Eclipsă de Lună, vizibilă din România, în această noapte! Ce zodii sunt afectate

Eclipsă de Lună, vizibilă din România, în această noapte! Ce zodii sunt afectate © Foto simbol arhivă

Prima eclipsă de Lună din 2020 are loc chiar în această noapte, pe 10 ianuarie. Fenomenul care poartă numele de "Luna Lupului" pentru că eclipsa coincide cu Luna Plină va fi vizibil de pe terioriul întregii ţări. 

În România, în seara de vineri, 10 ianuarie, va avea loc prima eclipsă de Lună din 2020. Observatorul Astronomic "Amiral Vasile Urseanu" a anunţat că fenomenul va fi vizibil în toată ţara.

Eclipsa prin penumbră va fi vizibilă între orele 19:08 şi 23:12. În jurul orei 22:10, vor putea fi observate schimbări pe discul Lunii. Practic, atunci tot discul Lunii se va afla în penumbra Pământului.

Prima eclipsă de Lună din anul 2020 se mai numeşte şi "Luna Lupului" pentru că, în miezul nopţii, lupii puteau fi auziţi urlând lângă satele indiene. Prima eclipsă care coincide cu Luna Plină este "Luna Lupului"! În trecut, a mai purtat şi numele de "Luna Zăpezii".

Zodii afectate de "Luna Lupului"

Efectele eclipsei de Lună sunt multiplicate de trecerea în anul 2020, care se anunţă a fi unul semnificativ pentru câteva zodii. Nativii care vor fi afectaţi de "Luna Lupului" sunt Săgetătorii şi Peştii!

Fenomenul îi prinde pe Săgetători în tensiuni fără precedent. În următoarea perioadă, aceşti nativi se vor confrunta cu probleme de sănătate. Nici în sfera relaţiilor nu vor sta aşa bine, mai multe persoane încercând să profite de pe urma lor.

Peştii au intrat în Noul An lipsiţi de energie, dar după ce Luna Plină îşi va produce efectele, aceşti nativi îşi vor regăsi pofta de viaţă. La mijlocul lunii ianuarie însă, viaţa lor amoroasă are toate şansele să fie perturbată de apariţia altor persoane.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro