Homepage » Horoscop » HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE - Scorpionii au nevoie să se relaxeze puțin

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE - Scorpionii au nevoie să se relaxeze puțin

Publicat pe 11.09.2016 la 23:28 Actualizat pe 11.09.2016 la 23:39

În fiecare zi, astrele ne dezvăluie cum stăm cu sănătatea, cu banii și de ce trebuie să ne ferim pentru a avea o zi reușită. Iată la ce trebuie să te aștepți astăzi.

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE - Scorpionii au nevoie să se relaxeze puțin

Horoscop / foto: arhivă

În fiecare zi, astrele ne dezvăluie cum stăm cu sănătatea, cu banii și de ce trebuie să ne ferim pentru a avea o zi reușită. Iată la ce trebuie să te aștepți astăzi.

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE - BERBEC

Exista riscul sa nu iei startul cel mai bun intr-un proiect care te atrage fantastic si care promite multe. Nu detii toate resursele unui succes rapid si, dupa ce vor incepe sa apara si primele piedici, iti vei mai pierde energia si elanul de acum. Nu renunta, e si o proba de vointa aici! E cale lunga pana se vor vedea si rezultatele, deci canalizeaza-ti ambitia spre ceea ce vei atinge candva. Succesul e garantat, ai argumente clare care te sustin in acest sens, dar nu e un drum facil pana acolo, rivalitatea sau incapatanarea celor care se opun fiind cel mai greu de trecut.

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE - TAUR
Nu sta sa-ti plangi singuratatea, pentru ca exista ceva bun si in a fi singur. Privita intr-un ton optimist, singuratatea este tot una cu libertatea, deci bucura-te ca nu e nimeni langa tine sa te bata la cap, sa-ti taie cheful, sa te opreasca sa te manifesti cum vrei, sa te critice intruna, sa te tina legat langa el. Incearca sa te detasezi de putinele momente in care consideri ca e esential sa ai pe cineva alaturi – un prieten bun sau un partener de suflet – si sa descoperi punctele forte ale singuratatii, pentru ca sunt foarte multe. Ai gasit cel putin trei? Bravo, vezi ca a fi singur are si conotatii pozitive? Bucura-te ca esti singur, e tot una cu a fi liber!

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE - GEMENI
Nu te lua dupa prima informatie care iti parvine azi, pentru ca nu va dura mult si ar putea aparea detalii in plus, poate mult mai utile decat cele sosite in prima instanta. E bine sa te informezi din mai multe surse, pentru ca asa vei fi mai sigur de ceea ce afli. Vestile care sosesc azi pot deschide directii complet noi fata de ceea ce credeai ca trebuie sa faci, de aceea cel mai indicat ar fi sa aduni mai multe idei, planuri sau solutii si abia apoi sa discerni care ti se potriveste cel mai bine. Altceva e sa ai un plan de rezerva decat o singura cale de mers!

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE - RAC
Tu nu tintesti direct la telurile cele mai inalte, ci esti de parere ca poti ajunge acolo incet, din pasi mici. De ce sa investesti tot ce stii intr-o singura directie, cand poti urca din treapta in treapta? Succesul de azi devine startul ideal pentru succesul de maine. Esti un exemplu de reusita, de concentrare si mai ales de rabdare, pentru ca tu iei totul incet, fara graba, convins ca intr-o zi vei ajunge la scopul maxim. Consideri ca reusita cea mai inalta isi va extrage resursele din fiecare etapa intermediara, tocmai de aceea le tratezi pe toate cu la fel de mult interes, fara a ignora importanta niciuneia, oricat de mica ar parea.

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE - LEU

Tu esti cheia oricarei probleme, pentru ca nimeni nu te intrece cand vine vorba de creativitate! Iti pui in joc toate talentele, pentru ca tu ai curajul de a incerca si solutii pe care altii le evita din teama de a nu da in bara. Tu, in schimb, ai suficient curaj pentru a incerca si alte variante, unele originale, altele ciudate, pentru ca stii sigur ca totul are o solutie, daca esti dispus sa incerci. Altii spun din start ca nu se poate, dar la tine nu exista nu se poate! Se poate orice, daca vrei! Iei taurul de coarne si oferi cea mai buna solutie, spre uimirea tuturor celor reticenti si fricosi.


HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE - BALANȚĂ

Desi lucrurile pareau sa evolueze intr-o ciclicitate deja predictibila, dupa un sablon foarte bine conturat, azi resimti o schimbare majora de ritm. Pur si simplu, ceea ce inainte mergea dupa un pas regulat, bine cunoscut, acum parca o ia razna si evolueaza cu o viteza crescuta, care te ia prin surprindere. Tu oricum esti o fire iute, care apreciaza viteza si lucrurile care inainteaza rapid, dar chiar si pe tine te mira acest salt imens, ca asi cum ai sari peste mai multe etape deodata. Iti convine aceasta ascensiune rapida spre scopul tau cel mare, chiar daca, la prima vedere, nu intelegi cum de s-a putut intampla.

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE - BALANȚĂ

Esti un generator de idei inspirate, dar nu ajunge doar sa inventezi pe banda rulanta, ci sa si pui in practica ceea ce inventezi. Cauta o cale de a-ti materializa ideile minunate, altfel se duc, zboara, le uiti! Daca nu ai cum sa le si aplici in acest moment, scrie-le. Pune-le pe hartie si lasa-le o vreme sa se sedimenteze, caci va veni o vreme potrivita pentru a le transpune in realitate. Da, poate acum lipsesc mijloacele concrete de a le folosi, dar trebuie sa tii minte ca le-ai lasat acolo in asteptare si sa le reiei candva, cand conditiile unei evolutii vor fi indeplinite.

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE - SCORPION

Nu estima gravitatea unei situatii dupa starea ta psihica de acum. In acest moment ai fi tentat sa spui ca ai facut tot ce se putea face, desi sigur se putea si mai mult! Nu trata situatia in care te afli ca pe o povara, pentru ca esti mai capabil decat ai putea crede. Ridica stacheta si mai sus, spune cu incredere pot si mai mult, si ai sa vezi ca ceea ce acum parea a fi o povara greu de dus, dintr-o data pare floare la ureche. Nu te crampona de un obstacol minor, pentru ca, dupa ce il vei depasi cu brio, ai sa razi de cat de simplu a fost. Relaxeaza-te un pic, ia o pauza, ofera-ti o zi de odihna si ai sa vezi ca ceea ce acum pare imposibil, maine vei rezolva fluierand, nu alta!

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE - SĂGETĂTOR

Mergi de ceva vreme pe un teren cam monoton, in care nimic nou nu mai apare, dar azi simti o schimbare de registru. Apare altceva care te scoate din monotonie, desi te cam ia prin surprindere, pentru ca erai obisnuit cu ritmul lent si confortabil in care evoluau lucrurile. Trebuie sa te adaptezi din mers noutatii aparute din senin. Poate efectele nu se vor arata nici aici foarte repede, deci trebuie sa ai rabdare pana vei intelege ce anume s-a schimbat, dar astepti cu interes sa vezi ce se va intampla de acum inainte, pentru ca simteai nevoia unei guri de aer proaspat. Rutina se instalase peste unele planuri si chiar sperai ceva nou!

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE - CAPRICORN
Prietenul la nevoie se cunoaste! Nu e un cliseu, e o realitate, pentru ca azi vei descoperi ce rol major joci in viata altei persoane care trece prin momente dificile. Esti alaturi de el trup si suflet, suferi alaturi de el, ii tii companie, iar prezenta ta ii face bine. Ridici moralul celui de langa tine asa cum poti, chiar daca nici tu nu esti in toane mai bune, dar de data aceasta il asezi doar pe celalalt in centrul atentiei si faci tot ce iti sta in putinta pentru binele lui. Nu ai nevoie de multumiri, de recompense, de recunostinta. Nu iti trebuie nimic altceva de la el decat un zambet relaxat ca totul este din nou in regula in inima lui.


HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE- VĂRSĂTOR

Protejeaza-te singur, pentru ca te afli intr-un mediu tensionat, in care planeaza numai energii pozitive. Numai tu poti tine la distanta influentele nefaste, ca atare inchide poarta inimii si nu lasa pe nimeni sa se apropie de tine. Sunt prea multi oameni care abia asteapta sa otraveasca mediul cu vorbele lor urate, cu injuriile si criticile lor, si tu ai putea cadea usor prada atacurilor lor energetice, dar detii toate resursele pentru a te inconjura cu o platosa protectoare de care nimic nu mai trece. Nu raspunde provocarilor, nu vorbi cu nimeni, nu face confidente, deci blocheaza orice dialog cu astfel de oameni cu influente nocive.

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE- PEȘTI

Nu trebuie sa spui la toata lumea ce anume iti doresti tu de la viata, pentru ca nu toti vor intelege visele tale. Continua sa le pastrezi doar pentru tine, in gand, fa-le sa creasca si alimenteaza-te cu noi si noi dorinte. Lasa creativitatea sa inventeze lucruri tot mai mari, pentru ca aici conteaza ce vrei tu, nu ce spun ceilalti. Chiar daca unii spui ca tu traiesti intr-un vis, ai tot dreptul sa-ti cladesti visul asa cum iti place, pentru ca esti convins ca intr-o zi, macar o parte – daca nu total – din aceste planuri marete va deveni realitate. Nu te lasa influentat de cei care iti taie elanul: continua sa creezi!

Sursa: acvaria.com

V.M

În articolul
HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE - Scorpionii au nevoie să se relaxeze puțin
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
(P) Obține un zâmbet fără griji. Alege un aparat dentar modern pentru tratamentele ortodontice
Beauty & Lifestyle • la 16:16
(P) Obține un zâmbet fără griji. Alege un aparat dentar modern pentru tratamentele ortodontice
  • Obține un zâmbet fără griji
  • Alege un aparat dentar modern pentru tratamentele ortodontice
Judecătoarea Ancuța Popoviciu, din cazul 2 Mai, ar putea să își piardă locul de muncă! Inspecția judiciară o consideră un pericol pentru prestigiul magistraturii
Stiri interne • la 15:52
Judecătoarea Ancuța Popoviciu, din cazul 2 Mai, ar putea să își piardă locul de muncă! Inspecția judiciară o consideră un pericol pentru prestigiul magistraturii
  • Funcția de judecător a Ancuței Popoviciu este în pericol
  • Gafele ei halucinante nu au fost trecute cu vederea de Inspecția Judiciară
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Mădălin. Tânărul a murit în Olt, în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale/ FOTO
Stiri interne • la 15:49
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Mădălin. Tânărul a murit în Olt, în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale/ FOTO
  • Fotografii sfâșietoare de la înmormântarea lui Mădălin
  • Tânărul a murit într-un accident rutier
Scandal în familia lui Mădălin, băiatul mort în accidentul din Olt! Narcisa i-a acuzat pe părinții lui că nu i-au plătit înmormântarea: ”Să justifice...” / FOTO
Stiri interne • la 15:23
Scandal în familia lui Mădălin, băiatul mort în accidentul din Olt! Narcisa i-a acuzat pe părinții lui că nu i-au plătit înmormântarea: ”Să justifice...” / FOTO
  • Moartea lui Mădălin din Olt s-a lăsat cu scandal
  • Familia lui a făcut acuzații grave la adresa Narcisei, iar ea a răspuns
Știrile Antena Stars. Tot mai mulți români nefumători, diagnosticați cu cancer pulmonar. Cât de nociv este radonul, gazul care se găsește și în locuințe
Emisiuni TV • la 15:23
Știrile Antena Stars. Tot mai mulți români nefumători, diagnosticați cu cancer pulmonar. Cât de nociv este radonul, gazul care se găsește și în locuințe
  • Tot mai mulți români nefumători, diagnosticați cu cancer pulmonar
  • Cât de nociv este radonul, gazul care se găsește și în locuințe
Protest în fața Tribunalului Constanța, în ziua în care Vlad Pascu află dacă rămâne sau nu în arest. O mulțime de tineri cer dreptate pentru tinerii uciși de el / VIDEO
Stiri interne • la 14:49
Protest în fața Tribunalului Constanța, în ziua în care Vlad Pascu află dacă rămâne sau nu în arest. O mulțime de tineri cer dreptate pentru tinerii uciși de el / VIDEO
  • Vlad Pascu află dacă va fi sau nu eliberat din închisoare
  • Cum au motivat avocații lui cererea de eliberare
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea de la Mangalia care a întrebat dacă tânărul mort în accident e în sală, propusă pentru suspendare
recomandare pe observatornews.ro
Procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea de la Mangalia care a întrebat dacă tânărul mort în accident e în sală, propusă pentru suspendare
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
recomandare pe as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
În ce să investeşti 5.000 de lei, ca să câştigi 500 de lei pe an. Economist: "Pierdem bani, dacă îi ţinem în bănci"
recomandare pe antena3.ro
În ce să investeşti 5.000 de lei, ca să câştigi 500 de lei pe an. Economist: "Pierdem bani, dacă îi ţinem în bănci"
Horoscop 17 aprilie 2024. Vărsătorii au parte de noroc pe toate planurile, Peștii sunt dezamăgiți în dragoste
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 17 aprilie 2024. Vărsătorii au parte de noroc pe toate planurile, Peștii sunt dezamăgiți în dragoste
Testul simplu care îţi arată dacă uleiul de măsline este autentic sau fals. Așa poți afla imediat dacă este contrafăcut
recomandare pe antena3.ro
Testul simplu care îţi arată dacă uleiul de măsline este autentic sau fals. Așa poți afla imediat dacă este contrafăcut
Horoscop Minerva până pe 15 mai 2024. Cele două zodii care vor câștiga bani mulți
recomandare pe playtech.ro
Horoscop Minerva până pe 15 mai 2024. Cele două zodii care vor câștiga bani mulți
Temperatura la care trebuie plantat ardeiul în grădina ta. Greșeala pe care o fac mulți români primăvara
recomandare pe playtech.ro
Temperatura la care trebuie plantat ardeiul în grădina ta. Greșeala pe care o fac mulți români primăvara
Este doliu în lumea interlopă. A murit Costel Corduneanu
recomandare pe redactia.ro
Este doliu în lumea interlopă. A murit Costel Corduneanu
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
recomandare pe Ciao.ro
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
Cutremur în lumea interlopă! A murit Costel Corduneanu de la Iași
recomandare pe bzi.ro
Cutremur în lumea interlopă! A murit Costel Corduneanu de la Iași
Alexia Eram, despre căsătoria cu Mario Fresh: „Mă văd căsătorită, cu un copil și o carieră frumoasă!”
recomandare pe bzi.ro
Alexia Eram, despre căsătoria cu Mario Fresh: „Mă văd căsătorită, cu un copil și o carieră frumoasă!”
Anunțul momentului legat de alocațiile din luna mai
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunțul momentului legat de alocațiile din luna mai
Se întâmplă cu toată contribuția la pensii! Anunțul CNPP
recomandare pe dailybusiness.ro
Se întâmplă cu toată contribuția la pensii! Anunțul CNPP
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
recomandare pe Jurnalul.ro
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
recomandare pe a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Close