Homepage » Horoscop » HOROSCOP 2021. Taurii vor avea mari schimbări

HOROSCOP 2021. Taurii vor avea mari schimbări

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 12.01.2021 la 22:05 Actualizat pe 13.01.2021 la 08:32

Anul 2020 s-a încheiat, iar acum așteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne oferă acest nou an. Este un nou an, un an în care se anunță schimbări mari pentru toți nativii. Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul pentru 20201, pentru toate zodiile. Așadar, citește mai departe pentru a afla ce îți rezervă astrele din punct de vedere financiar, amoros, al sănătății și nu numai.

  • Horoscopul anului 2021
  • Remus Ionescu a pregătit horoscopul pentru anul 2021!
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc.

Berbec

Una peste alta, 2021 trebuie sa fie un an bun pentru nativii Berbec. Inceputul anului ii gaseste in plina activitate: intalniri, sedinte, negocieri; continua ritmul din luna anterioara, merg mai departe cu proiectele in care sunt implicati, fac eforturi (si au bune sanse) sa le extinda.

Vor putea insa constata ca, fata de anul anterior, intervin si momente de respiro. Poate ca in ultimele luni au obtinut increderea sefului sau a unui client important si au acum libertatea sa isi organizeze activitatea dupa cum le este mai bine, iar verificarea se face doar dupa rezultate si termene.

In ansamblu, Berbecii au sansa ca in acest an sa isi sporeasca veniturile: cele obtinute din salarii, comisioane, prime pentru obiectiv sau cele obtinute din activitatea pe cont propriu (client important, tranzactie majora etc.). Sunt insa si perioade in care trebuie sa fie atenti la investitii, bani dati cu imprumut (in special in luna ianuarie).

Chiar inceputul de an le poate aduce noutati importante care tin de locul de munca sau de functie (angajare, promovare, (cu un plus pentru cei care au acumulat suficienta experienta sau vechime), cooptare intr-un proiect de anvergura).

De felul lor sunt firi sociabile, ancorate in realitatile economice si chiar in cele politice. Acest an poate marca afilierea lor la tot felul de organizatii: profesionale, cu activitate locala sau nationala, care deruleaza campanii umanitare. Beneficiul nu este neaparat de natura materiala (desi poate ca prin intermediul lor isi apara interesele), ci foarte bine poate fi dat de legaturile umane sau profesionale pe care le realizeaza. 2021 este un an in care succesele vor fi cumva legate de calitatea si de numarul contactelor pe care le au in sfera sociala. Vor avea destule de invatat de la oamenii cu care interactioneaza; au discutii pe teme diverse, li se indica autori sau titluri remarcabile pentru domeniul lor de interes.

In acest an sporeste dorinta (evident, dupa caz, situatie matrimoniala si varsta) de a deveni parinti. Ei socotesc ca acest lucru ar fi o implinire sufleteasca, o realizare majora a existentei lor. Iar dorinta lor s-ar putea indeplini chiar in primavara (aspectele sunt mai putin favorabile de la jumatatea lunii iunie si pana la sfarsitul lui iulie). De altfel, perioada mai sus mentionata poate pune la incercare soliditatea unor cupluri constituite relativ recent. Eventuale tensiuni sau chestiuni anterioare care nu au fost lamurite si inchise pot iesi la suprafata cu intensitate.

Punand lucrurile in perspectiva, adica tinand cont de situatia economica si sociala curenta, putem spune totusi ca la sfarsitul anului, nativii Berbeci vor avea motive de mandrie si de multumire. Si, foarte important, intregul an ii tine in activitate, asa cum le place lor, si in contact cu oameni si evenimente.

Taur

Taurii se numara printre semnele zodiacale care se pot astepta in acest an la schimbari semnificative in viata lor. Iar aceste schimbari vizeaza in primul rand sfera profesionala sau afaceri. Evident, succesul in viata este o combinatie intre pregatire, ambitie si noroc.

Pozitiile planetare favorizeaza o ascensiune profesionala pentru Tauri. Chiar inceputul anului ii gaseste pe acestia visand frumos si pregatindu-se de actiune. Pana la inceputul lunii martie, Marte se gaseste in semnul lor si le deschide gustul spre risc, le stimuleaza ambitia si indrazneala. Exista si situatii in care chiar omul iubit sau cineva cu care interactioneaza relativ frecvent si ii cunosc bine le poate spune: ,,Eu stiu ca poti, te-am vazut. Cred ca ar trebui si tu sa iti doresti mai mult. Te sustin, sa stii !”

Lucruri bune legate de cariera se pot intampla inca din aceasta iarna: circumstantele ii pot propulsa intr-o functie de conducere, sunt favoriti sa ocupe un loc devenit liber, li se acorda incredere si responsabilitati.

Un posibil efect al linistii obtinute in plan financiar ca urmare a unei promovari (sau obtinerii unui loc de munca, dupa cum este cazul) este dorinta de a-si legaliza relatia sentimentala, de a ,,intra in randul lumii”.

Pentru unii dintre Tauri apare interesul pentru agricultura: dupa varsta si dupa capitalul disponibil, poate fi vorba despre o activitate facuta in secundar fata de cea de baza, pentru asigurarea unei hrane mai sanatoase pentru ei si familia lor (poate chiar in vara le vine aceasta idee si vor petrece ceva timp in zona respectiva), sau poate fi ceva la o scara mai mare (o afacere pe care sa o dezvolte in timp). De asemenea, apetit pentru investitii imobiliare (vor astepta momentul prielnic si pretul convenabil).

Pentru cei care au dat curs imboldului interior spre studii (pe care l-au resimtit in ultimii ani) si au obtinut o diploma, a sosit vremea sa se bucure de rezultatele eforturilor lor: activitate pe cont propriu, birou sau au sansa sa gaseasca usor pe cineva care are nevoie de specialisti ca ei si care este dispus sa ofere un salariu consistent.

A treia decada a lunii martie si primele doua din aprilie constituie un interval mai delicat pentru nativii Taur: tonus redus, vag sentiment de nemultumire, nevoie de odihna si de timp petrecut doar cu ei insisi. Isi pun intrebari in legatura cu activitatile lor din ultima perioada (consistenta, eficienta, justificare etc.), se pot arata nemultumiti de sprijinul primit din partea altora. In esenta nu este nimic rau cu acest lucru; nu suntem mereu activi, energici si hotarati.

Pentru cei care nu sunt angajati intr-o relatie, primavara (a doua decada din aprilie si luna mai) se poate arata darnica cu ei: pe de o parte simt poate ca ar fi timpul sa lase in urma singuratatea, pe de alta parte intalnesc sau revine in viata lor cineva alaturi de care cred ca ar putea crea un cuplu.

Gemeni

Pentru nativii zodiei Gemeni, anul 2021 va fi, aparent, mai linistit, fara evenimente spectaculoase. Schimbari de anvergura se vor petrece, mai degraba, in interiorul lor: credinte, convingeri, atitudini fata de religie.

Vor fi dornici sa calatoreasca si sa vada la fata locului oameni, obiceiuri, monumente, peisaje spectaculoase, exotice. Iar daca acest lucru nu va fi posibil, din cauza conditiilor restrictive, vor face acest lucru virtual: vor naviga pe internet in cautarea informatiilor pe care le doresc, a imaginilor si filmarilor, vor lua legatura direct cu specialisti daca este posibil (daca nu, macar le vor cauta cartile).

Vor avea interes pentru studii superioare, pentru perfectionare profesionala. La un alt nivel, interes pentru filosofie, religie; fie ca sa isi confirme ceea ce simt sau cred deja, fie sa gaseasca argumente, calea, drumul spiritual.

Din ultima decada a lunii februarie si timp de vreo doua luni, oportunitati in cariera: sunt apreciati, se vorbeste despre ei, pot castiga increderea superiorilor si obtine conducerea sau coordonarea unui proiect, eventual fac un salt in ierarhie. Este o perioada buna pentru cei care isi doresc schimbarea locului de munca si, bineinteles, pentru cei care doresc sa revina in activitatea profesionala dupa o perioada de pauza.

Din 4 martie si pana pe 23 aprilie, Marte traverseaza semnul lor. Le va aduce energia care le-a lipsit la inceputul anului, indrazneala si entuziasm. Va fi un plus si pentru viata sociala: sunt iarasi cautati de prieteni, colegi si colaboratori (dupa o intrerupere din cauze diverse, neasteptatate; nu neaparat cearta, disputa), sunt invitati sa se alature unor cluburi, asociatii, sa ia parte la proiecte sociale, de grup etc. Pe de alta parte, tot in aceasta perioada vor trebui sa acorde atentie sporita sanatatii; de fapt, vo fi mai inclinati spre activitati riscante, solicitante. Pericole legate de obiecte ascutite, fierbinti, taioase.

Din a treia decada a lunii martie si timp de mai bine de o luna va fi o buna perioada pentru renegocierea salariului, a comisioanelor. Acesta perioada se anunta banoasa pentru cei care activeaza pe cont propriu.

Fata de anii anteriori, in care Saturn in semnul Capricornului le-a adus poate retineri, temeri nexplicabile, frica de esec, anul acesta le aduce revenirea optimismului, a echilibrului, a increderii in ei insisi. Chiar si urmarea si absolvirea unor cursuri le va da un sentiment de siguranta, stapanire de sine. Chiar si situatia financiara se poate imbunatati: fie scapa de niste datorii, fie reusesc sa intre in posesia unor bunuri, li se restituie o suma mai mare etc.

Sfarsitul primaverii si inceputul verii constituie o perioada buna pentru relatii: sentimentale (dupa cum este cazul, refacerea atmosferei din cuplu, revenirea la sentimente mai bune fata de partenerul de viata, intalnirea cuiva cu care sa inchege o relatie sentimentala (daca sunt singuri)), parteneriale, aliante, asocieri.

Una peste alta, pentru nativii Gemeni anul 2021 va constitui o pregatire pe diverse planuri (sufleteasca, profesionala, al conceptiei de viata) pentru anul care va urma, plin de oportunitati si de solicitari.

Rac

Pentru nativii zodiei Rac sunt aspecte bune la inceput de an in sfera relationala. Perechea Saturn-Jupiter s-a mutat din semnul Capricornului in cel al Varsatorului si contribuie pozitiv la schimbarea atmosferei in cuplu; dispare bariera care a impiedicat comunicarea sincera, deschisa si fireasca in ultimii ani.

Pentru cei care nu sunt actualmente intr-o relatie, luna ianuarie le poate aduce o surpriza placuta. Sunt atrasi de o persoana pe care o intalnesc acum sau poate ca cineva dintre cei alaturi de care a petrecut la revelion sau cu o alta ocazie recenta isi manifesta dorinta sa se intalneasca si sa se cunoasca mai bine.

Iesirea lui Marte din semnul Berbecului si intrarea in Taur (inceputul lui ianuarie) aduce o usurare in ceea ce priveste climatul de la locul de munca, presiunile puse pe umerii lor de catre sefi, evaluatori, clienti importanti. De asemenea, va fi un plus pentru viata sociala, iar aceasta nu inseamna doar mai mult timp petrecut alaturi de colegi sau cunostinte, ci si sprijin, acces la informatii de interes pentru ei.

Primele doua luni le pot aduce o crestere a veniturilor: un spor din salariu, din comisioane. Vor incerca poate sa acceseze niste fonduri care se acorda in conditii avantajoase, sa beneficieze de niste reduceri sau facilitati.

In a treia decada a lunii martie apar in sfera carierei aspecte impartite: sanse de care trebuie sa profite, oportunitati pe care ar fi bine sa le urmareasca. Totusi, eventuale evenimente neplacute (sanctiuni, rezultatul unor controale sau evaluari etc.) petrecute relativ recent se pot intoarce impotriva lor acum. In cazuri deosebite, poate ca le este testata hotarea, rabdarea, capacitatea de a face fata unor situatii stresante, urgente, presiuni. Insa perseverenta si rezilienta le vor aduce roade.

Din 23 aprilie si pana in 11 iunie, Marte se va afla in semnul lor. Efecte bune in planul sanatatii, al increderii in ei insisi. Pe de alta parte, incredere in a accepta o oferta de asociere, de munca. Ideea este ca vor fi cautati, ,,curtati”, ofertati si ar fi bine sa treaca peste o eventuala nemultumire ca lucrurile nu s-au petrecut cand si cum si-au dorit ei. Pe de alta parte, poate ca abia atunci reusesc sa gaseasca finantare pentru ideile si proiectele lor, iar aceasta vine la un moment potrivit.

Din 11 iunie si pana la sfarsitul lui iulie trebuie sa acorde un plus de atentie cheltuielilor si investitiilor, eventual imprumuturilor care li se solicita. Vor pune in balanta relatia pe care o au cu respectivul, suma care li se solicita, eventuale garantii. Iar pentru cei care sunt in cautarea perechii de suflet si care cred ca viata le-a scos in cale pe cineva plin de calitati, este bine sa urmareasca si motivatiile celuilalt, felul de a se comporta cu toata lumea, nu doar in raport cu nativul Rac.

Leu

Pentru nativii zodiei Leu, anul 2021 poate fi unul de cotitura in ceea ce priveste afacerile, relatiile, asocierile si rivalitatile, competitorii. Din acest punct de vedere, inceputul de an le poate pune dificultati nebanuite. Reglementari de moment pot amana inchegarea unei aliante, semnarea unui contract, lansarea unui proiect. Lucrurile se schimba insa in bine din luna martie. Dezghet, reluarea unor relatii, intrarea in vigoare a unei intelegeri.

Sunt insa si efecte bune ale acestor pozitii astrale. Exista prieteni care ii sustin pentru preluarea unui post, ii aleg sa reprezinte interesele unui grup, sa le fie macar purtatori de cuvant (lucruri valabile tot in perioada mentionata: ianuarie – inceputul lui martie).

In mare, vor aparea schimbari in bine in ceea ce priveste viata de cuplu. Vor petrece mai mult timp impreuna, se gandesc la o afacere in care sa se implice amandoi. Exista si varianta in care omul iubit ii pune in contact cu potentiali parteneri de afaceri, le gaseste clienti pentru produsele si serviciile lor.

Anul acesta poate aduce o noutate remarcabila pentru cei care nu sunt intr-o relatie. Poate ca se schimba ceva din programul lor si au mai mult timp pentru socializare, poate ca un nou post sau activitate ii aduce in contact cu mai multa lume; ideea este ca sporesc simtitor sansele sa le iasa in cale cineva pe care sa il admire si de care sa se indragosteasca. Foarte bine, poate fi o combinatie intre dragoste, admiratie si interese comune: au ce discuta, au ce face impreuna, nu se plictisesc, realizeaza in comun activitati care le aduc bani si faima.

2021 este un an grozav pentru cei care in ultimii ani si-au propus sa evolueze profesional, sa atinga un nivel de maiestrie. Acum au curaj sa iasa in fata publicului, a juriului, sa expuna unei piete mai largi activitatea, produsele si serviciile lor. Sau, daca pana acum au avut o activitate sporadica, li se ofera acum un contract pe termen lung (ba chiar se pare ca vor avea de unde alege; pot negocia destul de serios, amana semnarea unui contract pana cand acesta se apropie de pretentiile lor).

Din ultima decada a lunii aprilie si pana spre jumatatea lui iunie, perioada mai delicata pentru sanatate. Nevoie de odihna, de timp petrecut in natura. Eventual, conflicte interioare de rezolvat, amaraciuni, pareri de rau.

Din 11 iunie si pana pe 29 iulie, Marte va traversa semnul lor natal; Marte si Saturn vor fi in opozitie. Nestare, ambitii, incapatanare; nu sunt excluse turbulente in plan personal, inconsistenta in afirmatii si in actiuni, dorinta de a-si lua revansa fata de cineva. Este o perioada care trebuie tratata cu atentie, pentru a nu lasa urmari in planul relatiilor personale.

In concluzie, 2021 poate fi o rampa de lansare pentru cei care pana acum au lucrat asupra lor insilor, si-au sporit valoarea, nivelul de pregatire, rabdarea.

Fecioara

Pentru nativii zodiei Fecioara, anul 2021 nu se anunta a fi unul iesit din comun, ba mai degraba unul al eforturilor si sacrificiilor, pregatirilor pentru viitor. Se va dovedi in timp faptul ca stradaniile lor nu sunt inutile; important este sa aiba rabdare, eventual sa isi stabileasca niste tinte pe termen mai lung, sa se organizeze.

La inceput de an (intreaga luna ianuarie), inima buna, incredere in ei insisi, fac totul cu placere, cauta sa evite rutina. Mai departe se schimba ritmul, perceptia lor sau nevoile altora (familie, prieteni, sefi sau clienti) de care vor trebui sa tina cont. Din fericire, munca multa si activitatea sustinuta le pot aduce castiguri suplimentare. Pe de alta parte, poate ca vor invata sa faca lucrurile mai usor, mai simplu, invata tehnici noi, se adapteaza unor unelte moderne. Pe scurt, isi sporesc eficienta, productivitatea, valoarea.

Din 13 mai si pana pe 28 iulie, Jupiter (marele benefic) intra in semnul Pestilor si le poate aduce sansele la care se viseaza in primele luni ale anului, o data cu inhamarea la o activitatea dificila, laborioasa. Poate ca va fi un prim examen (neoficial) pentru ei: li se acorda incredere, sunt pusi la incercare, (mai ales pentru cei mai tineri sau aflati la inceput de drum profesional) sunt evaluate progresele lor.

Efectele acestei pozitii planetare se vor observa si in sfera relationala, sociala, parteneriala. Interactioneaza destul de mult cu oameni de calibru, de calitate, de la care au ce invata si care, poate, le vor fi de ajutor la un moment dat. In perioada in care Soarele traverseaza semnul Gemenilor (din 21 mai si pana in 20 iunie) apar sanse in sfera profesionala, asa cum am mentionat anterior. Pune cineva (care i-a observat si apreciat in ultimul timp) o vorba buna pentru ei, li se incredinteaza sarcini mai dificile sau mai complexe ori, in a numite circumstante, pot fi promovati.

Cam in aceeasi perioada (sfarsitul primaverii si inceputul verii), daca nu sunt prinsi intr-o relatie, se poate sa intalneasca pe cineva atractiv, interesant, de conditie buna de care se pot indragosti. Pentru cupluri cu vechime, suflu nou: vor face impreuna alte genuri de activitati, ies dintr-o rutina, eventual se gandesc sa realizeze impreuna o afacere. Foarte probabil, tot atunci se pune problema unui copil (sa devina parinti) si amandoi par sa fie de acord in aceasta privinta.

Perioada cu Marte in semnul Leului (din 11 iunie si pana pe 29 iulie) se anunta mai delicata, obositoare. Din fericire, nativii Fecioara sunt destul de atenti la semnalele trupului lor si vor sti ce anume sa evite, sa isi acorde timp de odihna, refacere. Daca reusesc sa isi programeze in aceasta perioada concediul de odihna, cu atat mai bine pentru ei.

Luni remarcabile se anunta a fi august si septembrie; atunci vor avea un consistent sprijin planetar. Efectele se vor vedea in plan personal (farmec, atrag, stiu sa se puna in valoare), dar si relational, social. Legaturi sau contacte realizate in aceasta perioada le vor putea fi de un real folos mai tarziu, la momentul potrivit.

Balanta

Nativii zodiei Balanta vor sti, cu siguranta, sa isi ajute norocul in acest an. Intelepciune, echilibru, prosperitate. Au idei de valoare, elan, curaj, incredere in ei insisi; sunt perseverenti si convingatori, stiu sa isi atraga sustinatori si sa isi faca aliati.

Sunt admirati, isi sporesc influenta in cercul din care fac parte (profesional ori social). Pe de alta parte, apar circumstante norocoase pentru ei: sunt incurajati sa isi dezvolte aptitudini si talent, li se acorda incredere; daca apare un loc liber in organigrama, sunt printre favoriti. Poate fi vorba si despre un proiect sezonier sau legat de o aniversare, eveniment semnificativ; tot vor fi cumva in prim-plan.

Primavara vine cu vesti bune pentru cei care sunt in cautarea perechii de suflet. Sufleteste sunt pregatiti pentru dragoste; viata se arata generoasa cu ei in acest an: din a treia decada a lunii martie si pana spre sfarsitul lui aprilie se prea poate sa le cada cu tronc cineva pe care il intalnesc acum. Si vor avea suficienta rabdare pentru a il cunoaste pe celalalt inainte de a face un serios pas inainte.

Poate fi anul in care isi (re)descopera un talent, inclinatie, pasiune si se hotarasc sa ii acorde timp, interes si resurse. Iar rezultatele nu se vor lasa prea mult asteptate: vor putea constata cu incantare ca fac progrese, sunt apreciati, castiga premiu, diploma etc. (chiar daca la categoria amatori sau incepatori), dupa cum este specificul domeniului respectiv.

In 2021, copiii sunt in atentia nativilor Balanta. Fie ca isi doresc sa devina parinti, fie se implica serios in cresterea si educatia celor pe care ii au, ii sustin in activitatile extrascolare ale acestora. Vor sti cand trebuie sa fie autoritari, sa dea un exemplu personal, si cand sa fie intelegatori, sa ii sustina neconditionat in chestiuni importante.

Exceptand, eventual, primele doua luni ale anului, Balantele vor reusi sa faca niste investitii inspirate; in ansamblu, trebuie sa fie un an spornic. Poate ca valorifica acum o investitie imobiliara realizata in ultimii ani, sporesc un capital.

Intre 21 aprilie si 11 iunie sunt aspecte foarte favorabile pentru activitatea profesionala, cariera: posibila promovare, se fac cunoscuti, realizeaza contacte ce se vor dovedi candva utile si valoroase.

Daca specificul activitatii lor face ca vara sa aiba activitate mai intensa, pot avea surpriza sa realizeze, dupa ce se trage linie, ca au avut rezultate peste asteptari, tinand cont de conditiile speciale ale situatiei pe care o traversam.

Intre 11 iunie si 29 iulie vor trebui sa fie atenti la cheltuieli, investitii, speculatii. ,,Graba strica treaba”, ,,este prea frumos ca sa fie adevarat” se potrivesc foarte bine configuratiei astrale a acestei perioade.

Din 15 septembrie si pana pe 29 octombrie, Marte se gaseste in semnul lor. Un plus de farmec si atractivitate, dar si de curaj, combativitate. Posibile tensiuni in relatii (tot felul de relatii: sentimentala, parteneriala, asocieri etc.) si vor trebui sa caute echilibrul intre pretentiile lor si posibilitatile celuilalt.

Scorpion

Semnul Scorpionului face parte din grupul semnelor fixe, alaturi de Tauri, Lei si Varsatori. Tuturor nativilor nascuti in aceste zodii, anul 2021 le poate aduce schimbari remarcabile.

Unii dintre ei se gandesc sa faca o schimbare ce tine de profesie sau domeniu de activitate. Este in trend munca la domiciliu. Poate ca intr-adevar Scorpionii s-au saturat sa fie mai mereu pe drumuri, plecati, si se hotarasc sa inceapa o afacere in casa, pe langa casa ori sa cumpere o proprietate pe care sa isi construiasca si locuinta si atelier, birou etc. Pentru unii, interes pentru agricultura. Se gandesc sa valorifice o mostenire de familie, o traditie sau un secret transmis din tata in fiu.

Dupa caz, se pot hotara sa inceapa o viata noua in alta localitate sau zona geografica (iar aceasta mutare poate avea legatura cu partenerul de viata, logodna sau casatorie) ori sa se retraga la casa parinteasca, in locurile natale. Aceasta dorinta, urmata de hotarare, se poate manifesta cu pregnanta la inceputul verii (dupa 20 iunie) si pana la inceputul lui august, desi idei de acest gen pot incolti la sfarsitul lui ianuarie pana la inceputul lui martie. Raman la stadiul de idei, incep sa se gandeasca la perspective si pot foarte bine in perioada de vara mentionata mai sus sa faca demersurile necesare.

Interes pentru afaceri imobiliare; poate incep cu renovarea unei proprietati si valorificarea acesteia si apoi, multumiti de rezultattul financiar, se gandesc sa repete experienta.

In primele doua luni ale anului nu sunt excluse tensiuni in sfera parteneriala. Exista mai degraba o inclinatie spre competitie decat spre colaborare si intelegere (a unuia dintre parteneri, iar celalalt acumuleaza frustrari) care isi pune amprenta asupra calitatii relatiei. In cupluri cu experienta, influentele astrale pot aduce sare si piper in relatie, ii scot dintr-o rutina. Pentru cei care nu sunt implicati intr-o relatie, viata le poate scoate in cale pe cineva pe care il socotesc in acelasi timp atractiv si nesuferit, dar simt ca in timp pot lega o relatie serioasa, date fiind calitatile celuilalt. Sau poate ca dupa o prima vedere/discutie promitatoare ceva ii impiedica sa se revada prea curand (test de rabdare si de incredere).

In absenta unei schimbari importante mentionate mai sus (afacere pe cont propriu, mutare in alta zona geografica, interes pentu agricultura sau imobiliare), sfera financiara nu pare sa prezinte schimbari majore. Dupa caz, un plus ar putea veni dintr-o mostenire sau hotarare judecatoreasca in urma careia sa intre in posesia unor bunuri de valoare consistenta. Mai exista si varianta prin care sa se ingrijeasca de o ruda mai in varsta, vecin etc., iar la final sa ramana cu proprietaea acestora.

Una peste alta, cand vor trage linie, vor putea spune ca 2021 a fost un an de referinta pentru ei.

Sagetator

Pentru nativii Sagetator, anul 2021 va fi unul mai relaxat, lipsit de tensiunile si agitatia din trecut. Vor avea mai mult timp pentru studiu si calatorii. Curiozitate, interes pentru descoperirea unor lucruri interesante si acumularea de cunostinte (un stimulent si ajutor astral pentru cei care urmeaza sa sustina examene si concursuri).

Lucrurile importante pe care le fac in acest an au o bataie mai lunga, sunt dincolo de nevoile zilnice. Vor sa stie, sa afle, sa inteleaga, sa isi confrunte convingerile cu viata reala. Pentru unii dintre ei, deschidere spre filosofie, religie.

Ianuarie este o luna buna pentru finantele lor: cheltuiesc intelept, negociaza abil, cauta lucruri de valoare prezentate la vanzare cu o reducere semnificativa. Chiar daca depasesc bugetul estimat, sunt convinsi ca au facut o afacere buna: sunt multumiti de calitate si de cantitate.

In februarie, dorinta de informare: vor cheltui mai mult decat de obicei pe manuale, tratate, se aboneaza la reviste (fie si online, cu si fara plata), vor investi poate intr-un telefon sau tableta care le permite sa fie la curent cu noutati ori sa lectureze.

Activitatea lor poate sa implice in acest an mai multe deplasari: fie fac naveta pentru o perioada, se deplaseaza intr-o zona care le este arondata, ajung la puncte de lucru ale organizatiei din care fac parte, cu misiunea de a tine cursuri sau a demonstra practic noilor veniti cerinte, proceduri.

Evident, nevoia de deplasare poate conduce si la ideea achizitiei sau schimbarii autovehiculului (dupa caz), eventual a folosirii unor mijloace moderne de deplasare care le permit economii de timp, strecurarea prin aglomeratie.

Intre 13 mai si 28 iulie, Jupiter (guvernatorul lor) intra in semnul Pestilor. Vor ajunge mai des in locurile natale, vor petrece cateva zile acolo; apare interesul pentru achizitia unei locuinte sau a unui teren pe care sa isi ridice o casa. Poate ca achizitia nu se realizeaza atunci, insa incep sa se intereseze de preturi, conditii, avantajele si dezavantajele zonei.

Pana la inceputul lunii martie, un ritm mai alert: solicitari, oboseala, adaptare mai dificila la conditiile de umezeala si temperatura. Bine ar fi sa se protejeze, sa aiba grija de ei insisi, sa nu faca excese.

In martie si pana spre sfarsitul lui aprilie pot aparea mici frecusuri in cuplu; este randul lor sa se stapaneasca si sa incerce sa il inteleaga pe celalalt. Poate ca omul iubit vine cu idei de afaceri sau de petrecere impreuna a timpului care nu sunt pe placul Sagetatorilor, dar acum le va prinde bine flexibilitatea, deschiderea spre nou, activitati incitante.

Capricorn

Nativii Capricorn au parte de un frumos inceput de an: se simt bine in pielea lor, increzatori, se bucura de prezenta si de increderea prietenilor. Ba chiar poate ca se intampla ceva bun si in sfera profesionala sau in cariera: semneaza un contract important si incepe cat de curand derularea lui, sunt promovati, li se incredinteaza conducerea unui colectiv sau coordonarea unui proiect.

Incepe sa dea roade o investitie recenta, sa functioneze asa cum si-au dorit firma sau activitatea pe care au demarat-o anul trecut. Sunt cautati, solicitati, preferati pentru seriozitatea lor, pentru increderea pe care o inspira clientilor, publicului.

Exista o atentionare pentru acest an: este legata de apetit, de silueta. Poate ca au observat de curand efecte ale consumului crescut din ultimele saptamani asupra siluetei lor; din fericire, acum au si placerea de a face miscare si sport si ar trebui sa profite de moment ca sa inceapa un program regulat de activitati fizice.

Perechea Saturn - Jupiter se gaseste in acest an in semnul Varsatorului (mai putin in perioada 13 mai – 28 iulie), iar pentru nativii Capricorn constituie o influenta pozitiva asupra sferei financiare. Investesc inspirat, pun deoparte, dramuiesc, profita de ocaziile care apar (produse, obiecte sau proprietati scoase la vanzare la preturi foarte convenabile). In caz ca au nevoie, pot obtine finantare pentru proiectele lor fara sa se simta deranjati de termenii financiari.

Poate chiar in aceasta iarna reusesc sa incheie o tranzactie de anvergura, avantajoasa. Exista in aceasta conjunctura astrala si un aspect norocos, pe care poate ca il vor remarca mai tarziu si vor intelege de ce au obtinut acele conditii financiare sau de alta natura.

Din a treia decada a lunii aprilie si pana la jumatatea lui iunie, Marte traverseaza zodia Racului. Viata sociala palpitanta, aglomerata. Pe de alta parte, tensiuni in relatii, asocieri. Orice propunere de afaceri necesita atentie sporita, mai ales daca este vorba despre persoane cu care nu a avut o relatie mai stransa. Ei nu sunt genul de oameni care se arunca cu capul inainte, insa in acea perioada poate ca sunt coplesiti de atentia care li se acorda, de insistenta celuilalt si de felul in care li se prezinta situatia. Si relatia de cuplu poate pune probleme, insa pare sa fie ceva trecator, rezolvabil, explicabil, fara urmari majore.

Toamna pare sa vina cu surprize placute in cariera. Mai multa munca, o pozitie superioara, un contract important care le aduce castiguri pe masura. Poate ca se inscriu la un concurs sau la o licitatie si sunt alesi, preferati, castigatori.

Lucrurile care incep bine vor continua la fel de bine, astfel ca in octombrie, noiembrie se vor simti indreptatiti sa solicite un spor salarial, sa renegocieze conditiile unui contract, sumele pe care le percep pentru serviciile lor.

Pentru nativii Capricorn tinta acestui an pare sa fie asigurarea stabilitatii in plan financiar, realizarea unor rezerve pentru orice eventualitate.

Varsator

Nativii Varsator par sa fie marii beneficiari ai conjuncturii astrale a acestui an. Saturn si Jupiter sunt de partea lor aproximativ noua luni. Chiar daca Saturn este socotit marele malefic, in aceasta pozitie le aduce stabilitate, profunzime in gandire, ambitie si perseverenta. Sunt cautati si apreciati, primesc propuneri de afaceri sau li se ofera finantare pentru proiecte ale lor.

Ca o curiozitate (ce are insa si efecte asupra gandurilor si a evenimentelor din viata lor), in luna februarie nu mai putin de cinci planete se afla in semnul lor, timp de mai bine de doua saptamani. Va fi o perioada remarcabila pentru ei, iar cei care sunt receptivi si activi vor avea cel mai mult de castigat. Mare presiune interioara: isi doresc multe, sunt foarte selectivi, nu mai sunt dispusi sa accepte scuze in loc de implicare si de fapte, dovezi.

Poate ca o mare dragoste apare in viata lor in prima jumatate a lunii februarie si lucrurile evolueaza natural, firesc, usor; lasa in urma fara regrete perioada in care au fost singuri si in care nu mai credeau ca se poate intampla ceva bun in domeniul sentimental.

Maxima hotarare si ambitie pentru ei: daca simt ca la locul de munca nu sunt apreciati dupa cum merita, se gandesc poate sa se lanseze intr-o aventura profesionala sau de afaceri (vorba vine, aventura, pentru ca este ceva la care se gandesc de mult, in care au luat in considerare o multime de aspecte si de implicatii). Sau poate ca este vorba despre reluarea, in alte conditii, a unui proiect care nu le-a adus rezultatele dorite de la prima incercare. Aduc acum corectiile necesare, vin cu schimbari, cu o alta gandire si o alta atitudine. Poate ca si oamenii/potentialii parteneri de afaceri carora li se adreseaza sunt altii.

Pe de alta parte, preocuparea excesiva pentru noul proiect, implicare in noua functie sau activitate le poate aduce neplaceri in sfera familiala: li se reproseaza ca nu petrec suficient timp cu cei dragi, ,,unde ti-este gandul”, ,,nu ma asculti cu adevarat”.

Evident, se pot astepta la schimbari de amplare in viata lor mai ales cei aflati la varste mai tinere; pentru ceilalti, poate fi vorba despre incununarea eforturilor lor de pana acum.

Se cuvine facuta o atentionare legata de sfera parteneriala. Intre 11 iunie si 29 iulie Marte traverseaza semnul Leului. Pot aparea diferente serioase de abordare sau de puncte de vedere intre ei si fiinta iubita sau partenerul de afaceri, spirit de competitie, incapatanare. Ar fi un test pentru o relatie care a inceput in februarie, asa cum am mentionat mai sus. Se recomanda prudenta in abordarea oricarei situatii de acest gen, ba chiar temporizare, amanarea unei confruntari directe sau decizii radicale.

In ansamblu, insa, 2021 trebuie sa fie un an grozav pentru nativii Varsator. Gasesc sau primesc raspunsurile pe care le asteapta de cateva luni incoace, simt ca au depasit o perioada cu obstacole aparute pe neasteptate, greu de anticipat, isi regasesc pofta de viata si increderea in ei insisi.

Pesti

Pentru nativii zodiei Pesti, prima luna a anului este destul de agreabila, norocoasa intrucatva. Se bucura de prezenta si de sprijinul prietenilor, de simpatie.

Comparativ cu asteptarile lor, pot avea o surpriza placuta legata de venituri, de banii obtinuti din activitati pe cont propriu.

In prima jumatate a lunii februarie pot observa oboseala inexplicabila, nevoie de somn. Amintiri, bilanturi: isi amintesc de lucrurile bune si realizari din viata lor, au insa tendinta sa se invinovateasca pentru anumite situatii de care, in realitate, nu pot fi socotiti vinovati. Nu isi negljeaza indatoririle sau pe cei dragi, insa au tendinta sa se retraga in ei, sunt mai putin comunicativi si dau poate impresia ca sunt suparati pe cineva, pe ceva.

Importanta schimbare in bine, o data cu intrarea planetelor in semnul lor: mai intai Soarele (in data de 18 februarie), apoi Venus si Mercur. Le revine forma fizica, cheful de viata, placerea de a sta de vorba cu ceilalti.

Pentru cei care nu sunt implicati intr-o relatie, luna martie poate sa le aduca o intalnire promitatoare. Nu ei sunt aceia care cauta, mai degraba atrag, sunt alesi. Se poate infiripa o relatie, sunt bune aspecte pentru ceva serios.

In ansamblu, anul 2021 pare lipsit de schimbari sau evenimente spectaculoase. Este mai degraba o perioada de introspectie si analiza, de pregatire pentru viitor. Cei aflati la varsta pubertatii, cei mai tineri au nevoie sa fie intelesi, lasati in pace. Parintii trebuie sa incerce sa ii faca sa se deschida si sa spuna ce au pe suflet, insa va fi nevoie de tact si de rabdare.

Principala schimbare in plan financiar o reprezinta plecarea lui Marte din zodia Berbecului, realizata in data de 7 ianuarie. Vor simti poate ca s-a terminat o perioada cu cheltuieli neasteptate, unele nejustificate, alte necesare inlocuirii unor lucruri stricate, acoperirii unor pagube.

Din data de 12 mai si pana spre sfarsitul lunii iulie, Jupiter (guvernatorul semnului Pestilor), intra in semnul lor si, chiar daca aproape jumatate din perioada va fi retrograd, le aduce un consistent plus de optimism, sanse, farmec, intelepciune, echilibru.

De asemenea, oportunitati in sfera afaceri sau in cariera. Poate ca se reiau proiecte sau activitati care au fost intrerupte, poate ca sunt invitati sa ia locul cuiva, li se ofera o sansa. Poate ca incep sa se gandeasca la o afacere pe cont propriu sau la o activitate in care pot fi ei cei care iau decizii sau imprima cursul evenimentelor (cel mai probabil, insa, aceasta se va realiza ceva mai tarziu, eventual in anul urmator). Important este ca iau contact cu domeniul, cu piata, cu potentiali clienti sau parteneri de afaceri.

Tot in intervalul mentionat anterior pot aparea surprize placute legate de statutul relational. Ei (nativul nascut in zodia Pestilor) sau celalalt propun sa legalizeze relatia sau, foarte bine, exista si situatia in care o sarcina grabeste acest lucru, aduce fericire in cuplu.

În articolul
HOROSCOP 2021. Taurii vor avea mari schimbări
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit în lacrimi! Concurenta părăsește emisiunea: „A fost o lecție...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:06
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit în lacrimi! Concurenta părăsește emisiunea: „A fost o lecție...” / VIDEO
  • Antonia, în lacrimi
  • Concurenta a părăsit emisiunea
Xtra Night Show. Loredana Groza a renunțat la toate tentațiile vieții! Ce schimbări a făcut vedeta, pentru a se menține în formă: ”Când vezi că...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:05
Xtra Night Show. Loredana Groza a renunțat la toate tentațiile vieții! Ce schimbări a făcut vedeta, pentru a se menține în formă: ”Când vezi că...” / VIDEO
  • Loredana Groza are o siluetă incredibilă
  • Cum se menține în formă artista
Horoscop sâmbătă, 27 aprilie 2024: Capricornii vor avea poftă de viață
Horoscop • la 00:03
Horoscop sâmbătă, 27 aprilie 2024: Capricornii vor avea poftă de viață
  • Horoscopul zilei de sâmbătă, 27 aprilie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de sâmbătă
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
David Popovici și-a întrerupt studiile! Din ce motiv a luat celebrul sportiv această decizie
Stiri interne • ieri la 23:35
David Popovici și-a întrerupt studiile! Din ce motiv a luat celebrul sportiv această decizie
  • David Popovici a hotârât să își întrerupă studiile
  • De ce a luat o astfel de decizie
Două zodii care vor avea sărbători de Paște de vis! Nu sunt pregătite pentru ce urmează
Horoscop • ieri la 23:31
Două zodii care vor avea sărbători de Paște de vis! Nu sunt pregătite pentru ce urmează
  • Două zodii vor trăi clipe unice de Paște
  • Vești extraordinare pentru nativi
Cum l-a pus la punct Babs pe un bărbat căsătorit, care i-a făcut avansuri. Fosta iubită a lui Dorian Popa, reacție incendiară: ”Să îi dau...” / FOTO
Showbiz intern • ieri la 23:11
Cum l-a pus la punct Babs pe un bărbat căsătorit, care i-a făcut avansuri. Fosta iubită a lui Dorian Popa, reacție incendiară: ”Să îi dau...” / FOTO
  • Babs a primit avansuri din partea unui bărbat însurat
  • Fosta lui Dorian Popa a pus pe jar Internetul
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close