Homepage » Horoscop » HOROSCOP 2014 Bani grămadă sau buzunare goale? Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru anul viitor!

HOROSCOP 2014 Bani grămadă sau buzunare goale? Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru anul viitor!

Publicat pe 28.12.2013 la 16:37 Actualizat pe 29.12.2013 la 21:37

Vrei să ştii ce ţi-au pregătit astrele pentru 2014? Cum va evolua cariera ta, cât vor creşte sau se vor goli conturile tale?

Vrei să ştii ce ţi-au pregătit astrele pentru 2014? Cum va evolua cariera ta, dacă vor creşte sau, dimpotrivă, ţi se vor goli conturile bancare? Citeşte mai jos horoscopul carierei şi financiar al anului viitor, dar nu te întrista dacă astrele nu-ţi sunt prietenoase. În cele din urmă totul ţine de tine!
Berbec
Te confrunți cu schimbări majore mai ales în carieră, dar ești în direcția potrivită. Vei fi mai împăcat/a cu alegerile tale profesionale și ești mult mai motivat/a. Vei avea mari surprize în 2014. Cu Pluto în triunghi cu Uranus, nu este indicat să faci investiții riscante. Consulta un expert și ai mare grijă la ce alegi, nu de alta, dar banii nu te vor da afară din casă.
Taur
Stă în natură Taurilor să fie harnici. Nu ești niciodată mai fericit/a că atunci când ești ocupat/a. Cu Uranus în zonă ta personală și Saturn în cea de parteneriat există o șansa că tu să îți unești forțele cu una sau două persoane în afaceri. Șeful tău și alți parteneri de afaceri știu că pot conta pe tine -€“ dă unui Taur ceva de lucru și ceilalți pot fi siguri că drumul spre performanță este asigurat. Muncești cu grijă și ai standarde ridicate, iar asta îi va inspiră pe cei din jurul tău. Banii vor ajunge la tine în număr mare, dacă îţi vezi de treabă şi eşti atent la actele de intoleranta si violenta, la obiectii primitive si reprosuri brutale la adresa celor cu care lucrezi!
Gemeni
Chiar dacă suntem cu toții fericiți că avem un job în economia asta, e posibil că programul tău zilnic să se schimbe. Vei avea mult de muncă în anul următor, vor crește responsabilitățile și vei simți că niciodată nu ai muncit mai mult în viață ta. Încercări grele îți vor cădea pe umeri, dar ești suficient de puternic/a să le cari. În toamnă, poverile vor începe să se ușureze și cam în această perioadă vei culege răsplată pentru eforturile tale. Și mai important, salariul îți va crește în 2014 și vei putea să te bucuri de plăcerile vieții, lucru care nu îți era permis până acum. Fii atent/a la oportunități și câștigurile tale vor crește din ianuarie și până în iulie 2014. Mai toate câștigurile vor veni din munca ta din ultimii ani, așa că, cu cât ai muncit mai bine, cu atât răsplata este mai mare.
Rac
Va fi anul 2014 mai bun decât cel care tocmai a trecut? Cu siguranță DA! Cu toate că nu va fi un an perfect, va fi un an care te va duce acolo unde trebuie să ajungi. Cariera ta va evolua rapid în ceva mult mai potrivit pentru vremurile în care trăim. Până acum nu ai reușit să îți faci un nume a€“ dar Uranus te va ajută anul acesta! Cariera ta este predispusă la succes! Este important să îți concentrezi atenția pe ceea ce contează pentru tine și ce are un potențial de câștig pe termen lung. Nu lua nimic de-a gata - nu vei avea întotdeauna oportunități atât de spectaculoase - așa că atunci când poți, folosește-le în avantajul tău.
Leu
Din punct de vedere financiar, totul merge bine. Neptun se află în casa finanțelor, iar această planetă are un dublu avantaj, așa că unii Lei vor beneficia de asta, alții ar putea suferi din cauza aceasta, iar alții vor avea parte de o combinație din ambele. Partea bună este că Neptun te poate ajută să faci bani din activități artistice. Dacă ești artist, poți vinde operele de artă sau poți lucra, de exemplu, că și compozitor sau coregraf. Pe de altă parte, dacă faci cunoștință cu cealaltă față a lui Neptun, trebuie să lămurești ceva confuzii în ceea ce privește aspectele financiare cauzate de cineva apropiat. Vei fi tentat/a să îţi schimbi locul de muncă anul acesta, dar ar fi bine să nu cedezi tentației înainte de august, deoarece configurațiile planetare nu sunt în favoarea ta.
Fecioara
Jupiter iti va influenta primele luni ale lui 2014, ceea ce inseamna ca proiectele legate de afaceri sunt bune. Vanzarile vor creste si tintele pe care ti le-ai propus pentru anul trecut vor fi indeplinite la inceputul acestui an. Probabil ai în plan nişte călătorii, dar nu vor fi productive. Nu este cazul sa le anulezi, deoarece pot fi benefice pe termen lung. Vor fi momente când ti se va parea ca lucrurile nu inaintează, dar asta nu e neapărat un lucru rău. De asemenea, evită riscurile. Sansele să schimbi locul de muncă sunt mari in prima jumătate a anului, dar nu şi în a doua jumatate a anului, aşadar acţionează în aceasta directie.Saturn tranzitează prin Casa a treia si ai putea întâmpina obstacole si la actualul loc de munca, iar promovarile vor intarzia sa apara. În orice caz, superiorii tăi vor fi încântaâi de muncă şi eforturile depuse.
Balanţă
În anul 2014, cariera ta va avea o expunere mult mai mare, cu conexiuni venite din toate părțile. Apare o perioadă pozitivă în viață ta profesională și ai să te simți obligat/a moral să îți faci treabă cât mai bine. Dacă lucrezi în cercetare, ai să primești recunoaștere și apreciere pentru descoperirile tale. O să îți demonstrezi abilitățile în această perioadă, spre surprinderea colegilor tăi. 2014 va avea o influența majoră în finanțe. Ești într-o perioadă foarte bună, așa că îți permiți să cheltuiești mult. Prin urmare, trebuie să câștigi destul de mult că lucrurile să meargă cum ar trebui. Evită orice decizie financiară care te afectează pe termen lung. Trebuie să aștepți și să analizezi cum va fi anul 2014.
Scorpion
Anul 2014 va fi unul favorabil, dar nu te aștepta la rezultate peste noapte. Ai răbdare deoarece, până la sfârșitul anului, te așteaptă o promovare sau o mărire. Vei fi într-o poziție caracterizată prin putere, dar încearcă să nu fii prea dominant/a, sau îți vei strica relațiile cu colegii. Trebuie să îi tratezi ca pe niște egali și să îi respecți, dacă aștepți asta din partea lor. Din punct de vedere financiar, acest an va fi favorabil pentru tine, cel puțin în partea de început. Te vei confrunta cu constrângeri de natură materială, dar totul depinde de cum vei gestiona lucrurile. Bunăstarea financiară va fluctua, dar, per total, vei fi relaxată, mai ales pentru că se întrevede o creștere salarială. Este un an când proiectele care au început de câțiva ani vor vedea lumina zilei. Lasă-ți ambițiile să prindă aripi. Comunicarea mai eficientă este cuvântul-cheie în zonă carierei.
Săgetător
Te vei confruntă cu provocări în viața profesională. Eficientă și ideile bune îți vor fi recunoscute și apreciate de șefi și vei avea numeroase oportunități de a-ți arată latura creativă. Deși începi să fii recompensat/a pentru efortul depus, ai grijă să nu ți se urce la cap. Finanțele îți pot ridica probleme anul acesta, din cauta tranzitului lui Saturn prin casa a douăsprezecea a semnului tău zodiacal. Acest tranzit indică faptul că vor crește cheltuielile. Veniturile nu vor crește, așadar îți va fi chiar mai greu în această situație. Controlează-ți cheltuielile, altfel veți avea parte de neplăceri.
Capricorn
Anul acesta viața ta profesională nu va fi lapte și miere ca până acum. Vor apărea din când în când conflicte în această zonă. Chiar dacă ești pasionat/a de carieră, se anunța vremuri dificile. Ar fi ideal să încerci să te muți într-un alt loc. Lucrul în echipă va întâlni impedimente, dând la o parte ambițiile tale. Dacă ești în frunte, vei întâmpina momente dificile. Dacă ești la mijlocul drumului spre succes, vei întâmpina presiuni. Încrede-te în instinctele tale și încearcă să creezi un nou mediu sau o nouă atmosferă în jurul tău.
Plănuiește-ți veniturile în avans pentru a evită o catastrofă. Este o perioadă bună pentru a cumpăra o proprietate sau ceva de mare valoare. Statusul tău social va crește în acest an datorită câștigurilor tale financiare.
Vărsător
În 2014, vei sta bine la capitolul finanțe. Te așteaptă beneficii materiale și vei face multe cumpărături în această perioadă. Vei întâmpina dificultăți în partea de mijloc a anului. Încearcă să soluționezi datoriile și împrumuturile pe cât posibil, deoarece s-ar putea aduna și te vor copleși. Rezumă-te la cheltuielile necesare și evită-le pe cele inutile, pe parcursul întregului an. Jupiter în casa a șasea până pe 16 iulie, este un semn bun pentru carieră și pentru sănătate. Vei învața să faci lucruri noi și vei găsi o piață de desfacere pentru talentele tale. Prima jumătate a anului va aduce lucruri interesante care îți vor hrăni optimismul. În a două parte a anului vei fi supus/a unor provocări.
Peşti
Această perioadă din an îți este favorabilă pentru că vei primi recunoaștere pentru muncă depusă, însă Muncă de echipă te va dezamăgi pe toată perioadă anului, iar tu trebuie să aduci pace și armonie la job. O promovare îți este promisă în acest an. Va apărea o lipsă de unitate în domeniul financiar în 2014. Dar vor există două mari avantaje pe partea materială. Nu vor există prea multe căi de a-ți crește profitul în acest an. Verifică de două ori planul tău financiar înainte să pornești spre noi teritorii.

În articolul
HOROSCOP 2014 Bani grămadă sau buzunare goale? Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru anul viitor!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Dacă l-ai văzut pe băiețelul din imagine, sună la 112! Alexandru a fost dat dispărut / FOTO
Stiri interne • ieri la 23:48
Dacă l-ai văzut pe băiețelul din imagine, sună la 112! Alexandru a fost dat dispărut / FOTO
  • Dacă l-ai văzut pe băiețelul din fotografie, sună la poliție
  • Alexandru a fost dat dispărut
Xtra Night Show. Trupa AXXA s-a destrămat la un an distanță după ce s-a reunit. Ce i-a determinat să renunțe la proiect. Mihai Onilă: „Eu le-am explicat...”
Emisiuni TV • ieri la 23:29
Xtra Night Show. Trupa AXXA s-a destrămat la un an distanță după ce s-a reunit. Ce i-a determinat să renunțe la proiect. Mihai Onilă: „Eu le-am explicat...”
  • Trupa AXXA s-a destrămat la un an distanță după ce s-a reunit
  • Ce i-a determinat să renunțe la proiect
Justin și Hailey Bieber vor deveni părinți! Soția celebrului cântăreț este însărcinată / VIDEO
Showbiz international • ieri la 23:19
Justin și Hailey Bieber vor deveni părinți! Soția celebrului cântăreț este însărcinată / VIDEO
  • Justin și Hailey Bieber, părinți pentru prima dată
  • Cum au dat vestea cea mare
Un bărbat a amenințat că se aruncă de la etajul unei parcări din București. A fost săltat de polițiști și transportat la o unitate medicală / VIDEO
Stiri interne • ieri la 23:04
Un bărbat a amenințat că se aruncă de la etajul unei parcări din București. A fost săltat de polițiști și transportat la o unitate medicală / VIDEO
  • Caz șocant în București
  • Un bărbat a amenințat că se aruncă de la etajul unei parcări
Mesajul emoționant al fostei soții a lui Mihai Albu, Iulia Albu. Cum îl susține vedeta în lupta lui cu cancerul: „În aceste momente delicate...” / FOTO
Showbiz intern • ieri la 21:42
Mesajul emoționant al fostei soții a lui Mihai Albu, Iulia Albu. Cum îl susține vedeta în lupta lui cu cancerul: „În aceste momente delicate...” / FOTO
  • Iulia Albu, mesaj emoționant pentru fostul ei soț, Mihai Albu
  • Ce a postat vedeta pe Instagram
Știrile Antena Stars. Dana Sota și-a sărbătorit ziua de naștere. Afacerista a împlinit 61 de ani. Cum va sărbători
Emisiuni TV • ieri la 21:18
Știrile Antena Stars. Dana Sota și-a sărbătorit ziua de naștere. Afacerista a împlinit 61 de ani. Cum va sărbători
  • Dana Sota și-a sărbătorit ziua de naștere
  • Afacerista a împlinit 61 de ani
  • Cum va sărbători / VIDEO
Vezi toate știrile noi
Recomandări
O poliţistă din Cluj şi-a gazat din greşeală propriul coleg, care se chinuia să reţină un individ agresiv. Un trecător a filmat scena
recomandare pe observatornews.ro
O poliţistă din Cluj şi-a gazat din greşeală propriul coleg, care se chinuia să reţină un individ agresiv. Un trecător a filmat scena
Ce decizie a putut lua fiul plin de bani al lui Leonard Doroftei, în timp ce tatăl său o lua de la zero, printre străini
recomandare pe as.ro
Ce decizie a putut lua fiul plin de bani al lui Leonard Doroftei, în timp ce tatăl său o lua de la zero, printre străini
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
Când sunt Moşii de vară în 2024. Tradiția respectată de credincioși în Sâmbăta Morților
recomandare pe antena3.ro
Când sunt Moşii de vară în 2024. Tradiția respectată de credincioși în Sâmbăta Morților
Horoscop 10 mai 2024. Săgetătorii îşi primesc răsplata, Fecioarele trebuie să învețe să aibă răbdare
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 10 mai 2024. Săgetătorii îşi primesc răsplata, Fecioarele trebuie să învețe să aibă răbdare
Secretul roșiilor mari și gustoase. Amestecul natural folosit de grădinarii cu experiență pentru stimularea plantelor
recomandare pe antena3.ro
Secretul roșiilor mari și gustoase. Amestecul natural folosit de grădinarii cu experiență pentru stimularea plantelor
Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați
recomandare pe playtech.ro
Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați
Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT
recomandare pe playtech.ro
Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
Marcel Ciolacu anunță ce se întâmplă cu facturile la gaz și curent!
recomandare pe dailybusiness.ro
Marcel Ciolacu anunță ce se întâmplă cu facturile la gaz și curent!
Vestea zilei! Încă o perioadă se adaugă la pensie
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei! Încă o perioadă se adaugă la pensie
Horoscop săptămânal, 13-19 mai 2024. Berbecii au noroc la bani. Leii și Fecioarele au parte de schimbări
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscop săptămânal, 13-19 mai 2024. Berbecii au noroc la bani. Leii și Fecioarele au parte de schimbări
Ana Maria de la Insula Iubirii s-a angajat! Ce funcție a obținut și de ce a durat atât de mult să își găsească un loc de muncă
recomandare pe a1.ro
Ana Maria de la Insula Iubirii s-a angajat! Ce funcție a obținut și de ce a durat atât de mult să își găsească un loc de muncă
Close