Horoscop chinezesc pentru duminică, 24 noiembrie: Caii vor avea mare noroc în dragoste

Horoscop chinezesc pentru duminică, 24 noiembrie: Caii vor avea mare noroc în dragoste © Arhivă

În acest sfârșit de săptămână, situația nu va sta prea roz pentru majoritetea nativilor. Aceștia vor trece prin perioade destul de dificile. Printre cei mai ghinioniști se numără Bivolii și Șerpii.

Șarpe

Șerpii vor avea parte de surprize neașteptate pe plan sentimental. Și atenție, acestea nu sunt deloc unele plăcute. Fie că este vorba despre partenera sau partenerul de viață, fie de alte persoane din jurul lor, acești nativi vor fi destul de supărați din cauza lor în acest weekend.

Bivol

Nici Bivolii nu stau mai bine. Din punct de vedere emoțional, aceștia vor întâmpina de diverse piedici pe plan comunicațional. În loc să se bucure de sfârșitul de săptămână, aceștia își vor petrece weekendul în casă, deoarece nu mai au chef de nimic.

Maimuță

Maimuțele, prin natura firii lor sunt niște nativi foarte complecși. Dacă până acum reușeau să le inducă celor din jurul lor stări de confuzie, de data asta ei sunt cei care trec prin niște stări pe care nu știu să le gestioneze. Vor avea parte de o transformare, din punct de vedere sufletește. Vor deveni mai mature și mai calculate, lăsând puțin deoparte jovialitatea care le caracterizează.

Cocoș

În cealaltă extremă se află Cocoșii. Aceștia vor avea parte de un weekend special, petrecut în sânul familiei. Vor avea parte de momente minunate alături de cei dragi.

Oaie

Acești nativi, la fel ca Maimuțele, vor avea parte de schimbări în viața lor. În aceste zile de relaxare vor avea timp să-și rezolve anumite dileme de pe plan sentimental, la care se gândeau de mult timp. Trebuie să fie optimiști și să aibă mai multe încredere în ei, deoarece toate lucrurile se îndreaptă spre calea cea bună.

Tigru

Tigrii sunt cei mai norocoși din punct de vedere financiar. Cel puțin în această perioadă. Nu vor sta deloc locului, pentru că au programate niște întâlniri cu diverse persoane influente ce-i vor ajuta să evolueze. Aceste relații le vor aduce mulți bani pe viitor.

Mistreț

Mistreții se vor detașa de toate chestiile inutile. Își vor da seama că trebuie să se concentreze mai mult pe propria persoană și pe lucrurile care contează cu adevărat pentru ei. Vor găsi soluții la problemele care le-au stat pe cap până acum.

Șobolan

Șobolanii vor privi acest weekend ca pe o soluție a tuturor problemelor ce îi macină de ceva timp. Vor reuși să își învingă temerile, fricile și angoasele dacă vor analiza foarte bine situațiile.

Dragon

Dragonii vor fi înconjurați de familie în aceste zile. Vor da dovadă de o mare putere de convingere, deoarece vor reuși să îi îndrepte spre anumite alegeri și să le fie alături.

Iepure

Iepurii trebuie să dea dovadă de ceva mai multă răbdare. Altfel, acești nativi se vor confrunta cu diverse probleme de comunicare, iar dacă nu știu să se tempereze, vor isca adevărate certuri. Se enervează mult prea repede.

Câine

Câinii sunt complet opusul Iepurilor, în această perioadă. Vor deveni chiar niște victime ale răutăților venite din partea oamenilor din jurul lor. Atacurile îi pot afecta chiar foarte grav, însă trebuie să învețe să țină piept reproșurilor.

Cal

Caii vor avea parte de cele mai plăcute surprize din punct de vedere sentimental. Situația lor amoroasă se va schimba în bine, iar dacă până acum au fost singuri, există șanse mari să cunoască persoane noi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro