De ce ai ghinion în dragoste, în funcție de zodie. Așa îți poți repara greșelile

De ce ai ghinion în dragoste, în funcție de zodie. Așa îți poți repara greșelile © Arhivă

Astrele te pot ajuta să determini cele mai bune compatibilități, dar cu siguranță nu te pot asigura că relațiile tale vor funcționa în totalitate. Din fericire, pot oferi explicații care să te ajute să îți dai seama unde ai greșit și care sunt motivele pentru care eșuezi în dragoste.

Berbec

Cauți prea mult aventura. Ai tendința de a te plictisi de partener, așa că trebuie să înveți să te dedici mai mult unei singure persoane.

Taur

Te ții prea strâns de trecut. Nu uiți ce a fost și acest lucru îți distruge relațiile. Orientează-te spre viitor și lasă deoparte ranchiuna!

Gemeni

Îți schimbi prea des modul de gândire și perspectivele. Nu te mai gândi că te poate aștepta ceva mai mult în altă parte și acceptă prezentul.

Rac

Simți nevoia să fii mereu în controlul unei relații. Trebuie să mai lași de la tine și să îi oferi partenerului spațiu să respire.

Leu

În general, te asculți doar pe tine. Nu prea te pricepi la compromis, așa că acesta este primul lucru pe care trebuie să îl schimbi.

Fecioară

Ai tendința de a te lega de cele mai mărunte lucruri. Nu mai cicăli oamenii din viața ta și nu te mai lăsa nemulțumită de orice.

Balanță

Ești o persoană mult prea fragilă. De multe ori, ai tendința să exagerezi și să te simți atacată. Nu mai lua lucrurile atât de personal!

Scorpion

Nu prea acorzi șanse. Trebuie să îi oferi șansa partenerului să arate ce poate.

Săgetător

Ții foarte mult la viața sexuală, motiv pentru care pui punct imediat dacă nu simți această conexiune.

Capricorn

Nu prea îți place să îți exprimi emoțiile. Din cauză că nu prea te deschizi, îți faci partenerii să se îndepărteze. Comunică mai des!

Vărsător

Ești o persoană cam nepăsătoare, cel puțin la suprafață. Trebuie să depui mai mult efort și să arăți că ții la cineva.

Pești

Ești extrem de prietenoasă și amabilă, iar acest lucru poate fi confundat cu flirtul. Las-o mai ușor cu generozitatea!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro