Cât de gelos eşti în funcţie de zodie? Bărbaţii Fecioară recurg la cele mai grave gesturi

Cât de gelos eşti în funcţie de zodie? Bărbaţii Fecioară recurg la cele mai grave gesturi © Sursă Arhivă

Gelozia este un sentiment greu de controlat. Unii nativi pot trata situaţiile cu multă calmitate, în timp ce alţii se vor transforma efectiv şi vor deveni chiar agresivi cu partenerele lor din cauza bănuielilor. 

Bărbatul Berbec

Bărbatul Berbec poate fi un maniac al controlului. Are un ego uriaş şi adoră ideea de a fi lider. Dacă femeia pe care şi-o doreşte este curtată de un alt bărbat, acesta nu se va da niciodată la o parte de la o competiţie. Va apela la orice modalitate pentru a câştiga, de la cele mai scumpe cadouri, până la cele mai mari sacrificii. 

Bărbatul Taur

Sentimentul de gelozie poatre stârni bărbaţilor Taur sentimente necontrolate, la care nici măcar el nu s-ar aştepta. Pot fi extrem de furioşi, ba chiar agresivi sau pot fi surprinzător de calmi şi să trateze problema cu multă maturitate. De asemenea, pot fi şi foarte suspicioşi, intrând mereu la bănuieli, chiar dacă partenera nu le oferă motive concrete.

Bărbatul Gemeni

Gemenii adoră să fie într-o competiţie. Chiar dacă încă de la început consideră că ei sunt câştigători, vor face orice ca să ajungă la femeia pe care o vor. Uneori pot fi destul de agasanţi, deoarece pot trimite sute de mesaje.

Bărbatul Rac

Nativii Rac se numără printre cei mai sensibili nativi ai zodiacului. În momentul în care sunt geloşi, nu îşi manifestă deloc acest sentiment prin agresivitate. Ba din contră, sunt extrem de calmi şi de liniştiţi. Vor poza mereu în victime şi vor încerca să te facă să te simţi foarte vinovată pentru faptele tale.

Bărbatul Leu

Atunci când sunt geloşi, aceşti nativi sunt asemeni unui vulcan. Unul care, în mod surprinzător, nu erupe. În ciuda firii sale impulsive, bărbatul Leu va urma tratamentul cu tăcerea atunci când este încercat de sentimentul de gelozie. Va deveni foarte ignorant, iar răceala sa bruscă va deveni din ce în ce mai greu de suportat. Pentru el, femeia este un bun personal şi nu are voie să o atingă nimeni altcineva.

Bărbatul Fecioară

Bărbatul Fecioară se transformă efectiv atunci când este gelos. Va încerca să îşi distrugă partenera cu cele mai grele vorbe, dar în acelaşi timp se va distruge şi pe sine. Îşi va manifesta durerea prin beţie, tatuaje, decizii pe care în mod normal le-ar controla.

Bărbatul Balanţă

Bărbatul Balanţă adoră să fie în centrul atenţiei şi vrea să pună mâna pe orice femeie pe care şi-o doreşte. Va face orice pentru ca să o impresioneze şi acordă o deosebită atenţie pentru tot ce ţine de aspect: haine, păr, etc.

Bărbatul Scorpion

Scorpionii se victimizează foarte mult atunci când sunt geloşi. Ca o strategie, pot ajunge chiar la ameninţări cu sinuciderea, lucru pe care nici vorbă să-l pună în practică. Vor spune mereu că nu pot să trăiască fără partenera lor.

Bărbatul Săgetător

Aceşti nativi pot deveni foarte paranoici. Vor avea nenumărate bănuieli fără motiv şi vor considera orice altă prezenţă masculină din viaţa partenerei lor drept o ameninţare. Pentru a-şi stăpâni acest sentiment, au nevoie în permanenţă de declaraţii de dragoste care să le confirme faptul că sunt doriţi.

Bărbatul Capricorn

Capricornii se transformă cât ai clipi în adevăraţi detectivi particulari. Atunci când sunt geloşi, vor căuta informaţii peste tot despre ceilalţi bărbaţi care pot apărea din diverse motive în viaţa partenerei sale. Le vor căuta în special punctele slabe pentru a se şti mai presus.

Bărbatul Vărsător

Vărsătorii tratează această problemă dând dovadă de extrem de multă calmitate. Atunci când vor simţi o posibilă concurenţă, vor pleca din viaţa ta fără ca măcar să anunţe.

Bărbatul Peşti 

Dacă în acest caz, mulţi bărbaţi fac orice pentru a-şi distruge partenerele, Peştii vor proceda complet diferit. Se vor autodistruge aproape complet. Nu mai dorm cât trebuie, consumă din în ce în ce mai mult alcool, fumează, etc.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro