingradeste, acum vei avea puterea sa rupi lanturile. Dacă eşti singur, vei întâlni marea iubire.
Bani: Anul acesta viața ta profesională nu va fi lapte și miere ca până acum. Vor apărea din când în când conflicte în această zonă. Chiar dacă ești pasionat/a de carieră, se anunța vremuri dificile. Ar fi ideal să încerci să te muți într-un alt loc. Lucrul în echipă va întâlni impedimente, dând la o parte ambițiile tale. Dacă ești în frunte, vei întâmpina momente dificile. Dacă ești la mijlocul drumului spre succes, vei întâmpina presiuni. Încrede-te în instinctele tale și încearcă să creezi un nou mediu sau o nouă atmosferă în jurul tău.
Plănuiește-ți veniturile în avans pentru a evită o catastrofă. Este o perioadă bună pentru a cumpăra o proprietate sau ceva de mare valoare. Statusul tău social va crește în acest an datorită câștigurilor tale financiare.
Vărsător
Sănătate: Anul acesta ar putea debuta cu o luna ianuarie care abunda in incidente de sanatate. Functia de eliminare a secretiilor din organism sau cea de reproducere poate cunoaste tulburari de natura cronica. Se pot reactiva acum o serie de boli mai vechi, de suferinte ale sistemului urinar, neplaceri care te-au mai sicanat in trecut, dar n-au fost tratate corespunzator. Este de asemenea recomandata prudenta si pe perioada lunii iulie, cand ai putea avea de a face cu mari descarcari de adrenalina, cu eliberari bruste, brutale de energie. Vizate de aceste actiuni sunt inima si sistemul circulator, in ansamblul lui. Suferintele cardiace mai grave pot cere asistenta de specialitate, insotita de schimbarea unui regim riscant de viata.
Dragoste: 2014 poate fi un an foarte romantic... dar nu de la început. Ύn prima parte a anului ai parte de dezamăgiri, dar în a doua parte lucrurile se asează. Dacă ești într-o relație, se recomanda prudența mai ales în ianuarie 2014, când Venus este efectiv retrograda și lucrurile devin greu de controlat sau pot avea evoluții ciudate. Dacムești singur, existムmari șanse sムtrăƒiesti o poveste de dragoste ca-n filme, cu intrigi amoroase, pasiune, sex nebun și copii.
Bani: În 2014, vei sta bine la capitolul finanțe. Te așteaptă beneficii materiale și vei face multe cumpărături în această perioadă. Vei întâmpina dificultăți în partea de mijloc a anului. Încearcă să soluționezi datoriile și împrumuturile pe cât posibil, deoarece s-ar putea aduna și te vor copleși. Rezumă-te la cheltuielile necesare și evită-le pe cele inutile, pe parcursul întregului an. Jupiter în casa a șasea până pe 16 iulie, este un semn bun pentru carieră și pentru sănătate. Vei învața să faci lucruri noi și vei găsi o piață de desfacere pentru talentele tale. Prima jumătate a anului va aduce lucruri interesante care îți vor hrăni optimismul. În a două parte a anului vei fi supus/a unor provocări.
Peşti
Sănătate: Se poate inregistra in mare parte din luna februarie o perioada in care poti resimti o anumita slabiciune fizica, poti suferi de pe urma unor boli si betesuguri cronice ori te pot afecta inconvenientele unor mici handicapuri, infirmitati. Esti probabil ingradit de diverse neputinte fizice, intre care cele mai frecvente sunt tulburarile de rimt cardiac, aritmii, pusee de tensiune. Pe de alta parte, se poate aprecia ca in martie iti regasesti mare parte din energie si forta fizica pentru a face ceea ce-ti face placere. Poate fi o perioada excelenta din puct de vedere al starii de sanatate, te poti mobiliza cu toate motoarele, fizic dar si psihic, sa pleci in urmarirea indeplinirii unui vis personal. Te poti recupera in forta, in cazul unei afectiuni organice acute. Partea a doua a anului ar putea prilejui cresteri in greutate problematice, dat fiind faptul ca esti predispus sa asimilezi grasimi, sa retii in organism apa in cantitati exagerate. Asa ca e indicat sa faci mai multa miscare decat de regula, sa te hranesti moderat, eventual sub supravegherea unui nutritionist.
Dragoste: Predispoziția romantică este asigurată pe termen lung de Neptun, aflat în Pești. Cu el alături, ai darul de a te încânta, de a visa, de a spera, de a da frâu liber întregii poezii care zace în străfundurile tale. Este drept că uneori poți să te înflăcărezi pentru o iluzie sau să investești în cine nu trebuie, dar și acesta este tot un rezultat al nevoii de a te lăsa vrăjit(a), de a trăi cât mai aproape de basm. În prima parte a anului 2014, aspirațiile amoroase ar putea căpăta forme mai concrete. Vei avea mai mult curaj și mai multă încredere în puterea ta de seducție și are grijă să-ți furnizeze conjuncturi favorabile. Dacă ai deja o legătură, în 2014 poți profita de tranzitul jupiterian pentru a-ți îmbogăți viață erotică, pentru a experimenta noi senzații și împliniri carnale. Jupiter îți amplifică nu doar senzualitatea, ci și fertilitatea, așa că nu este exclus că în 2014 să intervină o sarcină sau chiar o naștere.
Bani: Această perioadă din an îți este favorabilă pentru că vei primi recunoaștere pentru muncă depusă, însă Muncă de echipă te va dezamăgi pe toată perioadă anului, iar tu trebuie să aduci pace și armonie la job. O promovare îți este promisă în acest an. Va apărea o lipsă de unitate în domeniul financiar în 2014. Dar vor există două mari avantaje pe partea materială. Nu vor există prea multe căi de a-ți crește profitul în acest an. Verifică de două ori planul tău financiar înainte să pornești spre noi teritorii.
În articolul
Horoscopul anului! Cum stai cu sexul, banii şi sănătatea în 2014? Noi îţi spunem tot!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Cine a câștigat a unsprezecea ediție a show-ului. Concurenții au fost emoționați: ”Ne-au dat...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:30
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Cine a câștigat a unsprezecea ediție a show-ului. Concurenții au fost emoționați: ”Ne-au dat...” / VIDEO
  • Cine a obținut cele mai multe puncte la Te cunosc de undeva
  • Punctajul a fot detașat
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Cum s-au descurcat Emi și Cuza, când s-au transformat în Shrek! Jurații au fost uluiți: ”Seamănă prea mult” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:00
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Cum s-au descurcat Emi și Cuza, când s-au transformat în Shrek! Jurații au fost uluiți: ”Seamănă prea mult” / VIDEO
  • Emi și Cuza au făcut un show incredibil
  • S-au transformat în celebrul personaj Shrek
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Eliza Natanticu și Zarug, spectacol de excepție pe melodia ”Made in Romania”, a lui Ionuț Cercel. Ozana Barabancea a dansat alături de ei! / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:11
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Eliza Natanticu și Zarug, spectacol de excepție pe melodia ”Made in Romania”, a lui Ionuț Cercel. Ozana Barabancea a dansat alături de ei! / VIDEO
  • Eliza Natanticu și Zarug au ridicat publicul în picioare
  • Show de excepție pe ritmurile lui Ionuț Cercel
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Paula Chirilă și Romică Țociu au făcut spectacol! S-au transformat în Bruce Springsteen și au cântat o melodie celebră: ”Foarte grea...” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 22:34
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Paula Chirilă și Romică Țociu au făcut spectacol! S-au transformat în Bruce Springsteen și au cântat o melodie celebră: ”Foarte grea...” / VIDEO
  • Paula Chirilă și Romică Țociu au devenit Bruce Springsteen
  • Cât de bine au reușit să intre în pielea artistului
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, show de senzație pe ritmurile lui Gene Kelly.  Au cântat celebra piesă Singin' in the Rain: ”Mi-a plăcut” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 21:52
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, show de senzație pe ritmurile lui Gene Kelly. Au cântat celebra piesă Singin' in the Rain: ”Mi-a plăcut” / VIDEO
  • Dima Trofim și Alexia Țalavutis au făcut show pe scenă
  • Cum a reacționat juriul, după ce l-au înterpretat pe Gene Kelly
Prodanca. Punct și de la capăt. Laurențiu Reghecampf Jr., scos afară de la petrecerea de Revelion organizată de Anamaria Prodan! Cum s-a ajuns aici: ”Ai făcut-o în stilul tău” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 21:14
Prodanca. Punct și de la capăt. Laurențiu Reghecampf Jr., scos afară de la petrecerea de Revelion organizată de Anamaria Prodan! Cum s-a ajuns aici: ”Ai făcut-o în stilul tău” / VIDEO
  • Cum a reacționat Anamaria Prodan, când a alfat că Laurențiu Reghecampf Jr. nu are voie la petrecerea de Revelion
  • Vedeta a făcut tot ce a putut să salveze situația
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close