Horoscop / Află ce ţi-au pregătit astrele pentru azi!

Ziua de azi conferă tuturor pragmatism, disciplină şi hărnicie. Ar fi bine să vă amintiţi de zicala "măsoară de cinci ori şi taie o dată". Iată ce ţi-au pregătit astrele!

Berbec
Începutul săptămânii îţi aduce în atenţie relaţiile socio-profesionale. Sunt posibile discuţii tensionate cu şefii sau cu autorităţile, de aceea fii prudent. Vorba dulce mult aduce aşa că evită să foloseşti tonuri ridicate în vorbire. Vă sfătuim să ascultaţi şi părerile celor din jur şi să nu mai fiţi atât de cârcotaş.

Taur
Se anunţă veşti din străinătate. Există multe nemulţumiri şi neînţelegeri vizavi de călătorii şi relaţii cu persoanele aflate departe de graniţele ţării. Ar fi să îţi îndrepţi atenţia şi eforturile către pregătirea profesională. Discută calm cu persoana iubită, ca să nu dai ocazia unor certuri!

Gemeni

Analizeză bugetul de venituri şi cheltuieli. Se pare că ai restanţe la achitarea facturilor, taxelor sau altor tipturi de datorii, aspecte cu care te poţi confrunta frecvent deocamdată. Fii prudent, ţine o evidenţă strictă a cheltuielilor şi evită invesţiile incerte, alături de oameni puţin cunoscuţi.

Rac

Astăzi este posibil ca partenerul de viaţă, de afaceri şi colaboratorii să capate o importanţă deosebită pentru tine. Eşti nemulţumit de evenimentele petrecute în segmentul relaţiilor parteneriale însă, cu puţin efort şi bunăvoinţă, poţi depăşi orice neplăcere. Ar fi bine sa te gandeşti cu mai multa seriozitate la ce îţi propui sa realizati. După-amiază acordă-i mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Leu
Jobul te preocupă în mod special. Ai dori să faci mai multe la serviciu, însă colegii şi şefii îţi pun beţe în roate. Selectează-ţi priorităţile, ocupă-te doar de îndatoririle tale şi evită provocările celorlalţi. Atenţie la sănătate, pentru că există un risc major de accentuare a unor afecţiuni!

Fecioara
Dorinţa de a-ţi pune în valoare talentele native este la cote înalte. Posibil să fi neglijat în ultimul timp hobby-urile, aşa încât astăzi este bine să îţi îndrepţi atenţia şi eforturile către unul drag sufletului tău. După-amiază pregăteşte-le celor dragi o petrecere surpriză.

Balanţă
Petrece mai mult în familie! Controlează-ţi reacţiile şi potoleşte-ţi pofta de joacă prin activităţi recreative alături de cei dragi. Pe de altă parte, sunt momente favorabile pentru a face planuri locative sau pentru a redecora casa şi grădina. Pe plan sentimental, traversezi o perioada favorabila.

Scorpionul

Mentalul îţi poate juca feste, aşa că fii prudent la gânduri, vorbe şi fapte. Emotivitatea va fi la cote înalte şi de aici şi reacţiile tale vizavi de problemele celor apropiaţi pot fi contradictorii. Vorbeşte strict, direct şi la obiect. Spre seara, îţi revii şi comunici mai uşor.

Săgetător
Se anunţă schimbări legate de câştigurile tale din activitatea desfăşurată la un serviciu. Există şi varianta să primeşti bani, favoruri sau cadouri, dar sunt minore şi nu se întrezăresc altele. Relatiile sentimentale sunt foarte bune şi aveti toate sansele sa petreceti o seara romantica.

Capricorn
Dorinţa de nou îţi dă târcoale întreaga zi. Sunt momente favorabile pentru începerea unei diete, a unui program de întreţinere fizică şi psihică sau de hoinărit prin magazinele preferate. Este însă indicat să amâni orice decizie in privinta investitiilor, pentru că ai dificultăţi de concentrare. Ascultă sfaturile unei persoane cu experienţă în afaceri!

Vărsător
Astăzi te vei cufunda în visare şi cu greu poţi fi scos din ale tale. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului osos şi digestiv, de aceea fii prudent. Evită pe cât posibil consultaţiile, analizele şi intervenţiile chirurgicale.

Peşti
Eşti predispus la schimbarea ţelurilor şi atitudinii în faţa provocărilor vieţii. S-ar putea să devii mai atent la nevoile şi activităţile comunităţii din care faci parte. Atenţie, că prieteni şi susţinători nu prea ai şi poţi confunda o relaţie de prietenie cu una sentimentală


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro