Horoscop chinezesc de weekend, 25-26 ianuarie. Iepurii vor fi implicaţi în multe certuri

Horoscop chinezesc de weekend, 25-26 ianuarie. Iepurii vor fi implicaţi în multe certuri © Arhivă

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele în zilele de 25 şi 26 ianuarie.

Dragon

Din păcate, weekendul nu va fi un prilej de relaxare pentru nativii din zodia Dragon. Chiar dacă abia aşteaptă să ia o pauză, aceştia vor fi nevoiţi să mai muncească puţin până ce se vor putea odihni.

Șarpe

Şerpii vor fi la fel de activi în aceste zile. Vor fi invitaţi să ia parte la diverse evenimente, lucru care îi va obosi destul de mult. Cu toate astea, nu trebuie să refuze neapărat, deoarece vor petrece nişte clipe de neuitat.

Mistreț

Nativii din zodia Mistreţ vor trebui să fie destul de echilibraţi în aceste zile. Altfel, fie se vor relaxa prea mult şi nu vor mai avea suficient timp să-şi rezolve problemele, fie se vor implica prea mult în sarcini care îi vor stoarce de energie.

Iepure

Iepurii vor fi asemeni unui vulcan care stă se erupă din clipă în clipă. Îi enervează orice şi vor isca multă ceartă. Trebuie să fie mai cumpătaţi, dacă nu vor să strice relaţii importante.

Maimuță

Nativii din zodia Maimuţă sunt puşi pe fapte mari în acest weekend. Prin multă ambiţie, aceştia vor reuşi în sfârşit să spună "adio" unui viciu pe care îl au de multă vreme.

Câine

Câinii vor avea discuţii importante cu partenerii de viaţă. Îşi vor lua inima în dinţi şi vor spune în sfârşit lururilor pe nume. Acest lucru nu va fi neapărat benefic pentru relaţiile lor, deoarece există o mare posibilitate de a se termina.

Cal

Caii vor avea un weekend excepţional. Vor fi vizitaţi de o persoană dragă, una cu care nu s-au m-ai văzut de foarte multă vreme. Împreună cu aceasta, nativii din zodia Cal vor petrece clipe minunate şi îşi vor aminti cu drag de copilărie.

Oaie

Oile din zodiacul chinezesc se vor confrunta cu unele probleme pe plan sentimental. O fostă iubire le va căuta din nou şi din păcate aceşti nativi se află într-o perioadă destul de vulnerabilă.

Bivol

Bivolii vor pleca într-o vacanţă scurtă alături de prieteni. Îşi vor încărca bateriile pentru săptămâna viitoare, deoarece clipele petrecute în natură le vor da o energie extrem de bună.

Tigru

Nativii din zodia Tigru vor fi destul de îngrijoraţi. Se confruntă cu unele probleme financiare, însă nu trebuie să îşi facă griji prea mari, deoarece, în a doua parte a weekend-ului este posibil să primească noi propuneri pe plan profesional.

Cocoș

Cocoşii vor fi în culmea fericirii. Săgeata lui Cupidon îi va lovi după o lungă perioadă în care au fost singuri. Există şanse mari să cunoască o persoană nouă, una cu care vor avea o relaţie de lungă durată.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro