Cum știi că relația ta s-a terminat în funcție de zodie

Cum știi că relația ta s-a terminat în funcție de zodie © YVE

Cu toții știm că despărțirile sunt unele dintre cele mai dureroase experiențe mai ales atunci când pe ultima sută de metri a relației observi clar că partenerul își schimbă vizibil comportamentul.

Citind în continuare puteți afla care sunt semnele în funcție de care nativii zodiacului își dau seama că este timpul să pună punct relației pe care o au.

Berbec. Nativii Berbec sunt persoane care se dedică trup și suflet pentru relațiile pe care le au, punctul tare al relației lor fiind mențirea respectului și a sentimentelor care îi țin împreună. Așadar, Berbecii își vor da seama că relația lor este pe terminate în momentul în care nu se vor mai simți respectați de partenerul lor.

Taur. În ceea ce îi privește pe nativii Taur, aceștia pun foarte mare preț pe timpul petrecut în compania partenerilor lor, motiv pentru care încearcă prin orice mijloace să găsească ocazii potrivite pentru acest lucru. Prin urmare, nativii Taur vor simți că relația lor s-a terminat în momentul în care partenerul va găsi tot mai puțin timp pentru ei.

Gemeni. Persoanele născute în semnul zodiacal al Gemenilor sunt persoane extrem de extrovertite și comunicative mai ales în relația de cuplu. În acest sens, nativii Gemeni vor ști că relația lor s-a terminat în momentul în care nu mai găsesc subiecte în comun cu partenerul lor.

Citeste horoscopul complet pe YVE.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro