Horoscop chinezesc 2020: Aceștia sunt norocoșii și ghinioniștii anului viitor

Horoscop chinezesc 2020: Aceștia sunt norocoșii și ghinioniștii anului viitor © Arhivă

24 ianuarie 2020 este data la care va avea loc schimbarea anului în horoscopul chinezesc. Nativii vor avea parte de mari surprize, însă din păcate nu toate vor fi plăcute. Unele zodii vor trece prin momente dificile și vor întâmpina multe piedici fie în plan sentimental, fie în cel profesional.

Șobolan

Șobolanii se numără printre cei mai certăreți nativi ai zodiacului în anul 2020. Aceștia se vor implica în diverse dispute și pot avea de suferit din cauză că nu pot să se abțină de la comentarii.

Bivol

Situația Bivolului este complet diferită. Nativii din această zodie vor avea parte de multe momente de bucurie, deoarece își vor îndeplini toate dorințele. Din păcate însă, viața amoroasă nu se arată una foarte prosperă.

Tigru

Nativii din zodia Tigru vor reuși să-și ducă planurile la bun sfârșit. Acest lucru va fi posibil doar dacă vor ști să profite de oportunitățile care vin atunci când se așteaptă mai puțin. Mare grijă însă, dacă nu sunt atenți pot da cu piciorul unei șanse unice. Trebuie să fie ceva mai calmi și mai răbdători.

Iepure

Iepurii se situează undeva la mijloc. Nu au un an excepțional, dar nici foarte rău. Trebuie să fie echilibrați și optimiști în tot ceea ce fac.

Dragon

În ceea ce-i privește pe Dragoni, acești nativi vor avea un an foarte bun dacă știu să profite de ocazii. Trebuie să fie la fel de muncitori pentru că răsplata va fi una generoasă.

Șarpe

Șerpii vor fi și ei norocoși. Cei mai buni prieteni ai lor vor fi nativii din zodia Dragon. Vor rămâne surprinși de câte sacrificii sunt în stare să facă pentru ei.

Cal

Caii vor fi puși în ipostaze destul de dificile. Vor fi obligați să ia niște decizii importante la care trebuie să se gândească foarte mult, altfel vor risca să stârnească conflicte. Persoanele mai înainte în vârstă se vor confrunta cu unele probleme de sănătate.

Oaie

Oile din zodiacul chinezesc vor avea multe bucurii. De aceea, vor stârni și multă invidie în rândul răutăcioșilor. Nu trebuie să dea ascultare gurilor rele, ci să se bazeze pe propria intuiție. Au șanse mari să-și cunoască dragostea adevărată!

Maimuță

Dacă în ultima perioadă s-au cam ferit de muncă, în anul 2020 Maimuțele trebuie să pună serios osul la treabă. Nu trebuie să se bazeze pe noroc, deoarece doar prin efort vor reuși să ajungă la rezultatele dorite.

Cocoș

Cocoșii se vor număra printre cei mari fericiți nativi. Fie că sunt singuri sau într-o relație, aceștia se vor gândi serios la viitor și își vor face multe planuri care îi vor ajuta să-și crească veniturile.

Câine

Nativii din această zodie nu vor fi la fel de bucuroși. Primesc vești mai puțin bune și de multe ori nu vor ști cum să gestioneze situația. Chiar dacă au noroc la bani, nu se vor bucura din plin de ei.

Mistreț

Situația Mistreților va fi asemănătoare cu cea a Iepurilor. Nu vor excela neapărat, însă vor fi destul de mulțumiți. Trebuie să fie foarte atenți la sănătate, deoarece vor avea o perioadă mai vulnerabilă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro