Horoscop chinezesc de weekend, 4-5 ianuarie. Oile se vor îndrăgosti nebuneşte

Horoscop chinezesc de weekend, 4-5 ianuarie. Oile se vor îndrăgosti nebuneşte © Arhivă

Zodiacul chinezesc le va aduce surprize nativilor. La sfârşit de săptămână aceştia vor trece prin diverse situaţii, unele plăcute, altele mai puţin plăcute. Printre cei mai norocoşi se numără Câinii, Oile şi Dragonii.

Dragon

Dragonii din zodiacul chinezesc vor avea parte de un weekend extrem plăcut. Aceştia vor petrece clipe minunate alături de cei mai buni prieteni. Vor fi invitaţi să ia parte la o petrecere, ocazie perfectă de a se distra şi de a lăsa gândurile deoparte.

Șarpe

Din păcate, situaţia nu va sta la fel de bine pentru Şarpe. Nativii din această zodie vor munci şi în weekend. Vor avea de îndeplinit diverse sarcini din cadrul gospodăriei şi astfel nu au timp de prea multă odihnă.

Mistreț

La fel ca Şarpele, Mistreţul va fi nevoit să pună şi el osul la treabă în aceste zile libere. Cel mai probabil, acestuia i se va cere ajutorul la locul de muncă. De asemenea, apropiaţii săi îi vor cere multe sfaturi, iar asta le va da câteva bătăi de cap.

Iepure

În acest weekend, Iepurii vor da dovadă de mult mai multă asumare. Aceştia îşi vor asuma orice risc şi se vor baza strict pe instict, indiferent de subiect. Din fericire, vor avea parte doar de veşti bune.

Maimuță

Nativii din zodia Maimuţă sunt mai hotărâţi ca niciodată să facă o schimbare în viaţa lor, în legătură cu anumite obiceiuri care şi-au pus amprenta asupra sănătăţii lor în ultima perioadă. Pentru a reuşi trebuie să fie foarte ambiţioşi, altfel vor cădea din nou pradă tentaţiei.

Câine

Câinii vor avea mari surprize în plan sentimental. Chiar dacă în cazul unor nativi a trecut destul de mult timp de când nu au mai avut o relaţie, acest weekend se pare că le va surâde. Vor cunoaşte o persoană nouă care le va trezi extrem de tare interesul.

Cal

Calul va avea un weekend exact aşa cum şi-a dorit. În sânul familiei sau alături de cei mai buni prieteni, nativii din această zodie vor trăi momente speciale, care le vor transmite o energie pozitivă.

Oaie

Aceşti nativi vor fi şi ei norocoşi în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. Îşi vor pune în aplicare talentul de cuceritori şi vor reuşi astfel să intre pe sub pielea persoanei pe care o îndrăgesc de multă vreme.

Bivol

Bivolul nu va avea un weekend prea fericit. Face ce face şi se va implica în toate certurile care îi ies în cale, fie chiar el va fi răspunzător de începerea disputelor. Trebuie să fie ceva mai calm şi să înveţe să-şi păstreze cumpătul.

Tigru

În ceea ce-i priveşte pe Tigri, aceştia vor întâmpina unele probleme cu banii. Au în cap câteva idei pentru a-şi creşte veniturile, însă la orice iniţiativă se va găsi ceva care să-i împiedice.

Cocoș

La fel ca Tigrii, Cocoşii nu vor sta foarte bine la capitolul financiar. Spre deosebire de aceştia însă, ei vor reuşi să găsească o soluţie şi îşi vor rezolva problemele la sfârşitul săptămânii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro