Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie. Șerpii vor fi implicați în multe certuri, iar Oile vor suferi cumplit din dragoste

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie. Șerpii vor fi implicați în multe certuri, iar Oile vor suferi cumplit din dragoste © Arhivă

Horoscopul chinezesc le-a pregătit nativilor noi surprize pentru săptămâna viitoare. În timp ce unii trec prin unele perioade dificile, alții vor fi implicați în situații extrem de plăcute, care le pot schimba în bine cursul obișnuit al activităților de până acum. Iată care sunt norocoșii și care sunt ghinioniștii!

Cocoșii vor trece în zilele ce urmează printr-o perioadă înfloritoare. Vor parcurge etape importante, menite să le schimbe viața. Pentru asta, trebuie să dea dovadă de multă ambiție și perseverență, deoarece pot fi nevoiți să înceapă totul de la zero. Nu trebuie să se sperie de ideea de nou, ci să se implice în cât mai multe proiecte, deoarece sunt niște oportunități de care nu vor regreta că au profitat pe viitor.

Dragonii vor avea și ei o stare bună. Aceștia vor intra într-o perioadă mult mai prosperă față de cea în care se află acum. Le va merge bine în general pe toate planurile, însă cele mai plăcute surprize se ivesc din punct de vedere profesional.

Pentru Șerpi în schimb, săptămâna ce urmează nu va fi una deloc plăcută. Trec prin momente dificile și pot simți la un moment dat că nu mai pot să facă față certurilor. Persoanele cu care se vor isca dispute sunt fie din familie, fie din cercul de prieteni. Subiectele de la care se vor aprinde sunt unele sensibile.

Iepurii vor trece printr-o situație similară cu cea a Șerpilor. Cel mai bine este să facă cumva să evite certurile cu cei din jur, deoarece îi pot afecta mai mult decât s-ar fi gândit. Disputele vor porni de la teme precum politică sau sport.

Mistreții vor vedea această săptămâna ca pe o perioadă de reculegere. Dacă până acum nu au avut timp suficient, în zilele următoare vor analiza în detaliu fiecare problemă și cu siguranță vor găsi soluția. Rezolvarea acestora le poate schimba viața.

Maimuțele se numără printre cei mai norocoși nativi din săptămâna ce vine. Vor petrece mult timp cu ele pentru a se regăsi. De asemenea, se vor aventura în niște călătorii ce le va destinde și le va încărca bateriile.

Atât Câinii, cât și Caii vor vizita locuri nemaivăzute până acum. Descoperă mai multe lucruri noi de care trebuie să profite pe cât posibil.

Deși își dau tot interesul să le meargă bine, situația nu va fi la fel de plăcută pentru Bivoli. Însă nu este nicio săptămână groaznică. Trebuie să fie ceva mai insistenți, deoarece vor comunica mult, cu diverse persoane.

Oile vor fi cele mai ghinioniste. Săptămâna viitoare le va surprinde lipsiți de chef, deoarece vor trece printr-o mare decepție din punct de vedere sentimental. Nu ar trebui să-și piardă totuși optimismul.

Tigrii vor fi puși pe fapte mari. Norocul va fi de partea lor, deoarece vor întâlni persoane noi, cu o influență destul de mare. Acest lucru le va aduce multe satisfacții pe viitor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro