Homepage » Horoscop » HOROSCOP 2019! Vești uriașe pentru toți nativii în noul an. Început în forță pentru Berbeci și o nouă relație pentru Capricorni

HOROSCOP 2019! Vești uriașe pentru toți nativii în noul an. Început în forță pentru Berbeci și o nouă relație pentru Capricorni

Publicat pe 30.12.2018 la 20:42 Actualizat pe 30.12.2018 la 21:11

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul general pentru anul 2019 pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani în anul care vine, citește în continuare horoscopul general pentru 2019.

HOROSCOP 2019! Vești uriașe pentru toți nativii în noul an. Început în forță pentru Berbeci și o nouă relație pentru Capricorni

Horoscop general 2019

Spynews

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul general pentru anul 2019 pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani în anul care vine, citește în continuare horoscopul general pentru 2019.

Horoscop general 2019 - Berbec

Inceput in forta in 2019 pentru nativii zodiei Berbec, caci simt ecourile unei conjuncturi astrologice motivante chiar in primele ore si zile ale anului. Fie ca in ultimele zile ale anului au adunat frustari sau idei, fie ca acum isi pun ceva in minte, important este ca vor fi marcati aproape tot anul de o dorinta, o tinta, un obiectiv pe care si-l asuma in noaptea de revelion sau in primele zile ale anului.

Aceasta tinta este legata de activitatea profesionala sau de afaceri. Sigur, la modul general sunt genul de oameni care isi propun locul intai, o pozitie de conducere, independenta in actiune. Dar acest inceput de an vine cu ceva concret: stiu exact ce isi doresc. Si, spre deosebire de alte dati, cu greu se vor abate de la aceasta tinta.

Si atunci: cultiva relatii, sunt atenti la experientele altora, sunt dornici sa studieze si gata sa actioneze. Exista si situatii in care cineva ii impinge de la spate, ii sfatuieste, ii incurajeaza, ii ajuta sa creasca; Berbecii accepta aceste situatii tocmai pentru ca inteleg ca pe termen lung au de invatat, de crescut.

Nu sunt excluse tensiuni in relatia de cuplu pana spre jumatatea lunii februarie provocate de implicarea excesiva in plan profesional sau al afacerilor care le lasa mai putin timp pentru partener, pentru familie. Pe de alta parte, tensiuni si frustrari acumulate la locul de munca in ultimele saptamani si luni ale anului trecut ii pot face sa isi caute un alt loc de munca ori sa se lanseze intr-o afacere pe cont propriu chiar in primele zile si saptamani ale lui 2019.

Cu Jupiter in semnul Sagetatorului (pentru ei acest lucru insemnand casa a IX- a) aproape tot anul, Berbecii vor avea sansa unor deplasari in strainatate de neuitat. Nu este vorba doar despre concedii sau voiaje, ci si despre schimburi de experienta, studii, vizitarea unor monumente arhitectonice, minuni ale naturii, zone pline de spiritualitate. Bune sanse intre 15 februarie si sfarsitul lui martie sa recupereze sume ce li se cuvin, care au fost date cu imprumut, sa isi refaca un capital. Pe masura, insa, pare a fi si apetitul pentru cheltuieli si investitii in aceasta perioada.

Undeva intre a doua jumatate a lunii mai si sfarsitul lunii iunie vor simti poate nevoia unei pauze, concediu, detasari fata de activitatea profesionala sau de afaceri pentru refacere fizica pe de o parte, dar si pentru a evalua progresele realizate pana la acel moment, cat de mult au reusit sa realizeze din ceea ce si-au propus la inceputul anului.

Sanatatea, in principiu, nu prezinta probleme pentru Berbeci in 2019. Trebuie sa remarcam faptul ca pana la jumatatea lunii februarie au tentatia sa minimizeze pericole, sa isi supraestimeze forte sau abilitati si sa isi asume riscuri; in acest caz pot avea de a face cu consecintele neplacute ale actiunilor lor. Exista chiar si tentatia unei atitudini belicoase, provocatoare in raport cu altii, dar in acest caz nu ar face decat sa isi gaseasca un partener (adversar) pe masura.

Horoscop general 2019 - Taur

Pentru nativii zodiei Taur, anul 2019 ar putea parea mai putin spectaculos sau interesant decat cel anterior. Nu este neaparat unul plictisitor, cu activitati de rutina. Mai degraba lucrurile se petrec in liniste, in fundal. Noaptea de revelion sau ziua urmatoare le poate aduce o cunostinta ce se poate dovedi interesanta in timp pentru ei. In mod firesc, poate ca nu exista atunci timp pentru o discutie pe indelete, insa ceva le atrage atentia (exemple, cuvinte folosite, atitudini etc.) astfel incat vor dori sa tina legatura.

2019 poate fi anul unor calatorii memorabile: concediu, excursii, city-break, pelerinaj, schimb de experienta. Descopera lucruri care vin oarecum in contradictie cu convingeri ale lor, vad obiceiuri ale zonei ce ii pot face sa solicite informatii suplimentare, sa caute sensuri, sa faca legaturi cu trecutul, cu istoria. Este de mentionat faptul ca pot trai pana la jumatatea lui februarie cu senzatia ca nu mai sunt ei cei de altadata, ca nu mai au entuziasmul sau energia cu care erau obisnuiti. Poate simt ca nu le ajunge somnul sau ca resimt frigul atunci cand sunt in aer liber mult mai greu decat de obicei. Fata de aceste zile, la jumatatea lui februarie pot observa o importanta schimbare in bine care le risipeste indoielile sau temerile.

Inca de la inceputul lui 2018, Saturn le-a stimulat dorinta de cunoastere, de studii de inalt nivel, de a intra in tainele unor domenii, de a cauta raspunsuri la intrebari ce le vin din adancul fiintei lor. Anul 2019 este excelent pentru cei care sunt in pregatirea unor lucrari de tinuta stiintifica, universitara sau postuniversitara, care participa la concursuri scolare si universitare de dificultate ridicata, insa si acelora care sunt hotarati sa continue o pregatire organizata pentru admiterea la institutiile de invatamant superior. Oportunitati in cariera pot avea chiar in primele luni ale anului; sunt avantajati cei care au studii superioare, sunt inscrisi la o forma de perfectionare.

Nu se intrevad schimbari notabile in ceea ce priveste aspectul financiar in acest an. Sunt genul de oameni prudenti si care se bucura de realizarile obtinute pe cont propriu. Din acest motiv, dar si prin prisma configuratiei astrale, este putin probabil sa apeleze la credite pentru ideile sau proiectele lor. Poate doar oportunitatea unor studii sau a unor calatorii ce le-ar aduce in timp niste castiguri sau cresteri profesionale ii pot face sa ia in calcul o asemenea optiune.

Se prea poate ca partenerul de viata sa aiba o realizare financiara consistenta in acest an si de ea va beneficia in mod firesc si nativul Taur. Si impreuna vor stabili cum sa investeasca surplusul, cum sa il administreze. Sfarsitul iernii si inceputul primaverii le poate aduce propuneri de afaceri interesante din partea cuiva care dispune de capital, insa considera ca nu au suficienta experienta, cunostinte sau timpul necesar pentru a se apleca asupra operatiunilor
curente, astfel ca de acestea se vor ocupa nativul Taur.

Horoscop general 2019 - Gemeni

Pentru nativii zodiei Gemeni, anul 2019 se anunta a fi unul destul de important in evenimente si schimbari. Sfera relationala este dinamizata si avantajata de prezenta lui Jupiter (marele benefic) pana spre sfarsitul anului. Viata sociala se aglomereaza: sunt cautati, se bucura de contacte, intalniri. Se orienteaza spre asociatii (profesionale sau nu), uniuni, cluburi etc., cauta sa intre in contact cu oameni pe care ii apreciaza, ii stimeaza si considera ca au destule de invatat de la ei.

2019 se anunta a fi un an grozav pentru cei care lucreaza cu publicul (artisti, de exemplu), dar si pentru care activeaza in calitate de consilier, terapeut, antrenor personal si care in activitatea lor depind in buna masura de recomandari de la om la om. Pe cei care nu sunt intr-o relatie actualmente, inceputul anului ii poate aduce in contact cu cineva cu care ''se simt'' bine inca de la inceput iar lucrurile vin firesc: nu este nevoie de multe explicatii sau tatonari pentru a ajunge la concluzia ca sunt potriviti (iar aceasta impresie sa fie reciproca). Pentru cei care se cunosc de suficienta vreme, casatoria ar putea fi subiectul primelor saptamani ale anului; functie de preferinte si de statut social, aceasta poate avea loc chiar in vara sau toamna acestui an.

Sectorul financiar este unul caruia trebuie sa ii acorde importanta si in acest an, la fel ca in 2018. Apar in afaceri sau in viata zilnica tot felul de situatii incurcate: dificultati in a obtine sumele sau partea care li se cuvine. Sunt cautati, doriti, primesc propuneri si oferte atractive sau onorante pentru cei aflati la inceput de drum sau pe treptele de jos ale unei ierarhii; acestea au, insa mai degraba un castig in planul imaginii sau al notorietatii decat in plan financiar. Si tocmai de acea vor trebui sa puna in balanta efortul, timpul investit cu rezultatele concrete sau cu eventuale riscuri.

Interesant de remarcat este faptul ca pana la jumatatea lunii februarie se bucura de aspecte astrale datatoare de sperante in plan financiar. Acum este momentul potrivit pentru o renegociere salariala sau pentru o reasezare a tarifelor, comisioanelor sau a bonusurilor de performanta. Intervalul 15 februarie - 30 martie necesita atentie in planul sanatatii. Zilele in care vremea se arata mai calda nu trebuie sa fie un motiv de neglijenta in ceea ce priveste vestimentatia, protejarea trupului. In rest, pare sa fie un an lipsit de provocari serioase legate de sanatate. Iar daca se intampla ceva, au sansa sa intalneasca specialisti care sa le puna diagnosticul corect si sa le ofere tratamentul adecvat. Lunile cele mai favorabile ale anului pentru decizii importante pentru ei (asocieri, legaturi sentimentale, afaceri etc.) sunt mai si iunie. Atunci pare ca au curaj, judecata limpede si un cuvant important de spus intr-o relatie. Cu o exceptie notabila, insa: a doua decada a lunii iunie se arata a fi problematica in relatiile cu ceilalti: neintelegeri, amanari, jocuri de putere, poate lipsa bunei credinte si a sinceritatii in negocierile purtate in aceasta perioada.

Horoscop general 2019 - Rac

Inceput de an destul de incarcat pentru nativii zodiei Rac (la fel ca si in cazul celorlalte semne cardinale: Berbec, Balanta, Capricorn), posibil cu evenimente marcante inca din primele zile ale lunii ianuarie. Bineinteles, situatia concreta difera de la caz la caz si tine cont de harta personala. Pot avea surpriza unei schimbari de atitudine sau de pretentii din partea tovarasului de viata sau a cuiva cu care au relatie de afaceri, de colaborare, de apropiere: „Gata, din acest an schimbam foaia !”. In acest caz, bineinteles ca trebuie sa dea timpul inapoi si sa vada ce anume a dus la aceasta schimbare. Iar daca se simt nedreptatiti, raspunsul lor trebuie sa fie destul de ferm si de rapid, caci este putin probabil ca lucrurile sa se regleze pe parcurs. Daca nu exista nimeni in viata lor, este posibil sa iasa dintr-o data la iveala un admirator care a stat ascuns pana acum si care sa le faca o declaratie emotionanta.

Sfera profesionala si planul afaceri sunt si ele destul de incarcate inca de la inceputul anului. Ei insisi sunt mai ambitiosi, gata sa accepte o provocare profesionala venita sub forma unei propuneri la care nu se asteptau. Sau poate fi vorba despre un proiect sau o propunere pe care si l-au dorit cu cateva luni in urma si de la care aproape ca isi luasera gandul. Cei aflati la inceput de cariera se pot trezi dintr-o data cu alte exigente sau cerinte din partea sefului. Poate fi un soc pentru ei pe moment, insa vor ajunge destul de curand sa considere ca de fapt este spre binele lor.

In tot anul, Nodul Nord lunar traverseaza semnul lor si este socotit in astrologie ca avand o influenta favorabila. Practic, le poate aduce o intalnire marcanta: in plan sentimental, partenerial, al afacerilor. O persoana care va juca un rol destul de important pentru o perioada in viata lor (sau poate pentru tot restul vietii, in cazul unei relatii sentimentale). In data de 2 iulie are loc o eclipsa de Soare in semnul lor. Cateva zile inainte si cateva dupa aceasta au tendinta sa se acutizeze tensiunile existente intr-o relatie (sentimentala, de afaceri, de colaborare, de stransa prietenie). Iar Racii vor lua decizii in consecinta, tinand cont de istoricul relatiei si de implicatiile unei eventuale separari. Aproape pe intreaga durata a anului 2019, Jupiter actioneaza ca un protector asupra sanatatii. Iar acest lucru inseamna o fina atentie asupra semnalelor transmise de trupul lor, evitarea exceselor, dar si posibilitatea unei constatri de genul „putea sa fie si mai rau”. Surprize placute in ultima luna a anului in ceea ce priveste relatia sentimentala, o noua iubire sau revenirea fluturasilor in stomac.

Horoscop general 2019 - Leu

Pentru nativii zodiei Leu, 2019 este un an cu bune si cu mai putin bune, asa cum este viata de altfel. Reusesc sa se bucure din plin de cele ce li se intampla, cauta sa traga invataminte.

Un plus de ordine in viata lor, daca cumva era nevoie. Ramane la cote ridicate nevoia de a fi admirati, sa fie in centrul atentiei. Insa acum au cu siguranta ceva de oferit: realizari, performante, lucruri frumoase care ies din mainile lor. Cel putin buna dispozitie, o vorba buna pentru fiecare, incurajari, felicitari. Dar sunt din ce in ce mai constienti ca realizarile nu vin cu una, cu doua. Si, de aici, eforturi, pregatiri, finisari, antrenamente, repetitii, exercitii. 2019 se anunt un an grozav pentru femeile care doresc sa devina mame. Iar inceputul anului pare sa aiba un plus in aceasta privinta, insa in ansamblu nu au de ce sa se planga. Iar daca ei sunt pe cale de a trece de prima tinerete, dorintele si ambitiile mentionate mai sus se pot indrepta asupra copiilor lor. Oricum, in 2019, copiii sunt o prioritate pentru nativii Leu. Si stiu cum sa ii abordeze, cum sa ii motiveze, le acorda timp, se distreaza impreuna.

Este un an excelent pentru artisti, sportivi, performeri. Poate ca realizarile sau creatiile acestora nu se transforma imediat in bani, insa valoarea lor nu va fi trecuta cu vederea de catre spectatori, de catre critici. Se simt stapani pe ei, cred in valoarea si in nivelul atins, se raresc ezitarile, ratarile. Aspecte excelente in sfera sentimentala incepand din a treia decada a lunii
ianuarie (valabil pentru aproximativ o luna). Revine armonia intr-o relatie, poate ca acum cei doi se gandesc la un (viitor) copil in familia lor. Sau cei care actualmente nu sunt intr- o relatie intalnesc pe cineva care pare croit dupa dorinta inimii lor. In ansamblu se intrevede stabilitate in plan profesional. Totusi, eventuale tensiuni de la sfarsitul lunii ianuarie si din februarie ii pot face sa se indrepte spre un alt loc de munca sau cel putin sa aiba o discutie serioasa cu colegul, partenerul de cuplu, cu colegul de echipa sau chiar cu seful, dupa cum este situatia.

2019 ar putea fi un an destul de obositor, de solicitant pentru nativii Leu. Si totusi, le place ceea ce fac sau poate ei (asa cum mentionam mai sus) socotesc ca nu se pot obtine rezultate sau performante fara efort. Este important ca sportivii sau cei care lucreaza in conditii dificile sa aiba la indemana si modalitati eficiente de refacere dupa efort, sa ajunga in mijlocul naturii, in vreo statiune balneoclimaterica. Si toate acestea in ideea pastrarii vitalitatii si a poftei de viata pe termen mai lung. Se intrevad schimbari in plan financiar in anul 2019. De la caz la ca, ele pot fi majore. Si sunt obtinute in buna masura ca urmare a unor investitii inspirate, speculatii
de succes. An remarcabil pentru cei care activeaza in domeniul imobiliar. Leii sunt cei care au initiativa, simt pulsul pietii sau al celor cu care vin in contact, sunt cei mai buni ambasadori ai lor.

Horoscop general 2019 - Fecioară

2019 se anunta a fi un an destul de important pentru nativii zodiei Fecioara. Poate fi un punct de cotitura pentru multi dintre ei: doresc sa isi intemeieze o familie, sa se mute in casa noua (achizitioneaza teren, construiesc sau cumpara; totul, de la caz la caz). Pe cei mai in varsta sau aflati in pragul pensionarii ii ajunge poate dorul de locurile natale sau ale copilariei lor si se gandesc sa se retraga acolo. Aceste schimbari sunt facilitate de prezenta lui Jupiter in Sagetator pana spre sfarsitul lui 2019, caci acesta usureaza eventualele tranzactii imobiliare implicate. O schimbare de loc de munca poate avea o stransa legatura cu dorinta de a fi mai aproape de casa. Surprinzator, in anul 2019 pozitiile astrale favorizeaza femeile care au trecut de prima tinerete, dar care isi doresc sa devina (din nou) mame (in special in luna februarie).

Intamplari marcante in plan familial: (re)apropiere de parinti, de rude, de oameni de care in alte timpuri erau nedespartiti. Impacare, daca este cazul, dupa o perioada destul de lunga in care nu au vorbit ori si-au purtat pica. Un an frumos pentru copiii nascuti in zodia Fecioarei: prezenta binefacatoare a unuia dintre parinti sau bunici, a vreunei rude mai in varsta care are grija de el, il invata, il incurajeaza, ii ofera poate caduri sau sprijin financiar, il sustine pentru practicarea unui sport sau in vreun domeniu artistic. In acest an, nativii Fecioara pot avea initiativa demaraii unei afaceri de familie in care eventual sa puna in valoare o mostenire, o traditie, un mestesug, un secret. Pana la jumatatea lunii februarie pot intampina probleme in accesarea unui credit sau in recuperarea unor sume care le se cuvin ori pe care le-au dat cu imprumut. Prima jumatate a lunii aprilie le poate aduce oferte de munca destul de interesante; vor lua, bineinteles, o decizie legata de acestea tinand cont de eventuale nemultumiri acumulate in ultima perioada la locul actual de munca (si, asa cum am mentionat mai sus, apropierea de casa ori de scoala/clubul/cercul copilului pot juca un rol in aceasta alegere).

In a doua jumatate a lunii august, Marte va intra in semnul lor. La scurt timp vor urma Venus, Soarele si Mercur. Pe 30 si 31 august, Luna se va alatura celor mentionate: 5 planete in semnul Fecioarei. Mare incarcatura energetica si presiune pshihologica pentru luarea unor decizii destul de importante. Stari schimbatoare, dorinta de a se pune pe ei insisi inaintea celorlalti. Daca toate eforturile lor de a ajunge la pace si stabilitate in cuplu nu au dat roade pana acum, este mare tentatia lor sa spuna Stop si sa isi doreasca sa mearga mai departe pe cont propriu. Linistea, fericirea si stabilitatea familiala conteaza mult pentru ei in acest an, insa daca ajung la concluzia ca acestea nu pot fi obtinute in actualele conditii sunt dispusi la o separare, macar temporara.

Horoscop general 2019 - Balanță

Un inceput de an destul de incarcat din punct de vedere astral pentru nativii zodiei Balanta. Chiar din prima zi a anului Marte intra in Berbec; pentru ei, in casa parteneriatului, asocierilor, a dusmanilor. Nu sunt excluse mici furtuni conjugale; finalizarea acestora este, evident,
influentata de amploarea acestora si de eventuala perioada de raceala intervenita intre soti. In cupluri sudate si intrate oarecum in rutina, poate fi vorba despre un plus de animatie, de exprimare deschisa a sentimentelor si, daca este cazul, de dorinta de a organiza o petrecere cu ocazia aniversarii nuntii sau casatoriei.

Balanta este semnul casatoriei, al uniunii dintre barbat si femeie; paradoxal este faptul ca multi dintre nativi sunt perfectionisti in acest domeniu, au asteptari exagerate fata de cel(a) care le sta alaturi si tocmai de aceea putem vedea un numar neasteptat de mare de Balante care aleg calea celibatului. Viata, timpul, experienta, stergerea unor rani sufletesti dar si o aparitie interesanta in viata lor ii poate face sa isi puna problema schimbarii acestui statut. Iar acea aparitie poate fi chiar in prima parte a anului. 2019 este un an excelent pentru elevii care se pregatesc pentru admiteri, evaluari nationale, concursuri scolare. Sigur, nu se ingrasa porcul in ajun, insa tine de ei sa valorifice aceasta conjunctura astrala: isi organizeaza informatia, isi pot acoperi goluri din cunostinte, capata incredere in ei insisi (si acesta este un factor important al
succesului).

De la jumatatea lunii mai si pana spre inceputul lui iulie se pot confrunta cu situatii stresante la serviciu: sefi neintelegatori, incarcatura din punct de vedere al sarcinilor, controale si evaluari, pretentii nerezonabile ale unor clienti. Pe un fond de oboseala sau de frustrare personala pot veni si sfaturi, incurajari sau recomandari din partea familiei: „daca nu mai poti, schimba, renunta”, „cu ce iti pot fi de folos” sau „nu mai bine incercam sa facem noi ceva pe cont propriu?”. Pe de alta parte, primavara si inceputul verii pot aduce o notorietate mult
asteptata, oferte de munca sau intrarea intr-un cerc restrans in care se iau decizii, bineinteles tinandu-se con de nivelul la care se gaseste fiecare in cadrul firmei sau al breslei. Sunt favorizate pentru nativii Balanta in anul 2019 tranzactiile financiare. Dupa situatia fiecaruia, se pot hotara sa isi indrepte atentia asupra unei mici (sau mai mari) oportunitati ce tine de zona constructiilor, tranzactiilor imobiliare. Sau poate renoveaza o casa parinteasca sau a stramosilor in vederea vanzarii sau obtinerii intr-un fel oarecare a unui venit de pe urma acestora.

Aspecte astrale interesante pentru cei mai tineri, elevi sau liceeni: isi pot descoperi o vocatie, domeniul in care doresc sa isi faca o cariera. Si pot fi legate de arta, de frumos, de constructii, de design industrial sau de interior. 2019 se anunta a fi un an fara probleme deosebite legate de sanatate. Cei mici (oarecum firesc) pot avea probleme pe perioade ceva mai lungi, raceli care apar si dispar sau care dureaza amai mult decat de obicei. In ansamblu, insa, aspecte bune in
aceasta zona.

Horoscop general 2019 - Scorpion

Pentru nativii Scorpion, 2019 se anunta a fi un an bun. Vine in continuarea lui 2018 in care Jupiter a fost in semnul lor si le-a scos in cale oportunitati remarcabile. Acum au sansa sa duca lucrurile la un alt nivel si sa vada niste castiguri consistente de pe urma activitatii lor. Pe de alta parte, stiu sa isi investeasca banii ori sa ii economiseasca, dupa cum este varsta si interesul pe termen mai lung. Se bucura de venituri ridicate cei care traiesc de pe urma vreunui talent al lor: se pune pret pe ei si pe activitatea lor. Nu sunt genul care se sperie in fata evenimentelor neasteptate. Este important, insa, faptul ca gasesc sprijin, intelegere, un sfat, aliati daca este nevoie. Sunt simpatizati, incurajati, sustinuti. Chair inceputul de an ii poate aduce alaturi de cei care pot juca un rol important in vreun proiect al lor din perioada care urmeaza. Si se pare ca nu sunt dispusi sa lase sa treaca pe langa ei aceasta sansa. Se pot lasa pentru o perioada in plan secund, intr-o pozitie subalterna sau asculta fara ezitare sfaturile pe care le primesc.

Interesanta de remarcat este si posibila strangere a relatiei cu frati, surori sau veri mai mari decat ei ca varsta. Dupa situatia concreta, acestia se pot implica in educatia lor, in aspecte scolare sau, la varste mai mari, poate ca descopera o afinitate ridicata si isi pun problema unei asocieri intr-o afacere. Mai exista si posibilitatea ca acestia sa le puna la dispozitie o suma sau alt fel de resurse de care ar avea nevoie pentru demararea/continuarea unei afaceri. Aspecte mai putin semnificative in plan relational. Bineinteles, o harta natala este complexa si elemente ale acesteia pot indica evenimente importante in acest sens. O relatie infiripata in anul anterior (si chiar mai demult) se poate indrepta in mod natural spre o uniune, logodna, casatorie. Ar trebui mentionat, totusi, la acest domeniul riscul unor tensiuni crescute in relatia de suflet sau in cele personale incepand cu a doua jumatate a lunii februarie si pana la sfarsitul lunii martie. Pot descoperi cu surprindere ca anumite persoane sunt departe de parerea pe care Scorpionii au avut-o fata de ei.

2019 este un an remarcabil pentru elevi. Problema nu este despre inteligenta, ci mai ales despre curiozitate si de capacitatea de a face legaturi intre notiuni, lucruri, discipline. Astfel ca elevi care pana mai ieri erau socotiti de nivel mediu pot iesi dintr-o data in evidenta prin cunostintele lor, prin rezultatele scolare, prin notele obtinute in cadrul evaluarilor. Este de bun augur cuplul elev-profesor sau elev-parinte: copiii de zodie Scorpion pot face progrese serioase daca simt sprijinul unui adult. Si chiar intamplarea face sa capete atentia, interesul sau sprijinul unui profesor, indrumator, antrenor, Zona financiara pare a fi cel mai bine aspectata in acest an pentru nativii Scorpion. Evitarea unor pagube sau investitii fara viitor, achizitii in conditii avantajoase a unor obiecte de valoare si chiar la accesarea convenabila a unor credite: toate sunt variante prin care se pot ''misca'' in afaceri ori spre un tel personal. Pot fi foarte multumiti spre sfarsitul anului cand vor trage linie si vor analiza rezultatele obtinute.

Horoscop general 2019 - Săgetător

Bineinteles, cu Jupiter (planeta lor guvernatoare si marele benefic) in semnul lor, 2019 ar trebui sa fie un an grozav pentru nativii Sagetator. Se prea poate sa fi remarcat faptul ca in ultimul an parca au fost lipsiti de sanse, de motivatie sau poate ca alte obstacole au stat in calea realizarii visurilor lor. Jupiter ar trebui sa rezolve aceste probleme. Apar in calea lor oameni de care
au nevoie sau de care depinde o deblocare, un progres. Sunt mai putin tentati sa mearga pe mana norocului (sau acesta este de partea lor acum), tin cont de experiente anterioare ale lor sau ale altora, dar si de bunul simt. Isi asculta intuitia sau poate ca le este de folos sfatul unui batran sau al unei persoane intelepte. Nu sufera prea mult de urma unor eventuale esecuri anterioare, isi revin la forma cu care erau obisnuti o data ce se angreneaza intr-un proiect motivant.

Aspecte excelente pentru gasirea unei case, pentru mutarea intr-o locuinta care sa se potriveasca unui nou nivel social sau salarial atins. Fara mare efort si negociere, poate fi un vis implinit (tocmai pentru ca si consitiile financiare par sa fie de partea lor in aceasta perioada: fie acceseaza facil un credit, fie castigurile lor din ultima perioada alaturi de ce au deja pus deoparte sau de un ajutor din partea familiei le permit o schimbare dupa dorinta lor). De asemenea, anul 2019 are aspecte grozave pentru viata sentimentala. Au farmec, au succes personal sau profesional, radiaza energie si incredere si astfel pot atrage privirile, atentia si interesul multora. Iar viata le poate scoate in cale exact acea persoan alaturi de care se pot gandi la viitor (iar lucrul acesta este posibil inca din a doua decada a lunii ianuarie).

Pentru ca niciodata lucrurile nu se intampla doar la modul ideal, superlativ, Jupiter vine si cu probleme specifice. Isi pot pierde atentia, concentrarea sau motivatia dupa o serie de succese. Li se pare ca totul le este accesibil sau permis. In aceste cazuri, dupa vremuri bune vor urma din pacate si altele mai putin bune care vor avea rolul sa ii readuca cu picioarele pe pamant. Important de mentionat faptul ca in 2019 Sagetatorii ar trebui sa fie marii beneficiari ai unei conjuncturi astrale favorabile lor. Cu Jupiter si cu Saturn aflate in domiciliu (forta si, in principiu, efecte pozitive) in pozitii avantajoase. Pentru multi dintre ei ar putea fi punctul de lansare intr-o activitate, afacere, proiect din care vor putea trai o buna perioada de acum inainte. Inceputul anului poate fi grozav pentru ei: au curaj, inspiratie, energie, motivatie, gasesc sprijinitori (si material daca este nevoie) pentru ideile si proiectele lor. In general, Jupiter inseamna expansiune, crestere, dezvoltare. Raportat la nivel fizic, exista pericolul luarii in greutate in acest an pentru nativii zodiei Sagetator. Iar problema este ca la inceput par sa nu dea prea mare importanta acestui aspect: „pot oricand sa dau inapoi, daca vreau” si sa lase sa treaca timpul in defavoarea lor.

Horoscop general 2019 - Capricorn

Inceput de 2019 destul de incarcat de evenimente pentru nativii acestei zodii. Chiar prima zi (sau noapte) a anului le poate aduce o intalnire, o revelatie sau un eveniment care le deschide ochii asupra desfasurarii ulterioare a unei relatii sau a unui proiect. Ecouri si reverberatii in timp ale unei vorbe care li se spune, gest care li se face acum. De notat, insa, si un exces de sensibilitate in aceasta perioada. Au tendinta sa ia totul prea personal, dramatic: se bucura de laude, aprecieri, declaratii, se intristeaza adanc daca simt ca nu primesc atentia sau raspunsul pe care il doresc. Isi vor regasi cu siguranta echilibrul in zilele si saptamanile care vor urma. Pot, insa, sa isi stabileasca un tel in primele ore ale anului, sa isi puna o dorinta si vor incerca din toate puterile sa nu se lasa abaturi de la drumul ales. Posibila surpriza majora la inceput de an ce tine de planul material: un cadou important, scump sau cu o semnificatie deosebita, recuperarea unei sume date cu imprumut sau regasirea unui lucru de valoare, act cu valoare, iar intr-un caz deosebit poate ca primesc sau gasesc o informatie importanta pe care o vor valorifica cat de curand.

Interesanta desfasurarea unor evenimente: li se face o promisiune la inceputul anului, afla despre deblocarea unor fonsuri sau a unui proiect, obtinerea unei aprobari, dupa care ... o pauza de cateva zile sau chiar saptamani. Evident, acest lucru ii nelinisteste, ii pune pe ganduri; important este, insa, finalul: pozitiv, asa cum au sperat. Functie de varsta, de stare materiala si de statutul relational, unii dintre Capricorni pot simti nevoia unei schimbari de locuinta. Se gandesc poate sa inceapa o viata noua alaturi de perechea lor intr-un alt ambient, pe care pot sa il numeasca ''doar al lor''. Primele luni ale lui 2019 pot aduce surprize placute in viata acelora dintre ei care nu au o relatie stabila. O aparitie noua, plina de viata, diferita fata de tot ce au cunoscut pana acum. Si poate tocmai de aceea simt nevoia unei perioada in care sa verifice daca lucrurile (sau persoana) sunt exact asa cum par (adica totul frumos la prima vedere). Sau, din cine stie ce cauze, nu se va gasi suficient timp sau conditii de petrecut impreuna alaturi de respectivul/respectiva (unul dintre ei face deplasari frecvente, nu este disponibil din cauza unor obligatii). Ramane o poveste frumoasa ce isi poate gasi un final fericit dupa decembrie 2019.

In cupluri in care relatia nu functioneaza asa cum ar trebui, mijlocul anului (sfarsitul lui iunie si prima decada din iulie) poate aduce evenimente neasteptate in plan partenerial. Pot iesi la iveala tensiuni mocnite, frustrari. Orice poate fi motiv de nemultumire acum; de fapt, este mai degraba raspuns la probleme nerezolvate de-a lungul lunilor si anilor. In principiu, buna sanatate pentru Capricorni de-a lungul acestui an. Sunt de genul lor precauti, echilibrati, stiu sa se refaca si sa isi acorde timp dupa perioade incarcate si cu munca intensa. Va trebui sa se fereasca de frig si de umezeala, vor putea observa ca soarele si caldura le fac bine, le refac energia si tonusul.

Horoscop general 2019 - Vărsător

Aspecte amestecare pentru nativii zodiei Varsator in 2019. In plan profesional continua lucrurile bune incepute in anul anterior. Si poate vor obtine chiar un plus consistent al veniturilor lor din salarii sau din alte modalitati de stimulare. Au, de asemenea, de castigat in plan financiar cei care activeaza pe cont propriu, in profesii independente. Foarte importanta ar fi si observatia ca anul 2019 le este foarte favorabil accesarii unor fonduri europene sau guvernamentale in conditii avantajoase, in unele situatii nemaifiind necesara rambursarea acestora. Bine ar fi sa isi faca repede temele si sa le prezinte ''profesorului” (agentiilor specializate) la fel de repede.

Pe de alta parte, trebuie sa observam ca Varsatorii sunt genul de oameni pe care rareori ii multumeste pe deplin prezentul si preivesc intotdeauna departe in viitor. Pana la sfarsitul lui 2020, Saturn (planeta lor guvernatoare) se afla in Capricorn, iar pentru ei acest lucru poate insemna o stare de nemultumire sau de ingrijorare fata de situatia actuala. Pentru altii care vad situatia din afara, lucrurile pot parea in regula: ii admira, ii invidiaza („ce n-as da sa fiu si eu in situatia lui”). Ei, insa, pot fi nemultumiti de tot felul de lucruri pe care le cunosc mai in amanunt. Traiesc lucrurile in mod subiectiv, bineinteles, si isi pun problema daca mai au energia sau rabdarea sa duca la bun sfarsit proiectele in care sunt angrenati, daca reusesc sa faca fata obstacolelor usor de anticipat dar si acelora aparute de cine stie unde. Cei cu o harta natala problematica se pot lupta cu episoade depresive in acest an. Mereu, insa, vor gasi alaturi pe cineva care sa ii sustina. Dupa cum sunt dispuse planetele, parca asa variaza si starile lor sufletesti: de la satisfactie si incredere in viitor la oboseala, lehamite, teama. Din fericire, au in
preajma lor tot felul de oameni care ii admira, ii apreciaza, ii incurajeaza si, daca este nevoie, ii sustin, le ridica moralul, le ofera un subect de meditatie sau o tema de cercetare.

Nu se bazeaza pe sansa, insa sunt constienti ca norocul joaca un rol important in viata oricui. Iar in acest an norocul pare sa fie de partea lor. Pot fi beneficiarii colaterali sau directi ai unor decizii importante care se iau la esaloane superioare, au simpatia publicului, sprijinul unor persoane influente. Chiar primele zile ale anului ii pot aduce in apropierea unor asemenea
persoane. Acum fac cunostinta, insa in saptamanile care urmeaza ajung sa stea de vorba direct cu respectivii (care, intre timp, primesc referinte despre Varsatori). Si, de aici, posibilitatea unei promovari ulterioare sau a accesului intr-un cerc de influenta sau acolo unde se iau decizii. Aspecte luminoase in sfera familiala sau in viata sentimentala. Evident, tensiuni apar in orice cuplu; in acest an interesele lor si ale partenerului de viata par sa coincida in buna masura astfel ca sunt rare (sau deloc) crize conjugale. Mai degraba putem spune ca cel putin unul dintre ei se gandeste la un nou copil in familia lor. Si pare ca si sanatatea este de partea amandurora, astfel ca acest vis se anunta a fi unul realizabil.

Horoscop general 2019 - Pești

2019 se anunta a fi un an remarcabil pentru nativii zodiei Pesti. Au observat poate schimbari importante in plan profesional, al afacerilor sau chiar in cel sentimental in ultimele saptamani ale lui 2018. Iar lucrurile pot inainta acum in buna masura; important este ca tocmai ei sa nu ridice piciorul de pe acceleratie, sa nu isi piarda interesul sau elanul, sa nu se arate nerecunoscatori fata de cei care le-au fost de ajutor. Idei interesante, promisiune neasteptata de ajutor inca din primele zile ale anului. Poate ca intrevad acum posibilitati pe care pana de curand nici nu le banuiau. Iar lucrurile se vor putea materializa chiar in luna ianuarie, caci astrele ii sustin in aceasta perioada. Este un timp pe care nu ar trebui sa il piarda ori sa il petreaca fara activitate,
actiuni concrete sau intalniri. Pentru unii dintre Pesti, inceputul lui 2019 coincide cu un nou post, o noua pozitie sau cu prezenta intr-un alta firma. Dar schimbari de acest gen sunt posibile in
general de-a lungul intregului an 2019, cu un plus de sanse insa in a doua jumatate a lunii ianuarie.

In situatiile in care se atinge limita de varsta necesara pensionarii, aceasta se face in glorie (sunt cunoscuti, apreciati, recompensati pentru activitatea depusa). Daca ei insista sa isi continue activitatea (pentru ca asa le spune inima), gasesc intelegere, variantele legale prin care li se aproba acest lucru. Sau nu este exclus ca propunerea sa vina din partea sefului, a angajatorului. Ianuarie si februarie pot coincide cu un nivel destul de insemnat al veniturilor,
insa trebuie remarcat si apetitul pentru cheltuieli (nu totdeauna justificate; vor realiza mai tarziu acest lucru). Coroborat cu conditiile meteorologice, a treia decada a lui ianuarie si primele
doua din februarie le pot aduce neplaceri legate de sanatate (raceala, dureri reumatice, tot felul de deranjamente ce au legatura cu frugul si cu umezeala). In ansamblu, insa, 2019 este un an fara probleme majore de sanatate. Planul financiar este bine aspectat in acest an. Lucrurile sunt evidente in cazul unei promovari, a obtinerii unor lauri sau premii in domeniul lor de activitate ori a unei popularitati remarcabile (si toate acestea sunt posibile in acest an prin prezenta lui
Jupiter in semnul Sagetatorului pana spre sfarsitul lui noiembrie). Au de castigat, insa, de pe urma configuratiei astrale si cei aflati de multa vreme in acelasi loc de munca si care nu au mai primit o crestere de salariu de cine stie cand.

Evident, un nou statut pofesional sau social atrage si o multime de admiratori, pretendenti. Foarte posibil insa ca dintre acestia sa apara si ''acela'': omul pe care il doresc alaturi de ei pentru totdeauna. De mentionat si perioada mijlocului anului (ultima decada din iunie si prima din iulie) in care este semnificativ riscul unor deziluzii sentimentale. Ne referim la oameni cunoscuti recent, nu si la relatii vechi, legate, stabile. 2019 este un an grozav pentru lansarea in afaceri. Au acum inspiratia sa se indrepte spre o piata bogata, spre clienti cu potential economic si, de asemenea, sa investeasca in imaginea firmei lor sau in reclama produselor si serviciilor pe care le ofera.

În articolul
HOROSCOP 2019! Vești uriașe pentru toți nativii în noul an. Început în forță pentru Berbeci și o nouă relație pentru Capricorni
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Comisarul lăsat să protejeze interlopii, eliberat din arest / S-a rezolvat și asta
Stiri interne • ieri la 22:50
Comisarul lăsat să protejeze interlopii, eliberat din arest / S-a rezolvat și asta
  • Comisarul care mușamaliza dosarele interlopilor face Paștele acasă
  • Judecătorii i-au eliberat pe toți din arest
  • Comisarul Călin Vasile a fost lăsat să comită infracțiunile de șefi și de procurori
Bianca Iordache se pregătește de naștere! Relația dintre ea și tatăl copilului său s-a îmbunătățit: ”Ește tot ce și-a dorit vreodată”
Showbiz intern • ieri la 22:49
Bianca Iordache se pregătește de naștere! Relația dintre ea și tatăl copilului său s-a îmbunătățit: ”Ește tot ce și-a dorit vreodată”
  • Bianca Iordache se pregătește de naștere
  • Care este relația dintre ea și tatăl fetiței sale
  • Declarații exclusive
Ce își dorește soțul Cristinei Spătar, iar artista nici nu vrea să audă! Cântăreața face declarații exclusive / VIDEO
Showbiz intern • ieri la 22:49
Ce își dorește soțul Cristinei Spătar, iar artista nici nu vrea să audă! Cântăreața face declarații exclusive / VIDEO
  • Ce își dorește soțul Cristinei Spătar
  • Artista nici nu vrea să audă
  • Declarații exclusive
Cabral știe ca 1 Mai se petrece întotdeauna pe litoralul românesc! În compania cui se distrează prezentatorul TV / PAPARAZZI
Paparazzi • ieri la 22:49
Cabral știe ca 1 Mai se petrece întotdeauna pe litoralul românesc! În compania cui se distrează prezentatorul TV / PAPARAZZI
  • Cabral știe ca 1 Mai se petrece mereu pe litoralul din România
  • Cum a fost surprins prezentatorul TV de paparazzii noștri
Mircea Julean știe cum să-și răsfețe iubita! Cât de bine se înțelege fostul soț al lui Sore cu actuala parteneră / PAPARAZZI
Paparazzi • ieri la 22:49
Mircea Julean știe cum să-și răsfețe iubita! Cât de bine se înțelege fostul soț al lui Sore cu actuala parteneră / PAPARAZZI
  • Cum își răsfață Mircea Julean iubita
  • Fostul soț al lui Sore, foarte atent la partenera lui
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ce echipă a câștigat batte-ul cu numărul 6: „O emoție...”. Preparatele au fost degustate de Taraful Clejanilor / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 22:24
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ce echipă a câștigat batte-ul cu numărul 6: „O emoție...”. Preparatele au fost degustate de Taraful Clejanilor / VIDEO
  • Echipa care a câștigat batte-ul cu numărul 6
  • A fost o probă strânsă în această seară
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Sonia, o şoferiţă de 19 ani, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat într-un TIR în drum spre casă. Maşina, cadou de la părinţi, a devenit capcană mortală
recomandare pe observatornews.ro
Sonia, o şoferiţă de 19 ani, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat într-un TIR în drum spre casă. Maşina, cadou de la părinţi, a devenit capcană mortală
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
recomandare pe as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol!  ''Mi se pare aberant''
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
Medicul Tudor Ciuhodaru, veşti de ultimă oră despre Florin Piersic: Prognosticul la un astfel de pacient este rezervat
Romania TV
Medicul Tudor Ciuhodaru, veşti de ultimă oră despre Florin Piersic: Prognosticul la un astfel de pacient este rezervat
Cum să îți asiguri venituri la bătrânețe fără să te bazezi pe pensie: ”Cu asta ar trebui să începem!”
recomandare pe antena3.ro
Cum să îți asiguri venituri la bătrânețe fără să te bazezi pe pensie: ”Cu asta ar trebui să începem!”
Horoscop 2 mai 2024. Taurii obțin succesul dorit, Peștii găsesc răspunsuri în situații dificile
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 2 mai 2024. Taurii obțin succesul dorit, Peștii găsesc răspunsuri în situații dificile
Pască cu brânză în aluat pufos de cozonac. Ingredientul care face ca aluatul să fie identic cu cel de la coferărie
recomandare pe antena3.ro
Pască cu brânză în aluat pufos de cozonac. Ingredientul care face ca aluatul să fie identic cu cel de la coferărie
De la ce vârstă trebuie să se spovedească copiii. Ce trebuie să facă în ziua împărtășaniei
recomandare pe playtech.ro
De la ce vârstă trebuie să se spovedească copiii. Ce trebuie să facă în ziua împărtășaniei
Se pune sau nu mazăre în salata de boeuf? Multe gospodine evită acest ingredient
recomandare pe playtech.ro
Se pune sau nu mazăre în salata de boeuf? Multe gospodine evită acest ingredient
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Record halucinant! Datoria publică a României a crescut cu 8 miliarde de euro!
recomandare pe dailybusiness.ro
Record halucinant! Datoria publică a României a crescut cu 8 miliarde de euro!
Schimbări în Codul Muncii! Românii care NU vor mai fi obligați să muncească în tura de noapte
recomandare pe dailybusiness.ro
Schimbări în Codul Muncii! Românii care NU vor mai fi obligați să muncească în tura de noapte
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
recomandare pe a1.ro
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Close