Homepage » Horoscop » HOROSCOP 11 OCTOMBRIE! Nativii unei zodii puternice vor trăi o dramă din cauza unei dezamăgiri profunde

HOROSCOP 11 OCTOMBRIE! Nativii unei zodii puternice vor trăi o dramă din cauza unei dezamăgiri profunde

Publicat pe 11.10.2016 la 00:30 Actualizat pe 11.10.2016 la 09:00

Ziua de 11 octombrie este plină de surprinze pentru toţi nativii zodiacului, însă Scorpionii vor fi un pic mai trişti ca restul.

HOROSCOP 11 OCTOMBRIE! Nativii unei zodii puternice vor trăi o dramă din cauza unei dezamăgiri profunde

sursa: Facebook

Ziua de 11 octombrie este plină de surprinze pentru toţi nativii zodiacului, însă Scorpionii vor fi un pic mai trişti ca restul.


Berbec, 11 octombrie 2016

Talentul tau in domeniul comunicarii este recunoscut si apreciat de toata lumea. Nimeni nu te intrece in discutii si te implici cu aplomb in conversatii. Oamenii cu care ai ocazia de a te intalni azi te vor inconjura cu multa simpatie si cu interes total pentru ceea ce ai de spus, pentru ca tu chiar excelezi cand vine vorba de discutii. Spune ce ai de spus, pentru ca multe din informatiile pe care le transmiti - chiar daca nu e momentul celor mai profunde conversatii - vor fi utile altora. Ca e o urare spusa din inima, o idee stralucita transmisa la momentul cel mai potrivit sau o veste buna pe care abia acum o transmiti lumii, vezi reactii deosebite la cei care te asculta. Prin ceea ce zici, arati cat de mult iti pasa de ceilalti!

Taur, 11 octombrie 2016

Pentru unii, ziua are un continut usor trist, poate pentru cei singuratici sau bolnavi, dar prezenta ta le poate aduce fericire. Adu-ti aminte si de cei care crezi ca ar avea azi nevoie de compania ta pentru ca tu le faci bine. Gasesti cuvantul potrivit, ai darul adecvat, gasesti usor gestul cel mai compatibili cu dorintele lor din acest moment, deci vei fi fericit doar pentru ca vei reusi sa alungi tristetea din ochii cuiva drag. Daca ai un prieten cu probleme sau o ruda in varsta sau care se simte singura, treci pe la ei sau da-le un telefon, aratand ca-ti pasa de soarta lui. Va fi cel mai minunat gest pe care il vei face si vei castiga recunostinta si dragostea lor.

Gemeni, 11 octombrie 2016

Nu porni ziua cu nu in brate, dimpotriva, incearca azi sa eviti acest cuvant, sa transpui fiecare fraza intr-o afirmatie, fugind de orice tip de negatie. Ai sa vezi ca se rearanjeaza totul in viata ta daca ocolesti negatiile in tot ce ai de spus si cladesti noi planuri intr-o nota pozitiva. Priveste spre viitor ca la o scoala a vietii la care urmeaza sa afli o multime de pilde importante, vei primi raspunsuri capitale, poate chiar vei extrage unele concluzii cu privire la cel care ai devenit pana in acest moment, tocmai de aceea trebuie sa iei startul cu mintea limpede, cu inima incarcata de tot ce e mai frumos si cu dorinta imensa de a deveni mai bun.

Rac, 11 octombrie 2016

Azi esti un pic mai diferit decat restul lumii, dai dovada de o originalitate de multe ori greu de inteles, poate pentru ca esti un excentric, un avangardist, un rebel in multe privinte, dar vei vedea ca, asa ciudat cum esti, multa lume depinde de deciziile tale. Unii s-au saturat de rutina, de monotonie, de lucrurile pe care le fac la fel de ani de zile si te privesc azi ca pe eroul lor salvator. Tu le arati alta cale decat tot ce au incercat ei inainte si, desi pare complet ciudata si riscanta pentru ei, te vor urma cu incredere deplina, ca si cum tu esti iesirea lor din banal.

Leu, 11 octombrie 2016

Daca vezi ca lucrurile nu se repara daca mergi pe aceeasi linie ca inainte, e semn ca ai epuizat toate metodele si ar fi bine sa te gandesti la o noua viziune. E vremea unei atitudini noi in fata vechiului, pentru ca lumea evolueaza, metodele se actualizeaza, si nu e bine sa ramai blocat in chestiuni pe care le stii demult, dar nu mai sunt valabile. Recunoaste ca nici tie nu-ti mai place varianta veche pe care o tot pui in aplicare cu incapatanare, deci, vrei, nu vrei, trebuie sa preiei din mers alta idee. Ca sa ajungi la altceva, e nevoie de studiu, de o upgradare a informatiilor, pentru ca cele pe care te-ai bazat sunt demodate si ti-au demonstrat deja ca sunt depasite.

Fecioară. 11 octombrie 2016

Nimic nu e intamplator, nici macar emotiile acestei zile. Le simti mai speciale, parca ar vrea ceva sa te anunte sau sa te avertizeze, deci ar fi bine sa nu ignori ceea ce vine din adancul sufletului tau. Resimti un fel de trac imens, de parca presimti ca se apropie ceva special pentru tine, tocmai de aceea nici nu stii sa explici ce ai, ce ti se intampla. E un sentiment ciudat, nou pentru tine, dar nu e altceva decat mesajul divin care vine spre tine valuri-valuri prin tot ce vezi in jurul tau. Semnalele, mai clare sau mai subtile, au ceva de transmis, deci incearca sa patrunzi in simbolistica pe care o observi la tot pasul. Azi vei intreba mai des: oare ce vrea sa insemne asta? Gandeste-te, vei gasi singur raspunsurile!

Balanţă, 11 octombrie 2016

Fiecare problema are o solutie, ca atare nu merita sa pierzi timp si energie analizand-o pe toate partile la nivel teoretic. E vremea sa pui mana pe unelte si sa faci ceva concret, pentru ca depasirea unui impas tine de actiune, nu doar de vis sau intentie. Ceea ce incepi azi poate avea efecte benefice maine, pentru ca un impas nu e altceva decat o oportunitate de a trece la fapte. Nimic nu te tine pe loc, nici nu e un capat de drum, ci fiecare moment de pe parcurs devine startul spre alt nivel in ceea ce ai pornit. Ai ajuns intr-un punct critic? Nu-i nimic: ia o decizie ferma si treci la etapa urmatoare!

Scorpion, 11 octombrie 2016

Simti o mare apasare pe inima din cauza unei dezamagiri profunde, poate din cauza iubirii. Nu sta sa cantaresti acest gol atat de mult, pentru ca e o tristete trecatoare ce poate fi imediat compensata cu altceva. Daca ai fi mai atent, ai descoperi ca, desi din directia de unde asteptai un miracol nu apare nimic, ti se ofera in schimb altceva, poate la fel de bun, dar pe care esti tentat sa-l respingi pentru ca nu seamana cu ceea ce visai. Ba da, poate fi un inlocuitor la fel de bun care iti va diminua greutatea de pe inima, dar depinde numai de tine sa accepti ce ti se ofera. Uneori alternativele pot fi mai bune!

Săgetător, 11 octombrie 2016

Unii isi folosesc autoritatea in orice imprejurare, chiar si in cele mai banale actiuni, deci sa nu te mire ca se misca in jurul tau nervi descatusati, cuvinte aspre sau comentarii acide pe marginea celor mai insignifiante subiecte. Unii nu-si dau seama cat de agresivi pot fi, de aceea tu trebuie sa dai primul dovada de toleranta si un dram de indiferenta cand dai piept cu astfel de oameni. Unii nu stiu altceva decat s-o faca pe durii, fara sa-si dea seama ca agresivitatea lor are efecte negative asupra celor din jur. Trebuie sa te protejezi de ei, deci stai departe de astfel de medii.

Capricorn, 11 octombrie 2016

Nu a mai ramas nimic dintr-o stare de lucruri care a contat enorm pentru tine, iar acest gol ramas in urma te debusoleaza. Inca nu te poti elibera de ceea ce ai avut iar acum, ca nu mai e nimic, nu stii de ce sa te agati. Incearca sa nu ramai cramponat sau obsedat de acea stare de lucruri, de amintiri din trecut, de o fosta relatie care nu mai exista, de vremuri bune care s-au scurs demult. Revino in prezent si concentreaza-te pe ceea ce poti face de acum inainte, deoarece nu mai ai cum sa readuci la lumina ceva demult incheiat sau pierdut. Ce a fost a fost, accepta situatia si rupe-te de trecut, pentru ca, recunoaste si tu, nu mai poti avea ce era atunci.

Vărsător, 11 octombrie 2016

Te afli intr-un mediu animat, cu personalitati foarte diferite cu care trebuie sa relationezi. Vei descoperi o reala placere sa faci echipa cu nativii din zodii de foc, care sunt, astazi, cei mai buni tovarasi ai tai. Te stimuleaza, iti dau incredere, te imping de la spate, iar tu, la randul tau, le oferi lor o oarecare stare de liniste si bucurie prin simpla ta prezenta. Fa in asa fel incat sa-ti petreci ziua in compania celor entuziasti si dinamici, pentru ca impreuna veti avea o zi de milioane: incitant, vesel, tonic.

Peşti, 11 octombrie 2016

A amana la nesfarsit sa duci la capat o actiune nu e in avantajul tau. Lucrurile mergeau bine, se acumulau noi si noi informatii utile in acest sens, dar tu mai ai unele retineri si nu ai curaj sa continui. Ai impresia ca nu e bine ceea ce se cladeste sub ochii tai, si din nevoia imensa de perfectiune, preferi sa mai muncesti, sa mai repari cate ceva pe ici, pe colo, pe parcurs. Interesant e ca erai pe calea cea buna, dar faci ocoluri mari, de teama de a nu-i pune punct inainte de a fi la maxim la care poti ajunge. Nu mai tergiversa lucrurile: ai ajuns la o concluzie, gata, asuma-ti-o si fa-o publica drept final al acestui proiect. E perfect asa cum e!

sursa: acvaria.com

În articolul
HOROSCOP 11 OCTOMBRIE! Nativii unei zodii puternice vor trăi o dramă din cauza unei dezamăgiri profunde
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Rețetă de prăjitură cu nucă și banane de post. Desertul specific perioadei în care ne aflăm
Retete • la 19:48
Rețetă de prăjitură cu nucă și banane de post. Desertul specific perioadei în care ne aflăm
  • Rețetă de prăjitură cu nucă și banane de post
  • Un desertul specific perioadei în care ne aflăm
Știrile Antena Stars. Luxul și opulența din Alpii Francezi se plătesc scump! Lidia Buble a achitat un preț uriaș pentru o simplă pizza
Emisiuni TV • la 19:44
Știrile Antena Stars. Luxul și opulența din Alpii Francezi se plătesc scump! Lidia Buble a achitat un preț uriaș pentru o simplă pizza
  • Luxul și opulența din Alpii Francezi se plătesc scump!
  • Lidia Buble a achitat un preț uriaș pentru o simplă pizza
Femeia din Galaţi care şi-a bătut fiica în vârstă de 9 ani rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Decizia nu este definitivă
Stiri interne • la 19:22
Femeia din Galaţi care şi-a bătut fiica în vârstă de 9 ani rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Decizia nu este definitivă
  • Femeia din Galaţi care şi-a omorât fiica în vârstă de 9 ani rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile
  • Decizia nu este definitivă
Trei zodii care au noroc triplu la începutul lunii aprilie. Au șanse la bani, carieră și în dragoste
Horoscop • la 19:04
Trei zodii care au noroc triplu la începutul lunii aprilie. Au șanse la bani, carieră și în dragoste
  • Trei zodii care au noroc triplu la începutul lunii aprilie
  • Au șanse la bani, carieră și în dragoste
Cristina Pucean a spus adevărul despre despărțirea de Bogdan de la Ploiești. Care este motivul separării dintre cei doi: „E mult mai ok pentru amândoi” / FOTO
Showbiz intern • la 18:53
Cristina Pucean a spus adevărul despre despărțirea de Bogdan de la Ploiești. Care este motivul separării dintre cei doi: „E mult mai ok pentru amândoi” / FOTO
  • Cristina Pucean a spus adevărul despre despărțirea de Bogdan de la Ploiești
  • Care este motivul separării dintre cei doi
Acces Direct. Ionuț ar fi fost ucis în Germania. Au fost găsite la fața locului acte și diplome care îi aparțin tânărului. Cum ar fi ajuns în străinătate
Emisiuni TV • la 18:37
Acces Direct. Ionuț ar fi fost ucis în Germania. Au fost găsite la fața locului acte și diplome care îi aparțin tânărului. Cum ar fi ajuns în străinătate
  • Ionuț ar fi fost ucis în Germania
  • Au fost găsite la fața locului acte și diplome care îi aparțin tânărului
  • Cum ar fi ajuns în străinătate
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
recomandare pe observatornews.ro
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close