Horoscop chinezesc de weekend. Vești bune pentru majoritatea zodiilor

Horoscop chinezesc de weeekend. Vești bune pentru majoritatea zodiilor © spynews

Zodiacul chinezesc a pregătit foarte multe surprize pentru nativi în acest weekend. Majoritatea dintre ei vor avea parte de zile bune, dar și foarte multe surprize.

Șobolan

În aceste zile nativii din zodia șobalanului vor trebui să își pună curajul la bătaie și să treacă peste multe momente dificile. Nu trebuie să se grăbească prea tare să-și spună părerea, deoarece s-ar putea să greșească.

Bivol

O sa aibă parte de mult succes în aceste zile. Sunt într-o dispoziție bună pentru socializare. Vor face câteva compromisiuri

Tigru

Lucrurile par să meargă ca pe roate. Au o stare de spirit foarte bună. Pe plan profesional vor avea parte de o primă. 

Iepure

Ar putea să fie în pericol din cauza unor persoane care nu le vor neapărat binele. Ar trebui să evite discuțiile în contradictoriu

Dragon

S-ar putea că dragonii să aibă parte de evenimente importante ce o sa solicite un consum de energie crescut. Este posibil să apară în peisaj o persoană din trecut.

Șarpe

Caută și vor găsi lucrul care le vor da o stare de bine. Nu vor lipsi situațiile stresante pentru depășirea cărora trebuie să se distanțeze puțin de zona de comfort.

Cal

Nu alegeți să fortați prea mult lucrurile în aceste zile. Concentrați-vă asupra a ceea ce e important. Păstrați-vă o stare de spirit bună și îndepărtați energiile negative din jurul vostru.

Oaie

În aceste zile nativii din zodia oaie nu vor fi deloc productivi. Ar trebui să analizeze mai mult lucrurile pe care vor dori să le facă.

Maimuță

Se pare că în ultima perioadă s-au înșelat în privința cuiva, iar acum este momentul pentru a vă cere scuze. S-ar putea că în aceste zile să nu vă mai puteți concetra foarte bine la ceea ce aveți de făcut. 

Cocoș

În aceste zile ar trebui să vă eliberați mintea de grijile inutile, de lucrurile mărunte care nu merită efortul. Acordați mai multă încredere celor din jur.

Câine

S-ar putea să aveți o idee, iar în acest zile este momentul să o împărtășiți cu toată lumea pentru a primi și meritele necesare. Unul dintre prieteni vă va solicita ajutorul

Mistreț

În aceste zile o să vă simțiti dezorientați, deoarece acționați haotic și fără vreo țintă precize. Nu luați hotorâri greșite. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro